lrnn 23.08.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam!Własnie kupiłem na Allegro elektryczną przecinarkę do glazury Einhell o mocy 600W. Jestem ciekaw czy przy cięciu płytek takim sprzętem płytka odpryskuje czy też nie???Czy ktos miał do czynienia z takim urządzeniem. Sprzedawca zapewniał że przecinarka umożliwia precyzyjne cięcie ale jakoś trudno mi uwierzyć na słowo.Dodam że ma ona mozliwość cięcia na mokro, z doprowadzaniem wody na tarczę.Czekam na uwagi.Pozdrawiam! ____________________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lrnn 23.08.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 ej nie wierze zeby nikt nie ciął płytek elektr. przecinarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 24.08.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lrnn 26.08.2007 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 hmm, troche jestem zaskoczony odpowiedzią.Tarcza oczywiście diamentowa pelna a nie segmentowa. No ale wydaje mi się że nie powinnno być odprysków dlatego że tarcza właśnie emituje minimalne drgania lub prawie wcale!Jest przecież nieruchoma a drgania są jak tniesz kątówką ręcznie.No ale wierze w to co napisałes bo napewno podstawe masz i jakies doswiadczenie!Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alaskaop.pl 26.08.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 WitamMam podobne urządzenie i już na nim pracowałem. Tnie fajnie, można też glazurę podszlifować. Niestety odpryski są. Nie za duże ale jednak. Porównując od glazury ciętej przez fachowców diamentową przecinarką to nieco mniejsze ale idealnie nie jest. Trzeba też trochę potrenować, czasem wyjdzie lepiej a czasem gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts