Mohag 29.10.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 nieprzyzwoicie szybko to idzie wszystko u Ciebie lazienka ciach, kuchnia zaraz ciach... kuchnie tez bedziesz miala w L-ke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.10.2008 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Witaj, Bardzo, ale to bardzo fajny brodzik w lazience - nie zdawalam sobie sprawy, ze bedzie taki duzy - jakie sa jego wymiary? Bianca widze dekorek polubila Sliczna jest - za kazdym razem jak na nia patrze - super psiak Wybralas ladne drzwi do lazienki - trzy male szybki dodadza uroku i w zupelnosci wystarcza, jesli chodzi o pelne drzwi do innych pomieszczen, to ja tez jestem za pelnymi Pozdrawiam serdecznie i czekam na wiecej zdjec z kuchni Brodzik ma wymiary 80x120 i jest w sam raz na dwie osoby lub osobę z psem. Ciekawe jak będą przebiegały kąpiele Bianki w tym czymś... Drzwi mi wpadły w oko właśnie przez tą szybkę, bo nie chciałam takich z kwadratową. A do sypialń muszą być całe bo mam taką przypadłość jak Bei mąż: nie zasnę jak chociażby skrawek światła świeci mi w oczy. W związku z tym sypialnia będzie maxymalnie zaciemniona (czasem budzi mnie światło co świeci przez dziurkę od klucza) A jak tylko porobię nowe zdjęcia to będziecie pierwsze widzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.10.2008 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Bianko -bardzo ładne te płytki kuchenne! a jaki kolor paneli będzie do nich dochodził? -bo już się pogubiłam .... ten "kawowy"? Kasiu tak, chodzi mi o te ostatnie zdjęcia paneli, czyli te podobne do twojej deski barl. A płytki są położone tak, aby kierunek tych pasemek na płytce był równoległy do linii na panelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.10.2008 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 nieprzyzwoicie szybko to idzie wszystko u Ciebie lazienka ciach, kuchnia zaraz ciach... kuchnie tez bedziesz miala w L-ke? nieprzyzwoicie, bo chcemy już na święta być na górze... dodam, że podłoga w kuchni już zrobiona tylko fuga ja dzisiaj czeka.... a oprócz tego mam już zrobione schody i półpietro, więc dzisiaj pewnie dzień podziękowania za super pracę p. Zenkowi dość, że skończył przed czasem to jeszcze nie ma się (na szczęście) do czego przyczepić. dlatego panele i drzwi w grudniu też będzie nam robił, bo jest bardzo solidny i niedrogo liczy. A zabudowa w kuchni będzie szła w L-kę i pod oknami dachowymi będzie stał stół. Tylko nie wiem kiedy mąż mi pozwoli zamówić meble, bo to on jest ten od obliczania naszych zasobów finansowych. A ja tu tylko aranżuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.10.2008 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Aha, od wtorku MAMY PRĄD!!! I już niebawem się weźmiemy za te ściany, co by je szybko wygładzić i można było kolorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.10.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 A ja nie mam prądu ! Pieprzony wykonawca przyłącza nie ma czasu go zrobić od MAJA Co do mebli kuchennych -to ja też się na razie wstrzymuję, bo wszystko się przeciągnęło przez tego ślimakowatego wykańczacza -i jeszcze ani jedna płytka w domku nie położona Bez sensu zamawiać meble, żeby na cemencie stały.... Ale myślę, ze na przełomie roku już się ruszę w tym temacie. Acha! US przelał w końcu kasę!!!! dlatego w przyszłym tyg. zamawiamy kamień na kominek! HURA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 31.10.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 A dzisiaj znowu wam pokażę resztę pracy pana Zenka. Tylko brudno tam jeszcze http://images45.fotosik.pl/25/19742aae2145d3f6med.jpg http://images30.fotosik.pl/290/9cf02227b15aa8ccmed.jpg http://images35.fotosik.pl/25/86e182e9963312a1.jpg http://images44.fotosik.pl/25/8d724a4b9b2a3fa8.jpg Syfon będzie srebrny oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.10.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Syfon będzie srebrny oczywiście. właśnie miałam o to zapytać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 31.10.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 No właśnie co się tyczy syfonu to kupiłam półsyfon i jest ciut za krótki i muszę wymienić. Pod umywalką będzie jeszcza szklana matowa półeczka z dwoma wiklinowymi koszykami.Dzisiaj się dowiadywałam w sprawie mebli do kuchni i możliwe że będą na koniec listopada. Hura! Wtedy też położą się płytki na ścianie w kuchni.Wczoraj zamówiliśmy piec dwufunkcyjny a dzisaj panele na całą resztę podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.10.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dzisiaj się dowiadywałam w sprawie mebli do kuchni i możliwe że będą na koniec listopada. Hura! Wtedy też położą się płytki na ścianie w kuchni. Wczoraj zamówiliśmy piec dwufunkcyjny a dzisaj panele na całą resztę podłóg. ale Ci zazdroszczę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 31.10.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dzisiaj się dowiadywałam w sprawie mebli do kuchni i możliwe że będą na koniec listopada. Hura! Wtedy też położą się płytki na ścianie w kuchni. Wczoraj zamówiliśmy piec dwufunkcyjny a dzisaj panele na całą resztę podłóg. ale Ci zazdroszczę !!! ja ci też zazdroszczę że będziesz miała cały dom tylko do swojej dyspozycji.... ja się cieszę podwójnie bo siedem miesięcy załatwień po sądach i bankach w końcu dało efekt w postaci środków na koncie..... i mąż troszkę się mniej już stresuje że nie dokończymy tego na czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 01.11.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 No no no - lazieneczka robi sieniczego sobie - bardzo sympatyczna ta umywalka - Pan Zenek fachura jest Co do prysznica: osoba plus pies - juz widze Bianke Czy ona lubi wode? Nasz Chicko uwielbia plywac, ostatnio nad Zywieckim nie moglismy go wyciagnac z wody - on nawet nurkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.11.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Co do prysznica: osoba plus pies albo nawet 2 osoby plus pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.11.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 nie nie, to nie praktyczne.... albo jedna osoba i pies, albo dwie osoby bez psa nie ma co przesadzac z iloscia pacjetow do prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.11.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Mój pies toby nawet sam się do tego brodzika nie zmieścił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.11.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Mój pies toby nawet sam się do tego brodzika nie zmieścił ... Kachna bo ty nie masz psa tylko niedźwiedzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.11.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Mój pies toby nawet sam się do tego brodzika nie zmieścił ... nawet na wcisk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.11.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Mój pies toby nawet sam się do tego brodzika nie zmieścił ... nawet na wcisk ? albo dupa albo łeb by musiał wystawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 01.11.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Kachna pokaz tą bestię Uwielbiam duże psiaki. Miałam doga niemieckiego, wazył 100 kg i był przecudowny. Niestety już go nie ma, a mój obecny psi przyjaciel wazy 3 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 01.11.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Przyznajcie, że rasa przepiękna: http://images49.fotosik.pl/26/dac5ad7792b125a5.jpg http://images32.fotosik.pl/391/72901049285cfa4f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts