Bianca 24.10.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ja znam takie historie z naszego podwórka, jeśli się mogę tak wyrazić. Tylko do stracenia było 80 tyś zadatku a nie tylko 30.... A w zetce sama dzisiaj słyszałam. Poczekamy- zobaczymy. Do odważnych świat należy.... Nie po to mnie zalewało podczas deszczów jak byłam bez dachu, nie po to żeśmy na szybko całe postępowanie spadkowe przeprowadzali, żeby teraz usiąść i płakać.... Zakasać rękawy trzeba i do roboty. Następny punkt programy to gruntowanie ścian a potem już polecą kolorki na ściany.... Pozdrawiam weekendowo i procentowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 kredyt kredytowi też nierówny, jak nie jest bardzo duży to i mniej obaw o przyszłość Bianca chyba dużego nie bierze, bo już i tak jest na etapie wykończeniówki, więc nie potrzebuje tyle co ktoś zaczynający budowę.. my na tym etapie wzięliśmy 45 tys.. ale i tak brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 25.10.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 W porównaniu z tymi co brali kredyty na budowę domu wraz z akupem działki to nasz kredyt nie jest wcale taki duży, ale dla nas to i tak kupa kasy. A teraz z innej beczki. Zamówiliśmy dzisiaj drzwi.... Zmieniły się panele to i mam większą swobodę w doborze reszty. Po przymierzeniu drzwi do panela wybraliśmy kolor orzech. Takie będą do łazienki a bez szyby do pokoi. http://www.galeriadom.pl/images/options/266-20.jpg Jutro zrobię zdjęcia opłytkowanej łazienki i holu. Kuchnia się zrobi w przyszłym tygodniu, płytki już czekają. Miłego wieczora..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 25.10.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 W porównaniu z tymi co brali kredyty na budowę domu wraz z zakupem działki to nasz kredyt nie jest wcale taki duży, ale dla nas to i tak kupa kasy. A teraz z innej beczki. Zamówiliśmy dzisiaj drzwi.... Zmieniły się panele to i mam większą swobodę w doborze reszty. Po przymierzeniu drzwi do panela wybraliśmy kolor orzech. Takie będą do łazienki a bez szyby do pokoi. http://www.galeriadom.pl/images/options/266-20.jpg Jutro zrobię zdjęcia opłytkowanej łazienki i holu. Kuchnia się zrobi w przyszłym tygodniu, płytki już czekają. Miłego wieczora..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.10.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Bardzo fajowe te drzwi! i kolorek w moim guście czyli do pokoi są w ogóle bez okienek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 25.10.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Wogóle bez szybek, bo chcemy aby sypialnie były jak najbardziej prywatne i odseparowane od dzwięków z zewnątrz. A ta szybka w łazience będzie całkiem mleczno matowa. Myślałam kiedyś jeszcze o wenge ale mi przeszło, za ciemne i nie widać tak ładnie rysunku słojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.10.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Fajny kolorek drzwi wybrałaś. Ja do sypialni też będę miała bez szybek bo mąż nie zaśnie jak mu coś świeci - ot taką ma przypadłość - a ja czasami dobrze po północy do domu wracam i jak odpale światła to on się bidula budzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.10.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dzień dobry Gratuluję umowy Drzwi super, mi też zwłaszcza kolor się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.10.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Jak obiecywałam tak też wstawiam zdjęcia zafugowanej łazienki.Robią się ścianki pod umywalkę, a brodzik tak na przymiarkę na razie wstawiony.http://images41.fotosik.pl/23/3651b4699ec606a0.jpghttp://images31.fotosik.pl/388/03cf849ddaa43a74.jpgA tutaj położony gres i nasz wszędobylski pies....http://images43.fotosik.pl/23/5b7677fede98a6cd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.10.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Obecnie już po położeniu płytek i jak jest też fuga lepiej się komponuje podłoga ze ścianami, fugi jeszcze będą trochę schnęły i wyjaśnieją te na ścianach. Już niedługo łazienka będzie skończona. Czeka ją tylko malowanie i instalacja ceramiki. A ja już bym chciała już..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.10.2008 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 ladnie wyszła ta twoja łazienka rozumiem, że Bianca uskutecznia kontrolę jakości? Dzięki.... Mi się podoba a to najważniejsze, a że ładnie wyszła to już zasługa tego co robi... A Bianka bawi się w zbieracza ekologa. Żaden krzyżyk się nie ostoi ani drewniane klinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 sprzątanko robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.10.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Wiedzialam ze dobrze wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.10.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 A Bianka bawi się w zbieracza ekologa. Żaden krzyżyk się nie ostoi ani drewniane klinki. Ale chyba ich nie zjada? Łazieneczka naprawdę milusia! czekamy na więcej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 28.10.2008 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Wiedzialam ze dobrze wyjdzie To się nazywa oko człowieka z własnym doświadczeniem.... To dopiero mój pierwszy remont, więc się ledwo wprawiam. Jeszcze nie jestem zaprawiona w tych bojach... I dlatego czasem mnie wątpliwości dopadają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 28.10.2008 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 A Bianka bawi się w zbieracza ekologa. Żaden krzyżyk się nie ostoi ani drewniane klinki. Ale chyba ich nie zjada? Łazieneczka naprawdę milusia! czekamy na więcej!!!! Nie zjada tylko sobie je tak podrzuca do góry i łapie, a największą ma zabawę jak gdzieś jej się poturlają i musi na nimi biegnąć i je gonić. Tak samo robi z orzechami włoskimi jak znajdzie pod drzewem. Łazieneczka na razie goła i wesoła.... Ale już niedługo. Teraz będę miała trzy weekendy wolne to się za malowanie pokoi bierzemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 28.10.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Nasz Stasiek (owczarek niemiecki) włazi na górę i kradnie różne rzeczy. Ostatnio widziałam go jak zwiewał z plastikową butelką, którą dolewam sobie wody do gipsu, a za 5 min z ... rolką papieru toaletowego. Czyżby "pogoniło" go po butelce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 29.10.2008 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 A wczoraj już podłoga w kuchni zaczęła się ukazywać.Płytki będą ułożone w kształcie obróconej litery L, a na reszcie tam gdzie stanie stół będzie przedłużenie paneli z salonu. http://images32.fotosik.pl/389/7a9ef3180f20d417.jpghttp://images38.fotosik.pl/24/dfd8b6a32818c617.jpg Podobna faktura płytki będzie na ścianie w rozm. 30x45cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 29.10.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witaj, Bardzo, ale to bardzo fajny brodzik w lazience - nie zdawalam sobie sprawy, ze bedzie taki duzy - jakie sa jego wymiary? Bianca widze dekorek polubila Sliczna jest - za kazdym razem jak na nia patrze - super psiak Wybralas ladne drzwi do lazienki - trzy male szybki dodadza uroku i w zupelnosci wystarcza, jesli chodzi o pelne drzwi do innych pomieszczen, to ja tez jestem za pelnymi Pozdrawiam serdecznie i czekam na wiecej zdjec z kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.10.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Bianko -bardzo ładne te płytki kuchenne! a jaki kolor paneli będzie do nich dochodził? -bo już się pogubiłam .... ten "kawowy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts