Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do-budowa poddasza- już mieszkamy!!!

Bianca

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj,

Bardzo, ale to bardzo fajny brodzik w lazience - nie zdawalam sobie sprawy, ze bedzie taki duzy - jakie sa jego wymiary?

Bianca widze dekorek polubila ;) Sliczna jest - za kazdym razem jak na nia patrze - super psiak :D

Wybralas ladne drzwi do lazienki - trzy male szybki dodadza uroku i w zupelnosci wystarcza, jesli chodzi o pelne drzwi do innych pomieszczen, to ja tez jestem za pelnymi ;)

Pozdrawiam serdecznie i czekam na wiecej zdjec z kuchni :)

Brodzik ma wymiary 80x120 i jest w sam raz na dwie osoby lub osobę z psem. :wink: Ciekawe jak będą przebiegały kąpiele Bianki w tym czymś... :roll:

Drzwi mi wpadły w oko właśnie przez tą szybkę, bo nie chciałam takich z kwadratową. :oops: A do sypialń muszą być całe bo mam taką przypadłość jak Bei mąż: nie zasnę jak chociażby skrawek światła świeci mi w oczy. W związku z tym sypialnia będzie maxymalnie zaciemniona (czasem budzi mnie światło co świeci przez dziurkę od klucza)

A jak tylko porobię nowe zdjęcia to będziecie pierwsze widzeć :lol:

Bianko -bardzo ładne te płytki kuchenne! :) a jaki kolor paneli będzie do nich dochodził? -bo już się pogubiłam :roll: .... ten "kawowy"?

Kasiu tak, chodzi mi o te ostatnie zdjęcia paneli, czyli te podobne do twojej deski barl. A płytki są położone tak, aby kierunek tych pasemek na płytce był równoległy do linii na panelach.

nieprzyzwoicie szybko to idzie wszystko u Ciebie :p lazienka ciach, kuchnia zaraz ciach... kuchnie tez bedziesz miala w L-ke?

nieprzyzwoicie, bo chcemy już na święta być na górze... :roll:

dodam, że podłoga w kuchni już zrobiona tylko fuga ja dzisiaj czeka....

a oprócz tego mam już zrobione schody i półpietro, więc dzisiaj pewnie dzień podziękowania za super pracę p. Zenkowi :p

dość, że skończył przed czasem to jeszcze nie ma się (na szczęście) do czego przyczepić.

dlatego panele i drzwi w grudniu też będzie nam robił, bo jest bardzo solidny i niedrogo liczy.

A zabudowa w kuchni będzie szła w L-kę i pod oknami dachowymi będzie stał stół. Tylko nie wiem kiedy mąż mi pozwoli zamówić meble, bo to on jest ten od obliczania naszych zasobów finansowych. :lol: A ja tu tylko aranżuję. :oops:

A ja nie mam prądu :cry: ! Pieprzony wykonawca przyłącza nie ma czasu go zrobić od MAJA :evil:

Co do mebli kuchennych -to ja też się na razie wstrzymuję, bo wszystko się przeciągnęło przez tego ślimakowatego wykańczacza -i jeszcze ani jedna płytka w domku nie położona :( Bez sensu zamawiać meble, żeby na cemencie stały.... Ale myślę, ze na przełomie roku już się ruszę w tym temacie. Acha! US przelał w końcu kasę!!!! dlatego w przyszłym tyg. zamawiamy kamień na kominek! HURA!!!

A dzisiaj znowu wam pokażę resztę pracy pana Zenka.

Tylko brudno tam jeszcze :oops:

http://images45.fotosik.pl/25/19742aae2145d3f6med.jpg

http://images30.fotosik.pl/290/9cf02227b15aa8ccmed.jpg

http://images35.fotosik.pl/25/86e182e9963312a1.jpg

http://images44.fotosik.pl/25/8d724a4b9b2a3fa8.jpg

Syfon będzie srebrny oczywiście. :roll:

No właśnie co się tyczy syfonu to kupiłam półsyfon i jest ciut za krótki i muszę wymienić. Pod umywalką będzie jeszcza szklana matowa półeczka z dwoma wiklinowymi koszykami.

Dzisiaj się dowiadywałam w sprawie mebli do kuchni i możliwe że będą na koniec listopada. Hura! Wtedy też położą się płytki na ścianie w kuchni.

Wczoraj zamówiliśmy piec dwufunkcyjny a dzisaj panele na całą resztę podłóg.

Dzisiaj się dowiadywałam w sprawie mebli do kuchni i możliwe że będą na koniec listopada. Hura! Wtedy też położą się płytki na ścianie w kuchni.

Wczoraj zamówiliśmy piec dwufunkcyjny a dzisaj panele na całą resztę podłóg.

ale Ci zazdroszczę :cry: !!!

ja ci też zazdroszczę że będziesz miała cały dom tylko do swojej dyspozycji....

ja się cieszę podwójnie bo siedem miesięcy załatwień po sądach i bankach w końcu dało efekt w postaci środków na koncie..... :roll:

i mąż troszkę się mniej już stresuje że nie dokończymy tego na czas....