zender 28.01.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 no i teraz czekam już tylko na pieniądze od banku i jazda - budowę czas rozpocząć mam nadzieję że w tej dziedzinie przejdzie gładko - bo niestety bez kredytu byłoby ciężko oj ciężko... mała rada .... jak budujesz na scianie 2 warstwowej to zastosuj sobie " isokorby " Ja tak zrobilem u siebie, 2 balkony w sumie 11mb kosztowalo mnie tylko 2 tys zł a kompletnie brak mostak termicznego. pozdr. zender ps. Ja mam projek indy. ale podobaja mi sie proj. p.Domaszczyniskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 28.01.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 bardzo Ci dziękuję za radę. Teraz każda taka jest na wagę złota dosłownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts