gregsa 23.08.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam Szukam ekipy która postawi stan surowy , buduje w okolicy BŁONIA mazowieckie mój projekt to: ANDROMEDA I z dobrych domów http://www.dobredomy.pl/?id_project=18 pozwolenie na budowe juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris55 24.08.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Kiedy chcesz zacząć budowę? Moja ekipa ktora konczy mi domek ten rok ma juz zajęty ale jakby Cie interesowało zarezerwowanie pierwszego wiosennego terminu to moge pokazac im ten projekt i zapytac ile za coś takiego by wzięli???Interesuje Cie to?PozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregsa 26.08.2007 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam Myślę ze zaczne właśnie na wiosnę, oczywiscie jesli Mozesz to zapytaj o cene , budujesz gdzies w okolicach Błoni? Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts