Bianca 11.11.2007 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 A to w takim razie gratulacje.....przy takich okolicznościach zazwyczaj jest szampan...O proszę....http://www.sgh.waw.pl/kolegia/kes/aktualnosci/zyczenia_noworoczne/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 11.11.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 No to może jeszcze za wcześnie na gratulacje ale dziękuję bardzo z resztą każda okazja jest dobra na szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.11.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Wiem, że to profanacja ale ja uwielbiam szampana z oliwkami. Zaryzykuję odsądzenie od czci i wiary i proszę nie pożałuję sobie i tobie.... http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_175/we_dwoje_1_1812.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.11.2007 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Właśnie siedzę już z dwie godziny i zastanawiam się czy kupić płytki dekoracyjne do łazienki przez internet. Widziałam je na żywo i są z...., więc tylko boję się przesyłki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 11.11.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 SZerze mówiąc ja nie przepadam za oliwkami ale dzięki z dobre chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 11.11.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Właśnie siedzę już z dwie godziny i zastanawiam się czy kupić płytki dekoracyjne do łazienki przez internet. Widziałam je na żywo i są z...., więc tylko boję się przesyłki.... a pokaż foteczkę jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.11.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Były już wcześniej ale tak mi się podoba że może być na każdej stronie.... http://www.opoczno.com/products/1626.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 11.11.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 ano tak zapomniełam, że będziesz miała turkusową łazieneczkę A ja też przy każdych zakupach przez internet boję się kosztów przesyłki, nigdy nie wiadomo ile tego dowalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.11.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Otóż pierwszy raz się spotkałam że koszty przesyłki podają PO złożeniu zamówienia. I mam zgryz bo jest 3zł różnicy na sztuce między sklepem u nas a internetem to daje 120zł oszczędności na 40 szt; które potrzebuję. Rodzi się pytanie ile policzą za przesyłkę i czy dotrą do mnie w całości. ( to mnie bardzo martwi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 11.11.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 No rzeczywiści 120zł to dość duża różnica, ale jak sobie zażyczą za przesyłkę ze stówkę to chyba lepiej by było jakbyś kupiła je sama w sklepie. przynajmniej miałabyś pewność, że dotrą w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 11.11.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Kurcze - ciezko z kupnem plytek przez net - ja bym sie chyba nie zdecydowala ... Nigdy nie wiesz jak to bedzie wlasnie z tym transportem Nie ryzykuj - bedziesz je miala od razu w lapce i prosto do domku, bez zmartwien... Co z ta plesnia na scianach? To powazna sprawa - wiem cos o tym Ja walcze, ty walczysz Jak ja chcecie usunac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.11.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Wczoraj ją zmyłam z rogu sufitu i jutro lecę po jakiś środek grzybobójczy, bo nie zamierzam dać jej czasu żeby mi się tu znowu rozpastwiła A i uchyliłam troszkę okno żeby wentylacja była lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 11.11.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Skad ja takie walki znam - tutaj mam taka maszyne, ktora odsyssa powietrze - wiec stoi sobie i wciaga wode - zbiornik jest 5 litrowy - i jak pada to go wymieniam kilka razy, to sobie wyobraz ;( ciekawe jak ci ten srodek grzybobojczy zadziala? Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.11.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Hej, hej. Sorki, że się wtrącę, ale ja kupowałam płytki przez internet i wszystko było w porządku Jeśli kosztów przesyłki nie podają od razu - przy płytkach to zależy od ilości czyli wagi i odległości - to trzeba zadzwonić, a jeszcze lepiej mailem zapytać, ile wyniesie tyle i tyle sztuk takich i takich płytek do takiego a takiego miejsca, to podadzą cenę przed zakupem. Sprawdziłam też w regulaminie sklepu - mają klauzulę, że trzeba sprawdzić całość dostawy przy kurierze i ew. sporządzić protokół rekl. Dostałam też mailem informację, że umowę z firmą kurierską mają spisaną tak, że kurier musi czekać na sprawdzenie całości dostawy. W sumie dość dobrze to zabezpieczone jest. Kupowałam 22 m2 płytek - żadna nie uszkodzona Za dostawę z Rybnika do W-wy płaciłam 200 za te 22 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 12.11.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Zażyczyli sobie 110zł za przesyłkę tych listw, więc zrezygnowałam z internetowego zakupu, bo 10zł różnicy przy zakupie w sklepie to już pestka, a przynajmniej się nie muszę martwić jakie dojdą.Aaaa i znalazłam na wystawce to cholerne Congo Verde w hurtowni nieopodal, muszę tam pojechać tylko kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.11.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Zażyczyli sobie 110zł za przesyłkę tych listw, więc zrezygnowałam z internetowego zakupu, bo 10zł różnicy przy zakupie w sklepie to już pestka, a przynajmniej się nie muszę martwić jakie dojdą. Aaaa i znalazłam na wystawce to cholerne Congo Verde w hurtowni nieopodal, muszę tam pojechać tylko kiedy? No, to ładnie sobie zażyczyli To ja za przesyłkę mojego kibelka zapłaciłam coś ok. 50. Do Congo Verde też się przymierzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 14.11.2007 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 No i tak.... Po pierwsze zamówiłam te listwy dekoracyjne z Opoczna w sklepie, a po drugie namierzyłam congo verde zaaprobowałam konfigurację z tymi dekorami i zamówiłam również już podłogę do łazienki. Instalacje się robią krok po kroku. Dzisiaj kanalizacja i przewód kominowy oraz dokończyli układać rurki c.o. Poza tym przesunęli mi stelaż pod kibelek dalej od drzwi, bo jakoś tak mnie to trącało. Kosztowało mnie flaszeczkę czegoś dobrego... Bo już trzeci raz musieli go ustawiać Z samego rana dostali opier.... za wczorajszy wybryk (usunęli mi wszystkie kliny spod okien i drzwi balkonowych i tejże przestały się zamykać- TYDZIEŃ po montażu!!!) Poleciały ku@#&^ z moich ust dla wzmocnienia efektu bo wygląd mam niezbyt groźny. Majster od budowania grzecznościowo przyjechał i ustawił i zaklinował drzwi od nowa....już się zamykają. Kupiliśmy wełnę na ocieplenie dachu - 4800zł , ale będziemy mieli cieplutko. I zastanawiamy się czy warto ryzykować tynkowaniem i wylewkami przy takiej pogodzie.... Jeśli nie warto to będziemy mieć przestój do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.11.2007 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Instalacja c.o i kanalizacyjna i wodna ukończona. Strop wyłożony warstwą 13 cm styropianu i czeka sobie na lepszą pogodę żeby na nim zrobić wylewkę. Poczekamy do wiosny jak dalej tak nieładnie będzie, podobnie z tynkami. Gdyby nie pogoda można by było od nowego roku wykańczać, ale cóż Płytki do łazienki są już i czekają na swój czas Już mi spieszno do wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 28.11.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Badz silna Kochana! To juz niedlugo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 28.11.2007 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A pewnie że jestem silna tylko energia mnie roznosi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts