montana1 23.08.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Na jesieni tego roku zamierzamy z mezem rozpocząć budowę domu. obecnie rozważamy zakup projektu Amelia z firmy AREX. http://www.arex.net.pl/03projekty/stylowe/03_amelia.htm Czy ktoś już budował lub buduje tem dom? Zwracam się z prośbą do chętnych podzielenia się opinią o tym lub innym projekcie państwa Domaszczyńskich. Ostatecznie większość wnętrz domów ich projektu jest do siebie jakby nieco podobna :)... Pozdrawiam montana1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 31.08.2007 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Zapraszam do dyskusji wszystkich, którzy już coś podobnego wybudowali, budują bądź dopiero - podobnie jak ja - zamierzają postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioery 12.09.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witam,przymierzam sie do kupna tego projektu,dam zanc za kilka tyg.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 12.09.2007 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 PIOERY jak miło, że się odezwałeś... na jaim etapie teraz jesteś - masz już jakieś dokumenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grosz 13.09.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 kamila 2 wlasnie ten projekt wybralismy i poszukuje ekipy w tej chwili i czekam na pozwolenie , mi osobiscie podobaja sie ich projekty nad tym co ty wybralas tez myslelismy musialoby to byc lustrzane odbicie bo garaz musimy miec z drugej strony ciekawe jaka cene ci teraz powiedzieli za ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 15.09.2007 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 GROSZ-u 2400 + vat a Tobie? My ekipę mamy, sprawdzona - papierki na ukończeniu... tak mi się wydaje bo co chwilę dowiaduję się o nowych Poza tym jeżeli nie będzie mrozów w listopadzie to na pewno zaczniemy... jeszcze w tym roku. Zależy to jedynie od uzyskania ostatecznego pozwolenia na budowę. W najlepszym przypadku jeszcze miesiąc. Wczoraj odebraliśmy mapę do celów projektowych teraz tylko architekt i czekanko Jakich wymiarów macie działkę i w jakiej okolicy budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 18.09.2007 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 no to Q...cze nie zaczniemy bo spotkanie z 17-go przełożone na 20. jak tak będzie dalej to się rozpłaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 19.09.2007 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 kamila 2 wlasnie ten projekt wybralismy i poszukuje ekipy w tej chwili i czekam na pozwolenie , mi osobiscie podobaja sie ich projekty nad tym co ty wybralas tez myslelismy musialoby to byc lustrzane odbicie bo garaz musimy miec z drugej strony ciekawe jaka cene ci teraz powiedzieli za ten projekt Jutro już mamy to "przełożone" spotkanie. Nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 19.09.2007 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 kamila 2 wlasnie ten projekt wybralismy i poszukuje ekipy w tej chwili i czekam na pozwolenie , mi osobiscie podobaja sie ich projekty nad tym co ty wybralas tez myslelismy musialoby to byc lustrzane odbicie bo garaz musimy miec z drugej strony ciekawe jaka cene ci teraz powiedzieli za ten projekt wiem gdzie stoi taki domek... Powiedz ile zapłaciłeś za projekt? Moje 2400+vat to cena podstawowa, bo doliczą coś za zmiany w środku schody przenoszę w inne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 25.09.2007 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Mam bardzo pozytywne wrażenia po rozmowie z Pństwem Domaszczyńskimi z AREXU. Nie chcieli sprzedać tego co jest nieprzydatne i umieli to doskonale uzasadnić. Doradzali bardzo rzeczowo. Poza tym dowiedziałam się sporo rzeczy o jakich nie miałam zielonego pojęcia. Nie wiem jak inni ale ja polecam - fakt kosztują nie mało ale uwierzcie mi - są tego warci. Proszę zainteresowanych o pytania, bo dużo by opisywać a zmiany w projekcie będą nie małe... Mogę chyba już mówić "moim"??? Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 25.09.2007 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 2400+vat za projekt zmiany konstrukcyjne w środku 3000,- adaptacja i zagosp. 2000,- dodatkowy (piąty) egzemplarz projektu 250,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 26.09.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 za 2 dni odbieramy projekt! właśnie robią się opisy do projektu. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 27.09.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 No to teraz z górki. tylko pozwolenie na budowę, budowa i za rok mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 06.10.2007 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 fantazja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 07.10.2007 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 POMIMO SZCZERYCH CHĘCI RACZEJ W TYM ROKU NIE RUSZYMY JUŻ STRACIŁAM NADZIEJĘ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 10.10.2007 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 No to teraz z górki. tylko pozwolenie na budowę, budowa i za rok mieszkacie Kochana jesteś, ale jak coś się już zaczyna układać, to drugie "coś" daje Ci kopa w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 11.10.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 11.10.2007 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Co się dzieje? nie wiem... może brak motywacji, kłutnie o pierdoły - odechciało mi się całą radochę trafił szlag Pozdro ps Wpadnij na drina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 15.10.2007 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 to chyba jakiś kryzys mnie dopadł... macie to samo czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 13.01.2008 03:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 no i teraz czekam już tylko na pieniądze od banku i jazda - budowę czas rozpocząć mam nadzieję że w tej dziedzinie przejdzie gładko - bo niestety bez kredytu byłoby ciężko oj ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts