DarioAS 17.10.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 trzymam kciuki za rozwiązanie tego problemu, większość z nas się z tym borykała i boryka oby udało się coś innego załatwić za szybkie przybycie bociana też trzymam kciuki, bo nie ma co odwlekać takiej ważnej sprawy jak już trójca jest, to trzeba działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 17.10.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dzięki za wsparcie duchowe. Moja optymistyczna natura poddała się na dwa ostatnie dni i naprawdę miałam dechy, ale już jest troszkę lepiej. A pan Zenek leci z robotą i łazienka juz zaczyna fajnie wyglądywać.... No chociaż tyle mnie pociesza.... Dzisiaj dzwonili z Millennium że podtrzymują decyzję i poprzednie warunki czyli marża 1%. Zobaczymy czy znowu z czymś nie wyskoczą, jajcarze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dzień dobry No i szukamy innego źródła brakujących pieniążków.... Cholera niech szlag trafi tych pie$@%^ bankowców! On ich właśnie trafił Co się przejmujesz? Przecież i tak sobie poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2008 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Co za miłe obydwie wizyty! Dawno pań u mnie tutaj nie było , ale myślę, że jak tylko założę wątek w galerii to częściej będziecie wpadały Jakoś se poradzimy , myślę że ci co tam siedzą usłyszeli moje pomstowanie na nich i zadziałało moje rzucone lekko zdanie że jednak kredyt to w innym banku i na lepszych warunkach weźmiemy.... Grunt że na razie sytuacja wróciła do normy i jeśli nas nie będą znowu zwodzić to podpiszemy w tym tygodniu umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja odwiedzam regularnie, tylko nie zawsze się odzywam Chyba rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 o wy cichociemne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Sama wiesz, jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 18.10.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 ja tam bardziej ciemna niż cicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2008 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 no to zaraz wstawię fotki z łazienki pierwsze zobaczycie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2008 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 http://images28.fotosik.pl/286/49f5bee7f3954195.jpg http://images41.fotosik.pl/21/e3e6e2f97ac16f3f.jpg No ona taka jeszcze niedokończona jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2008 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Nie mogę wejść do niej do środka bo jest posmarowane folią w płynie ....Ale i tak juz fajnie wygląda... tak mi się wydaje na oko. A pan Zenek to tak wszystko dokładnie dopasowuje że szok. Jeszcze lepiej będzie po zafugowaniu i pomalowaniu, chyba na jakić ciemniejszy kolorek niż płutki ale coś od turkusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Bianko -pięknie -tak "jasno"! ja też jestem zwolenniczką jasnych łazienek. Kiedy będzie więcej fot z dalszymi postępami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 E tam, zaraz - niedokończona Ważne, że zaczęta Bardzo fajnie te płytki wyglądają, podoba mi się Wreszcie coś nie beżowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Wreszcie coś nie beżowego Moje też nie są beżowe -a "alabastrinowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2008 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Wreszcie coś nie beżowego Otóż to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Wreszcie coś nie beżowego Moje też nie są beżowe -a "alabastrinowe" No właśnie kachna u ciebie jest tak jak będzie u mnie w kuchni prawie że.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.10.2008 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 A myślicie, że powinnam i czy mogę założyć wątek w galerii, bo teraz już mam etap wykańcznia a nie przebudowy i remontu, no nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Wreszcie coś nie beżowego Moje też nie są beżowe -a "alabastrinowe" Ja wiem, ale to już niedaleko Tak naprawdę, to wolę w łazienkach zimne kolory - dają takie wrażenie "czystości". Na mnie łazienka cała w ciepłych odcieniach robi takie wrażenie z lekka "zapyziałej" Ale to tylko kwestia moich skojarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 A myślicie, że powinnam i czy mogę założyć wątek w galerii, bo teraz już mam etap wykańcznia a nie przebudowy i remontu, no nie?? ale "głupie" pytanie !!! jasne że tak! -tylko gdzie my będziemy do Ciebie pisać? komentarze będą TU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts