rael_ww 29.08.2007 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Chyba są też takie rozwiązania dla leniuszków . Takie sterowanie z wewnątrz, ale za dopłatą Hm... Kiedyś okiennice były bardziej popularne i ludzie byli zadowoleni. A zresztą - trochę ruchu i rześkie powietrze przed snem nikomu nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 29.08.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Chyba są też takie rozwiązania dla leniuszków . Takie sterowanie z wewnątrz, ale za dopłatą Hm... Kiedyś okiennice były bardziej popularne i ludzie byli zadowoleni. A zresztą - trochę ruchu i rześkie powietrze przed snem nikomu nie zaszkodzi no kiedyś ludzie też byli zadowoleni z syreny lub trabanta i co z tego ? mamy XXI wiek i ja osobiście lubię kiedy okna mogę zasłonić bo chce np. mieć ciemno , za mocno świeci słońce l,jest wichura itd. przyciśnięciem pilota z fotela lub chcę , żeby roleta ma się podnieść automatyczni w niedzielę o 9-tej w sypialni trochę zawracacie kijem wisłę ale róbta co chceta ja wychodzę z założenia , że dom ma być komfortowy i mam w nim wypoczywać a nie latać i ciągle coś robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rael_ww 30.08.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 www.staszewski.pl U mnie okiennica na okno 120/150 kosztuję 1150zł - http://www.sitak.pl Dziękuję Już wysłałem im materiał do wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 31.08.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Mnie martwiłyby ewentualne zacieki na elewacji. Drewno bardziej łapie kurz i brud, a przy większym deszczu wszystko będzie spływać ciurkiem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 31.08.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 My chyba założymy okiennice - w takim domu: http://images28.fotosik.pl/72/f3cd0f03b40647cem.jpg jak zostanie kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rael_ww 06.09.2007 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Jak mocujecie okiennice i dlaczego właśnie tak? Do ściany czy do ramy okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 06.09.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Jest juz nas dwoje -zainteresowanych drewnianymi okiennicami. Ja się jeszcze nie zdecydowałam, bo zastanawiam sie jak się je mocuje do ściany dwuwarstowej /15 cm styropianu/. No i chyba trzeba robić na zamówienie? Jest nas 3je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rael_ww 15.09.2007 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 www.staszewski.pl U mnie okiennica na okno 120/150 kosztuję 1150zł - http://www.sitak.pl Dziękuję Już wysłałem im materiał do wyceny. Wysłałem materiał i nawet odwiedziłem, bo to całkiem blisko Wrocławia . Mam na myśli firmę Sitak. Okazuje się, że mogą zrobić również okna, wszystkie drzwi, a nawet bramę garażową. Nie wiem z czego to wynika, ale to pierwsza firma, która chce się podjąć produkcji bramy garażowej z drewna. A kilka już zweryfikowałem. Natalia - jeszcze raz dziękuję za polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 05.01.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Odświerzam wątek, bo ja też jestem zainteresowana okiennicami. Dla mnie domek ma byc nie tylko komfortowy, ale przede wszystkim ciepły, przytulny, taki, żeby zawsze miło się do niego wracało. A taki charakter czynią własnie detale takie jak między innymi okiennice. Ja narazie trafiłam na firmę http://www.staszewski.pl i ich realizacje bardzo przypadły mi do gustu. Napewno zrobię u nich wycenę, ale na to jeszcze troszkę mam czasu. I o ile cena nas nie powali to okiennice bedą w naszym domku Rael_ww jak wypadła twoja wycena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bandrew 02.10.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 POZBUD robi naprawdę niezłe okiennice. Ostatni rozmawiałem handlowcem, wprowadzili nowe ceny ponieważ kupują specjalna maszynę do produkcji. Ale tylko na Roto czyli tanio i tak nie będzie. Ale coś za coś. 6 lat gwarancji za to jest na powlokę lakierniczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awt 04.10.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Ja też chciałbym mieć u siebie okiennice i nie bardzo rozumiem dlaczego to jest takie drogie!! Przeglądam sobie różne strony z cennikami i włos mi się jeży. Ja chyba zrobię tak jak moja teściowa : pogadam sobie ze znajomym stolarzem, który weźmie parę dech, ładnie je ohebluje, do tego jakaś pianka plus zawiasy. Jak gościu zrobił to teściowej to była jakaś śmieszna kwota. OKiennice są od tysięcy lat i zwykle było to kilka dech plus zawiasy - mi się takie podobają. Nie rozumiem jak coś tak nieskomplikowanego może być tak drogie. Przecież to parę desek plus zawiasy i puszka farby ew. lakieru!Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts