Bianca 13.10.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Łazienka dzisiaj dostała nowy look, czyli obudowane mamy już stelaże Zamówiłam płytki na ściany w łazience i będą koło środy, więc mógłby pan juz ją zrobić na gotowo zanim dojdą te gresowe na hol. A elektryk wykuł i wymienił ten przewiercony odcinek kabla na przedpokoju I to tylka na dzisiaj z placyku boju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 14.10.2008 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Tak to bedzie wyglądało w łazience...http://images33.fotosik.pl/385/9104085048f62452.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 14.10.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Helo Sliczny kolorek - a skad sa te plytki? p.s. jak sie udala wizyta w Casto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.10.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Tak to bedzie wyglądało w łazience... http://images33.fotosik.pl/385/9104085048f62452.jpg pamiętam jak te kolorki na mulinkach pokazywałaś.. śliczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.10.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Nie wiem jakiej płci było, ale na pewno noworodek taki malutki... znak czy nie znak ale z pewnością już pora by była na jakieś potomstwo a to na co czekasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.10.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Nie wiem jakiej płci było, ale na pewno noworodek taki malutki... znak czy nie znak ale z pewnością już pora by była na jakieś potomstwo a to na co czekasz?? na mnie Ty będąc w ciąży miałaś Gosiaczka i Magi -to teraz też się musi jakaś trójca zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 14.10.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 To moze ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 14.10.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 To moze ja sie dolacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 15.10.2008 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 To moze ja sie dolacze To trójca się zebrała, a zobaczymy co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 15.10.2008 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Nie wiem jakiej płci było, ale na pewno noworodek taki malutki... znak czy nie znak ale z pewnością już pora by była na jakieś potomstwo a to na co czekasz?? teraz tylko na to aż mi bocian jakieś podrzuci do kapusty..... a jak wiadomo teraz wszystkie bociany chyba odleciały do ciepłych krajów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 15.10.2008 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Helo Sliczny kolorek - a skad sa te plytki? p.s. jak sie udala wizyta w Casto? Hello. Płytki z Opoczna, a na podłogę będą od Pilcha. A wizyta w miarę szybko by przebiegła tylko najpierw nie mogłam uwolnić żadnego wózka z łańcucha a potem "rozczarował" mnie rachunek za 15 litrową puszkę folii w płynie i trzy inne duperelki do łazienki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 15.10.2008 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 na jutro żonek wziął sobie urlop bo płytki i gresy mają dowieźć, a ktoś musi to wytaskać na 2 piętro. oczekuję gresu niecierpliwie żeby się upewnić że nie popełniłam znowu "sepuku" tak jak z tym congo verde do łazienki, które w końcu pójdą z braku laku na balkon aaa, wczoraj wybrałam fugę do łazienki jasnoniebieską i listwy wykańczające w kolorze krokusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 15.10.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Listwy w kolorze krokusa? Chyba nie myslisz ze nie pokazesz fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 15.10.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No nie ma się tak co tym kolorkiem eksajtować bo tak naprawdę to taki jaśniuteńki seledyn jest. tylko nazwa taka górnolotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 15.10.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dzisiejszy dzień ogłaszam dniem żałoby narodowej. Chyba nici będą z naszego aneksu i podwyższenia kredytu Tylko półtora miesiąca jesteśmy w plecy bo tylko tyle im to zajęło.... Takie warunki że żenada wogóle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.10.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 No i szukamy innego źródła brakujących pieniążków.... Cholera niech szlag trafi tych pie$@%^ bankowców! Jedynym pocieszeniem jest fakt że dojechały płyteczki i gresy i wszystko jest cacy i jutro pan Zenek zaczyna układanie. Tylko nie za bardzo na dzień dzisiejszy mamy na niego kaskę(mam nadzieję że tego nie czyta.... ), ale usilnie kombinujemy. W zasadzie taka kwota jaką powiedział za robociznę to kropla w morzu naszych potrzeb, więc z taką kwotą nie będzie problemu. Gorzej z panelami, drzwiami, piecem, kaloryferami i całą moją wymarzoną resztą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.10.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 o kurna przykro mi ... a nie mozesz przydusic tych z banku albo cus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 17.10.2008 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 o kurna przykro mi ... a nie mozesz przydusic tych z banku albo cus? Niestety nie mam argumentów, żebym ich mogła przydusić. zrobili nas w konia w banku bo specjalnie odwlekali podpisanie aneksu aż pozmieniają na wyższe swoje marże, więc teraz byśmy mieli 1,6% zamiast 0,5% od całej kwoty zaciągniętego kredytu co daje nam niebagatelną sumę.... Kombinujemy skąd wziąźć reszte.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.10.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No i szukamy innego źródła brakujących pieniążków.... Cholera niech szlag trafi tych pie$@%^ bankowców! Jedynym pocieszeniem jest fakt że dojechały płyteczki i gresy i wszystko jest cacy i jutro pan Zenek zaczyna układanie. Tylko nie za bardzo na dzień dzisiejszy mamy na niego kaskę(mam nadzieję że tego nie czyta.... ), ale usilnie kombinujemy. W zasadzie taka kwota jaką powiedział za robociznę to kropla w morzu naszych potrzeb, więc z taką kwotą nie będzie problemu. Gorzej z panelami, drzwiami, piecem, kaloryferami i całą moją wymarzoną resztą..... Strasznie mi przykro! ja po cichutku powiem, ze na naszego wykańczacza też mam za mało kaski -a własnie robi kominek i zaczyna płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 17.10.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Strasznie mi przykro:( Bede trzymac kciuki za odnalezienie alternatywnego zrodelka lub drzewka z pieniazkami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts