DarioAS 04.09.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 i świeczkę na komary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 09.09.2008 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Pan który miał robić tynki zewn. zrezygnował bo ma do nas za daleko i musiałby kilka razy jechać do nas z rusztowaniami niestety, więc na razie temat wisi. Na górze w sobote znowu gipsowali sufity i skosy, ale jeszcze jest do zrobienia ta ścianka k-g na schodach. No to czekamy co dalej... i najważniejsze to kiedy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 09.09.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 U ciebie już gipsują a u mnie.....brak słów..ja też chce mieć juz gipsowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 09.09.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Bianca świetne wnętrza, bardzo jasno i przytulnie u Ciebie (ja ubolewam troszkę nad małymi oknami i nad ich małą ilością ale niestety tak wyszło...) Co do wydawania kasy na "pierdoły" - gwózdki, śrubki, pianki, sranki to ręce mi opadają... Tym bardziej, że my teraz jeszcze na takim etapie jesteśmy, że tu taśma, tam fuga i pieniążki uciekają. Co do dzwonka to też nie przewidujemy, a co do drzwi wewnętrznych to cieszę się że potrzebujemy jedynie 3 pary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 09.09.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A i jeszcze coś Bianca, Ty u mnie wychwyciłaś "drzwi do lasu" a ja u Ciebie dojrzałam "schody do nieba" Oczywiście nie ma w tym nutki złośliwości, poprostu czasami w oczy rzucają się takie pierdółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.09.2008 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 A i jeszcze coś Bianca, Ty u mnie wychwyciłaś "drzwi do lasu" a ja u Ciebie dojrzałam "schody do nieba" Oczywiście nie ma w tym nutki złośliwości, poprostu czasami w oczy rzucają się takie pierdółki Pewnie że ja nie złośliwie tylko żartobliwie te drzwi skomentowałam, bo tak fajnie wyglądały A schody chyba sobie zostawię w wersji mini bo nie dosięgam oczami do okien dachowych a ostatnio był piękny zachód słońca i musiałam z drabiną i aparatem latać.... A oto rezultat: http://images35.fotosik.pl/9/8885c676af2b5b32.jpg http://images46.fotosik.pl/9/613a16ee272eac5e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.09.2008 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 W kwestii okien nie narzekam.... nad schodami może by się przydało jedno okienko dachowe, ale zrezygnowalismy z niego więc przepadło.. aczkolwiek od czego są lampy. W dzień jest tam w miarę jasno od okienka na półpiętrze a wieczorami i tak ciemno by było, więc trzeba świecić...tym bardziej że zapłaciłam już za przyłącze prądu tylko teraz muszę przyjść i nas podpiąć... Co do pierdółek to na razie nam idzie kaska na gipsy, taśmy, kleje i takie.... A ja już planuję gdzie jakie mebelki powstawiam i mi brakuje dwóch komód i szafy, więc trzeba będzie coś wybrać.... Ale póki co to czekamy na to podwyższenie kredytu... bo bez tego to nie będzie podłogi i drzwi ( sztuk pięć) i kaloryferków , więc to jest obecnie kwestia zasadnicza.... być albo nie być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 10.09.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Bianca - Twój domeczek to istny wypasik będzie ! Ciesze się bardzo ze do nas wróciłaś ! Czekam na więcej fot, jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 10.09.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 W kwestii okien nie narzekam.... nad schodami może by się przydało jedno okienko dachowe, ale zrezygnowalismy z niego więc przepadło.. aczkolwiek od czego są lampy. W dzień jest tam w miarę jasno od okienka na półpiętrze a wieczorami i tak ciemno by było, więc trzeba świecić...tym bardziej że zapłaciłam już za przyłącze prądu tylko teraz muszę przyjść i nas podpiąć... Co do pierdółek to na razie nam idzie kaska na gipsy, taśmy, kleje i takie.... A ja już planuję gdzie jakie mebelki powstawiam i mi brakuje dwóch komód i szafy, więc trzeba będzie coś wybrać.... Ale póki co to czekamy na to podwyższenie kredytu... bo bez tego to nie będzie podłogi i drzwi ( sztuk pięć) i kaloryferków , więc to jest obecnie kwestia zasadnicza.... być albo nie być.... To jest najgorsze to zastanawianie się dostaniemy czy nie..w naszym przypadku to ciągłe pytanie starczy nie starczy. My wszystko zakupiliśmy już ale jakieś pierdoły typu gips, wkręty zy coś to zawsze wyskoczy. Zazdroszcze Ci ty masz już gipsowane a u nas to jeszcze trochę potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.09.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Lipowa (jeszcze) Panienko gdzież tam moim skromnym progom do wypasiku..... U mnie tylko prostota i tradycja... Żadnych marmurów(oprócz dwóch kamiennych parapetów) tu nie zobaczysz, złoconych klamek i kranów też nie..... Ot po prostu hołduję zasadzie że prostota i umiar to zawsze dobry przepis na elegancję. Mam cichą nadzieję ze pogodzę je do kupy i wyjdzie taki efekt o jakim śnię po nocach i marzę na jawie..... Patrycja gipsowane to mam na razie tak jak leci skosy a my jeszcze prawie wszystkie ściany musimy gipsem wygładzić bo trochę dziadowsko tynk wygląda więc niestety to juz musimy zrobić sobie sami swoimi ręcoma Nie wiem jak nam to wyjdzie...... okaże się jak tylko w końcu skończą mi tą zabudowę płytami.... Od tygodnia czekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 10.09.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Głowa do góry będzie dobrze:)musi być;)na moim wątku zobaczysz jaki ja mam syf i załamanie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.09.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Głowa do góry będzie dobrze:)musi być;)na moim wątku zobaczysz jaki ja mam syf i załamanie:( A tak, widziałam Tylko ty jak sie zbierzesz posprzątasz to masz juz lux, a ja jestem zależna od tej naszej ekipy i to mnie wkurza bo juz nie wiem jak ich pogonić z robotą.... Niby wiele nie mają u nas, ale w innych miejscach maja pilniejsze roboty no i u nas wszystko leży..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 10.09.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No z tymi pożal się Boże fachowcami tak jest ileż ja się naużerałam z moim elektrykiem, i jeszcze nie mam skończonej instalacji bo w sypialni nie mam prądu.a co z meblami i w ogole z moim pomysłem, doradźcie coś bo ma już taki mętlik w głowie że o 4 nad ranem poleciałam do góry mierzyć kuchnie..żeby się przekonać że wszystko co ma się zmieścić się zmieści:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 A czy ja tu bylam kiedys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 10.09.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Byłaś bo się z Tobą w drzwiach minęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 To bede czesciej wpadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.09.2008 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 To bede czesciej wpadac. No myślę! Teraz znowu mogę się troszkę więcej tu pokazywać i mam nadzieję że w końcu z urządzaniem ostro ruszymy, więc i częściej będzie się czym pochwalić lub może rady będę szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 11.09.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 przestrzeń widzę przestrzeń to lubię będę zaglądać ciekawa jakie kolorki wypełnią te wnętrza I pozdrawiam kolejną osobę z Beskidów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.09.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 A ja witam kolejną zaglądającą, bardzo mi miło. Może kiedys jakis zlot "bab budownic" z okolic zrobimy???? Co wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.09.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Szkoda, że ja nie z okolicy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts