Bianca 21.05.2009 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Cześć Bianca, przywitać się przyszłam To żeśmy się minęły... Ale może na kafkę jest ochota?? http://www.strykowski.net/arabia/kawa_z_miodem_arabia_3333.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Znów się pewnie minęłyśmy, ale kawkę zawsze chętnie Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Bea, będziecie całą elewacje robić?Masz już upatrzony kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staś100 29.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Bardzo podoba mi się twoja łazienka. Jakiej firmy masz kabinę prysznicową, sedes, bidet i umywalkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.06.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Bardzo podoba mi się twoja łazienka. Jakiej firmy masz kabinę prysznicową, sedes, bidet i umywalkę? Bardzo mi miło. Kabina jest firmy ShowerStar, umywalka jest z cersanitu, a reszta z firmy Hybner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.06.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Bea, będziecie całą elewacje robić? Masz już upatrzony kolor? Aniu nie mamy w planach na razie malowania elewacji a jedynie tynkowanie, bo mamy ograniczoną kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 03.06.2009 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kilka zdjęć z wypadu do Pragi.... http://images38.fotosik.pl/132/0119005d3feb7703med.jpg http://images38.fotosik.pl/132/1e7d1ee6c1cf6cf7med.jpg http://images46.fotosik.pl/137/a8bcfb17fdeb4336med.jpg http://images49.fotosik.pl/137/3f6e8c3a066e329cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No ładnie, ładnie Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 03.06.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Też tam byłam Praga jest cudna Polecam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga__ 04.06.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Byłam kiedyś w Pradze Naprawdę ładne miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.06.2009 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ładne i cudowne - zdecydowanie tak, nawet w zimnie i ciągle padającym deszczu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.06.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 No cześć kochana - kope lat Co słychać ? Wiem, ale nie mam jak zaglądać na forum - małż zabiera laptopa, który na dole chodzi jakby nie mógł, a na górę wchodzę jak mam sprzątać - a w ogóle psa mamy i muszę być na dole ...co by mi ogrodu nie zdemolował bądż do sąsiadów nie przeszedł - jeszcze mu polewkę podadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZI 08.06.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 witam ja z moim nażyczonym chceny zacząć remonyować sobie strych należący do domu jego rodziców. jest tam około 200m2 a więc strych aż sie prosi do przeróbki załatwiliśmy juz architekta wykonał piekny projekt ale stoimy w kropce ponieważ notariusz nie widzi podstaw aby przerisać strych na nażyczonego a my nie wiemy co robić bo kredytu też nie dostaniemy jeśli nie mamy nic przepisane prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 08.06.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No cześć kochana - kope lat Co słychać ? Wiem, ale nie mam jak zaglądać na forum - małż zabiera laptopa, który na dole chodzi jakby nie mógł, a na górę wchodzę jak mam sprzątać - a w ogóle psa mamy i muszę być na dole ...co by mi ogrodu nie zdemolował bądż do sąsiadów nie przeszedł - jeszcze mu polewkę podadzą Cześć, cześć! Jejku, ale cię brakuje w naszym agnieszkowym towarzystwie..... Może piesek jak urośnie to będzie wyprowadzał Pana na spacer, a ty tymczasem będziesz zaglądać tu częściej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Cześć Bianca Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 09.06.2009 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Cześć Bianca Co słychać? Co słychać? Zależy.... Dalej czekamy na jakieś tynkowanie tego naszego M-5... Niby ekipa jest,ale dopóki ich tu na rusztowaniu nie zobaczę to nie uwierzę, bo już tylu odmówiło albo się rozmyśliło, że ech.... Poza tym odliczamy niecierpliwie czas do urlopu, bo wreszcie będziemy mieli czas tylko dla siebie.... I wyprzedzę być może pytanie..... Nigdzie nie jedziemy - będziemy uprawiać ogródek Jeszcze przyda mi się w końcu pomalować bieliźniarke, bo krzywo na mnie patrzy jak koło niej przechodzę, a ona taka goła tam stoi..... Balkonkowe roślinki rosną bez mojej wiekszej troski.... Cieszą oczy kolorkami...szczególnie jak słonko wyjdzie zza tych chmurzysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Lubię takie urlopy w domu Ogródek mi się marzy... swój Echhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Bianca, widzę, że się wycieczkujesz Piękne miejsce, a Ty w tych jasnych włoskach też ślicznie wyglądasz. Laseczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 12.06.2009 04:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Bianca, widzę, że się wycieczkujesz Piękne miejsce, a Ty w tych jasnych włoskach też ślicznie wyglądasz. Laseczka... Ano w tamtym roku się odważyłąm po raz drugi zrobić z siebie blondynkę .... No i jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 15.06.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dzisiaj zaczynają to tynkowanie... Na razie zaczynaja w zasadzie rozkładać rusztowanie..... Sama jestem na posterunku, bo mąż musi być w pracy... i mam stresa.... Ale do 15 jakoś mi zleci, a potem już mąz wróci.... tylko żeby do tej 15 czegoś nie spaskudzili... Pogoda piękna dzisiaj.... Ciepło i bezwietrznie.... W sam raz na leniuchowanie a nie stresowanie.... Ech..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts