Bianca 03.11.2008 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Tam mają cztery kocka i wszystkie szczepione i nawet mają rozpylane specjalne hormony żeby szczęśliwsze były... To nie wiem czemu mnie użarła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.11.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 nawet mają rozpylane specjalne hormony żeby szczęśliwsze były... To nie wiem czemu mnie użarła.. moze zaburzyłaś jej harmonię zapachową swoimi perfumami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 03.11.2008 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 nawet mają rozpylane specjalne hormony żeby szczęśliwsze były... To nie wiem czemu mnie użarła.. moze zaburzyłaś jej harmonię zapachową swoimi perfumami no wiesz.... żeby "Envy" tak działało na koty?? To po co na moje kolana przylazła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 03.11.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 nawet mają rozpylane specjalne hormony żeby szczęśliwsze były... To nie wiem czemu mnie użarła.. zapewne kocie feromony policzkowe tak się to zowie moje futra też mają zakupione - ale ja mam kota psychola więc nie miałam wyjścia - i proszę się ze mnie nie śmiać!!! Bianca - instrukcja obsługi kota troszkę się różni od psiej pewnie głaskałaś nie tak jak kota sobie życzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 03.11.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Basia a który to jest ten psychol?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.11.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witam -koty, psy i ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 04.11.2008 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witam, witam. Zastanawiam się właśnie czy nie ma sposobu na to, żeby się nam ściany same zeszlifowały i zagruntowały bo ja już chcę malować, a czasu nie ma żeby je do porządku doprowadzić. Dzień się skrócił... rozumiecie... A to miły początek dnia... http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 04.11.2008 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Basia a który to jest ten psychol?? oczywiście rudzielec Myślałam że czarny ma czarny charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 04.11.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 a nie słyszałaś że rude to wredne? z góry przepraszam wszystkie rudzielce sama często bywam rudzielcem ja też czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 04.11.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Zastanawiam się właśnie czy nie ma sposobu na to, żeby się nam ściany same zeszlifowały i zagruntowały Bianca, jeśli znajdziesz takowy to BŁAGAM!!!!! opisz go w moim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 04.11.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Zastanawiam się właśnie czy nie ma sposobu na to, żeby się nam ściany same zeszlifowały i zagruntowały Bianca, jeśli znajdziesz takowy to BŁAGAM!!!!! opisz go w moim wątku A guzik! Opatentuję i będę się pławić w luksusie... A tak na serio to tą część roboty odwala mój żonek więc nie mogę narzekać .... Tylko fajnie by było już kolorować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 05.11.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 A tak na serio to tą część roboty odwala mój żonek więc nie mogę narzekać .... Tylko fajnie by było już kolorować... U nas to samo. Kupę roboty odwalił mąż a jeszcze kupa przed nim. Ja też sie kolorków doczekać nie mogę. Ale najbardziej wkurza mnie to, że chciałabym juz coś robić (gładzić, gruntować, malować, sprzątać) a narazie nie ma tam dla mnie zajęcia. Owszem, pójdę płytę mężowi pomóc dociąć, potrzymać co by równo przykręcił, podam młotek, poziomicę...Ale ja bym coś chciała sama, od poczatku do końca... Na razie etap przykręcania płyt jeszcze u nas nie minął (skończyła sie płyta i czekamy na dostawę). Później jeszcze zabudowa kominka i lecimy z koksem - czyli gipsowanie i gładzenie, a przed tym jeszcze będzie trzeba wszystkie rzeczy wynieść co by się nie zakurzyły. Później to juz tylko malowanie i rzeczy bardziej cieszące oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.11.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jutro idę zamawiać meble do kuchni i dalej nie wiem co począć z tymi górnymi półkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.11.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dla przypomnienia tak mniej więcej się rysuje rozplanowanie dolnych szafek tylko po prawej stronie lodówki będzie szafka tej samej wysokości co lodówka. I właśnie nie wiem jakie duże i jaki kształt tych wiszących obok okapu szafek. Zrobić je też z pełnymi drzwiczkami czy przeszklone matowe?? Pionowe czy poziome?? I na jaką wysokość?? Od okapu do okna jest około 150cm miejsca ale też nie chcę żeby szafka była zaraz przy okapie więc myślę żeby ją zrobić max. na 120cm. http://images38.fotosik.pl/11/44783b887b795a78.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.11.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Witam się wszędzie! -Dzień dobry ! wróciłam po 4dniowym niebycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.11.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ale wielka kuchnia bosh zazdraszczam bardzo ja bym dala przeszklone, bo z jednej strony masz cala pelna zabudowe to niech druga bedzie lzejsza. I poziome, dlugie, jedna nad druga zlamiesz troche ta wysoka zabudowe, bedzie urozmaicenie. kachna, wlasnie mialam mowic ze cos Cie nie widac ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.11.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 kachna, wlasnie mialam mowic ze cos Cie nie widac ostatnio Bo mnie nie było, byłam od wtorku na szkoleniu , właśnie wróciłam.. głowa boli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 07.11.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 kachna, wlasnie mialam mowic ze cos Cie nie widac ostatnio Bo mnie nie było, byłam od wtorku na szkoleniu , właśnie wróciłam.. głowa boli.... Nosz.... kurna niektórym to dobrze.... szkolą się i szkolą....a póżniej ich głowy bolą z nadmiaru wiedzy zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 07.11.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ale wielka kuchnia bosh zazdraszczam bardzo ja bym dala przeszklone, bo z jednej strony masz cala pelna zabudowe to niech druga bedzie lzejsza. I poziome, dlugie, jedna nad druga zlamiesz troche ta wysoka zabudowe, bedzie urozmaicenie. kachna, wlasnie mialam mowic ze cos Cie nie widac ostatnio No duża ale ze skosem więc sobie nie poszaleję z ładnym kredensikiem odrestaurowanym na przykład.... Ale w końcu zamówiłam tak jak opisałam powyżej plus jedną szafkę wiszącą na 100 z matowego szkła otwieraną do góry. Pod piecem C.O będzie cargo i na drzwiczkachmaskujących tenże piec będą płytkie koszyki, żeby bardziej wykorzystać to miejsce. W czwartek mam mieć obmiar i na początek grudnia będę je miała u siebie. Kolor frontów orzech http://www.kronopol.com.pl/dekory/plyty_laminowane/small/d9450_m.jpg choć ten też mi się podoba http://www.kronopol.com.pl/dekory/plyty_laminowane/small/d2380_m.jpg i ten także http://www.kronopol.com.pl/dekory/plyty_laminowane/small/d2610_m.jpg a blat mógłby być taki http://www.kronopol.com.pl/pcx/blaty_standard.jpg Co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.11.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A jaki blat do tego przewidzialas? o juz widze mnie sie nie sluchaj ale mi sie podoba ten ostatni, tylko ja mam takie zboczenie ze za drewnem nie przepadam, a jezeli juz, to musi byc bardzo widac ze to drewno... nawet jezeli jest to drewno podrobione, fikcyjne, ktore nie istnieje w naturze, to jest to cos co ja lubie najbardziej. ps a do tego sloje ulozyla bym w poziomie a nie pionie juz uciekam, nic wiecej nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts