Bianca 17.03.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Cześć LP! Dawno cię nie było... To ceramika z Cersanitu i dlatego, że to nowe to jeszcze nie mają na sklepach, a ja chciałam w realu to obejrzeć czy kształt i rozmiar mi odpowiada, ale wezmę i zamówię sobie u znajomej w hurtowni, bo w sumie wychodzi podobnie jak w sklepie internetowym. Lipowa panienko z pogodą to cię chyba nie ucieszę jak napiszę, że zimno i pada deszcz. Podobno podobnie ma być w święta A człowiek tak czeka na te kilka wolnych dni i masz ci los w domu przyjdzie siedzieć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.03.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Bianca, to już lepiej chyba zamówić przez internet - zawsze możesz zwrócić w ciągu 10 dni bez podania przyczyn A ze znajomą to różnie może być, chyba że się od razu jasno umówisz. Choć uważam, że lepiej zobaczyć takie rzeczy, całą ceramikę zamawiałam nie widząc na żywo Z różnych przyczyn I ze wszystkiego jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.03.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Hej Bianca. Ceramika , którą wybrałaś tez mi bardzo przypadła do gustu ale niestety nie mogłam jej nigdzie zobaczyc "na żywo" i z racji tego , że ten etap jeszcze hennn przede mną dałam sobie spokój Apropos pogody to u nas w centrum zimno i przelotnie pada a słyszałam ploteczkę że święta mają byc "białe". U nas prace poooowoooooli posuwaja się do przodu. Mąż skończył podbitkę i zaczął ocieplać. Od dwóch dni drapiemy się bez przerwy Postaram się jak najszybciej wstawić fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ILA34 18.03.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 hej witam serdecznie ..śledzę Twoją budowę i podoba mi się mnie też to czeka więc sobie tu pozaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.03.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 hej witam serdecznie ..śledzę Twoją budowę i podoba mi się mnie też to czeka więc sobie tu pozaglądam A zaglądaj Ileczko jeśli chcesz i kiedy chcesz. U nas teraz jeszcze martwy sezon bo jakoś przestało się nam trochę śpieszyć z różnych przyczyn rodzinnych i czekam aż prace nabiorą tempa żebym mogła świeże zdjęcia powstawiać. A z ceramiką to jeszcze mam dwa tygodnie czasu żeby się zdecydować gdzie zamówić, bo potem przychodzą dokończyć mi instalację i chcę żeby już dokładnie pod te moje pierdoły dopasowali położenie śrób mocujących w stelarzach i odpływów (żeby potem jakieś problemy nie wyszły po położeniu płytek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.03.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Aha nie napisałam Wam ostatnio że kabina prysznicowa co miała być w tamtym tygodniu będzie dopiero w ............czerwcu. Bo mają zbyt dużą ilość zamówień i nie wyrabiają się. Pogadałam sobie z panią z dz. obs. klienta żeby potem mi nie powiedzieli w czerwcu że będzie w październiku. Smutno mi bo się już cieszyłam że jedno z głowy będę miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.03.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ojej W czerwcu dopiero Chyba lekko przegięli Ja to bym już po ścianach chodziła Nie da się coś przyspieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.03.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Jak takie terminy mają to ja chyba juz tez zaczne zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiPiotr 20.03.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witam Bianco.Przesledziłam Twój wątek z ciakawością i mam pytanie odnośnie ściany kolankowej. Ja bede miała ta sciane podobnej wysokości jak jest u Ciebie ale obawiam się czy nie będe miała problemu z obsługa okien polaciowych( nie chcialabym uzywac do tego żadnych drążków itp) Napisz prosze jak Ty sobie z tym radzisz. Dodam,że również nie należe do olbrzymów (162 cm) pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 21.03.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Z otwieraniem i zamykaniem okien nie mam problemu, klamka jest na odpowiedniej wysokości, jedyne czego mi brakuje to te kilka centymetrów wzrostu, żeby sobie przez te okienka wyglądać aczkolwiek w każdym pomieszczeniu gdzie są okna połaciowe mam dodatkowo duże okno zwykłe, które dostarcza mi kontakt wzrokowy ze światem i poczucie że nie jestem w "klatce", gdyby nie to nie byłabym zadowolona z tak wysoko zamontowanych połaciówek. U nas okno jest jeszcze dopasowane do ułożenia dachówek, a chodziło nam o to żeby zamontowali je bez przycinania dachówek u dołu okna, akurat wypadło trzy dachówki od dołu dachu. Jeszcze jedno mi się nasuwa na myśl mianowicie mycie tych okien i tutaj już bez krzesełka się nie obejdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.03.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images31.fotosik.pl/187/8c351ea7c8918238med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 21.03.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dzięki OK za życzenia, ja też wszystkim życzę dużo zdrowia i ciepła rodzinnego i czasu na realizację tego wszystkiego na co w codziennej pogoni nam go brakuje.http://www.pisanki.pl/pisanki_z_cebuli.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.03.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://www.samre.info/kartki/11w/wiel11/wielkanoc11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.03.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Z świątecznego korzystam zwyczaju, By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju I życzyć wam naprawdę z całą serdecznością By święta napełniły wam duszę radością Czegóż jeszcze Wam życzę? Zdrowia i dostatku! Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku! Siedmiomilowych butów i czapki niewidki, Spełniającej życzenia małej złotej rybki Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna, Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina, Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych, Dywanów latających i talentów licznych. Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych, Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych. Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych, Poklasku i uznania i awansów licznych. Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze, Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze, Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki, A w południowych Indiach plantacji herbatki. Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie I innego schronienia w wybranej krainie. Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw, Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw. Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii, I życia w stanie choćby lekkiej euforii. Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości, Dużo radości z życia i wiecznej młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Bianca, ja mam dla ciebie propozycję nie do odrzucenia... nie uważasz, że już najwyższy czas przenieść się do naszej galerii??? Będziemy mieli Cię zawsze pod ręką, bo wiesz jakoś ciągle zapominam, że tu jesteś (ale nie na długo) no, nie daj się prosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.03.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No obiecuję że się zastanowię, ale już nie dzisiaj, bo jutro wystawa mnie czeka w Katowicach, a ledwo co dopiero wróciłam z pracy. Padam na nos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 trzymam kciuki http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg to się pochwal jak wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.03.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No jasne że się pochwalę jak będzie czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 29.03.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Oto moje nowo przybyłe parapety:http://images34.fotosik.pl/196/a1b31b306534fe50.jpg i z bliższa:http://images28.fotosik.pl/185/a0bcfebc13d6f97b.jpg Kolor dobierany do okien i podłogi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.03.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts