OK 30.10.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Agnieszko, ja tam strasznie nabredziłam, z tym gniazdkiem na suficie - aż się sama sobie dziwię Ale generalnie, to się domyśliłam o co chodzi. Przyszło mi tylko do głowy, że jakbyś kiedyś zdjęła ten okap, to możesz tam zrobić gniazdko, bo punkt jest No albo lampę powiesić Znowu chyba bredzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.10.2007 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ha ha ha ha ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 To ja jeszcze skoryguję, bo sprawdziłam - w szafce pod zlewozmywakiem mam tylko trzy gniazda, nie cztery. Tam nie mam zapasu I co ja biedny rzuczek zrobię, jak ktoś wymyśli elektryczne samowyrzucające się kosze na śmieci Gdzie ja go wetknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Biedny żuczek, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.10.2007 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Jeśli biedny żuczek gównojadek (gnojarek czy jak mu tam...) to po co ci elektryczne kosze? Nie lepiej odkulać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.10.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A Ty myślisz, że biedny żuczek gównojadek to nie lubi, jak mu się sama kulka odkula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 31.10.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 nie no nie lubi... bo dla niego to sama przyjemność własnoręcznie - własnoodnóżowo odkulać sobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 31.10.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Hej Bianca, Ten pomysl ze wzronikiem - chyle czola Jestes bardzo pomyslowa dziewczyna (juz to pisalam przy okazji twojej slicznej tacki)... To taka prosta metoda, a jaka skuteczna - czy moge odmalpowac, prosze ?? Nie zdawalam sobie sprawy, ze bedziesz miala "wyspe" w kuchni - bardzo fajny pomysl, bedzie u mnie jak sobie kupimy nowy dom ))) Wszystko nabiera ksztaltow, znajduje miejsce, jestescie juz tak blisko - jak myslisz kiedy bedziecie mogli pobawic sie juz w "prawdziwy dom"?? Pozdrawiam LP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.10.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 nie no nie lubi... bo dla niego to sama przyjemność własnoręcznie - własnoodnóżowo odkulać sobie.... W końcu to ja jestem biedny żuczek Chyba lepiej wiem, co lubię kulać Biedny żuczek w piątek ma wolne i kula kulki do pasmanterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 31.10.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Lipowa Panienko jak OK może być żuczkiem to ty możesz małpować - mi naprawdę mało rzeczy przeszkadza..... A co do wzornika to znowu nie odkryłam Ameryki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.11.2007 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Dalej wałkuję temat podłogi w łazience i znalazłam takie coś: http://www.ceramed.com.pl/aranzacje/49.jpg ładne ale 250zł/m2 firma Tagina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.11.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Ojj, śliczne, bardzo się podobać Tylko czemu to co ładne mieć zawsze taka cena??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.11.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 nio, ładne, ale za tyle to bym ich nie kupiła tak szczerze szukajmy dalej... w normalnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 01.11.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Hmm cena zwala z nog. Napewno uda ci sie znalesc cos w lepszej Kolor bardzo odwazny (jak na mnie), ale bardzo pasuje do twojego domku - gdzie szukasz plytek? Bielsko, Katowice? Pozdrawiam LP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 03.11.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Jako osoba nieuprawniona do prowadzenia pojazdów z silnikiem (bo hulajnogę mogę prowadzić a jakże , a nawet mogę jeździć na niej) Katowice są poza moim osobistym zasięgiem i muszę zawsze kogoś zatrudnić do jazdy. Dzisiaj oficjalnie zakończyliśmy roboty budowlane. To znaczy że robotnicy zakończyli definitywnie budowę ścian i dachu - równe 3 miesiące to trwało. G. rozliczył się dzisiaj z majstrem i był uszczęśliwiony Od środy wstępujemy w etap uzbrajania góry w media różne i fundujemu naszemu domkowi okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 04.11.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witam:) Gratuluje skończenia dachu teraz już będzie z górki Wstaw jak możesz jakieś foteczki, chętnie popodziwiamy Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.11.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Pochwalę się nabytkiem łazienkowym oto brodzik do naszego prysznica - Koło 120x90 cm http://images31.fotosik.pl/35/3b2fbcc53adcc53e.jpg oraz prysznic z deszczownicą http://images30.fotosik.pl/107/323f266639e3b991.jpg Płytek na podłogę nadal nie znalazłam W piątek mam urlop i uderzę w jeszcze jedną hurtownię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 05.11.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Moje gratulacje !!! Ale tak naprawde 3 miesiace to nie dużo. Jestem ciekawa ile u nas to jeszcze potrwa. Zaczęliśmy dziś 8 tydzień i mam nadzieję, że jeszcze tylko kilka dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 07.11.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Zamontowali nam dzisiaj okna, ale z powodu niezrozumienia werbalnego okna są do ponownego montażu - oprócz tego w sypialni bo tam nie udało im się spartolić. A co mogło pójść nie tak? Po prostu są za wysoko od poziomu podłogi. Zamiast normalnie 85cm to są na 1 metrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.11.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Ja nie rozumiem, o co Ci chodzi Tyle miesięcy już się budujesz (gratulacje ) i ciągle Ci się wydaje, że coś można zrobić dobrze od razu ?? A po co?? Trzeba spartolić, następnego dnia (albo za tydzień) przyjść poprawić, potem jeszcze coś tam dodać, czego nie było od razu - taka kolej rzeczy. Normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts