EWCIA112 15.06.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Bianko jestem pod wrażeniem, ślicznie. Dopiero teraz odnalazłam to forum, a szkoda, bo mozna się od Was wiele dowiedzieć. Jeżeli możesz to napisz proszę jakie są koszty ocieplania wełną i zabudowy płytami g-k, bo ja się tego najbardziej obawiam, a też czeka mnie adaptacja poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga__ 16.06.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzisiaj zaczynają to tynkowanie... Na razie zaczynaja w zasadzie rozkładać rusztowanie..... Sama jestem na posterunku, bo mąż musi być w pracy... i mam stresa.... Ale do 15 jakoś mi zleci, a potem już mąz wróci.... tylko żeby do tej 15 czegoś nie spaskudzili... Pogoda piękna dzisiaj.... Ciepło i bezwietrznie.... W sam raz na leniuchowanie a nie stresowanie.... Ech..... I jak tynkowanie idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.06.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Pogoda do bani - wieje i kropi i zimno.... ale za to już zaczęli coś działać dzisiaj... Kwiatki balkowone maja dzisiaj dzień aresztu w domu Musiałam wszystko wnieść do środka zeby mi nie połamali niechcący... Dzisiaj też sie urlopuję, ale nie narzekam.... Nie przeszkadza mi to absolutnie... mogę tak częściej, tylko by mi urlopu zabrakło.... Jak tylko skończą to może jakieś foty wrzucę, o ile będzie co pokazywać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 16.06.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A wczoraj pomalowałam drzwi bieliźniarki, teraz trzeba je przeszlifować i jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 17.06.2009 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dwie ściany domu już otynkowane, muszą jeszcze dzisiaj doprowadzić do porządku moja kremową podbitkę, bo wygląda okropnie, ale obiecali że ja umyją i okna też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kurcze, mało że przychodzisz o jakiejś niechrześcijańskiej godzinie, to jeszcze bez fotek Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.06.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Hej Bianca. No ja niestety też nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 18.06.2009 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Bo nie ma jeszcze być co widaćc Fotków na razie nie ma, bo jeszcze dwie ściany do zrobienia, ale podbiitka pięknie wymyta A pora dobra jak każda inna, tak ostatnio wstaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leNowak 18.06.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 http://images41.fotosik.pl/88/9391d946c436b00emed.jpg Super śliwkowa ściana! Myśleliśmy o śliwce na podłodze w łazience ale ciężko nam było to zgrać z całą koncepcją. Pozdr, Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 19.06.2009 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Bianko jestem pod wrażeniem, ślicznie. Dopiero teraz odnalazłam to forum, a szkoda, bo mozna się od Was wiele dowiedzieć. Jeżeli możesz to napisz proszę jakie są koszty ocieplania wełną i zabudowy płytami g-k, bo ja się tego najbardziej obawiam, a też czeka mnie adaptacja poddasza. Poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 19.06.2009 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 http://images41.fotosik.pl/88/9391d946c436b00emed.jpg Super śliwkowa ściana! Myśleliśmy o śliwce na podłodze w łazience ale ciężko nam było to zgrać z całą koncepcją. Pozdr, Leszek To kolor Tajemnica Merkurego z Duluxa Też mi się podoba.... Do czasu układania płytek zdąży sie Wam jeszcze koncepcja nieraz zmienić.... Moja koncepcja łazienki też się zmieniła gdyż nie znalazłam w sklepach w rozsądnej cenie( >400zł/m2) płytek w odcieniu jaki mi się marzył... I cóź zrobić jest inna niż miała być.... A meble w kuchni też bym obecnie zrobiła w stylu angielskim , chociaż te też mi się podobają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 19.06.2009 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Tynkowanie ukończone wczoraj.... Łał jak to teraz inaczej wygląda, szczególnie na balkonie się przytulniej zrobiło.... Teraz pozostało do zrobienia płytkowanie i balustrada... Ale znowu trzeba na to nazbierać kaskę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Nie widzę tego tynku Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 19.06.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Heh, ja też wybałuszam i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 19.06.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Szukam i szukam kabla do aparatu i nie ma.... Wsiąknął.... No i chyba dalej tych tynków nie zobaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 19.06.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ha szukajcie a znajdziecie.... Zdjęcia tylko dwa z widoku balkonu, bo po takim deszczu nie chce mi sie wyłazić z domu, jak będzie pogoda obiecuję całokształt http://images37.fotosik.pl/143/e1a494c0482379b4.jpg http://images47.fotosik.pl/147/a5aee48c47921097med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ale jaki masz fajny balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 19.06.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ale jaki masz fajny balkon Nie chcę cię załamać ale to dopiero połowa balkonu..... A fajnie to ja go sobie wyobrażam po wykończeniu płytkami i balustradą ... za jakieś parę lat bo nas tynkowanie ograbiło z oszczędności Wiem, że teraz gdy odkryłaś żyłkę ogrodnika u siebie to by ci się taki przydał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Przydałby się, ale balkon na parterze to jakoś nie halo Z drugiej strony - polubiłam mieszkanie na parterze właśnie Ma niezaprzeczalne zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 19.06.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Przydałby się, ale balkon na parterze to jakoś nie halo Z drugiej strony - polubiłam mieszkanie na parterze właśnie Ma niezaprzeczalne zalety No raczej masz rację Ja uwielbiam letnie kwiaty pełne kolorów i soczystej zieleni, a że do ogrodu mam dwa piętra to sie wyżywam na balkonie Na początku sezonu nie mogłam sie opanować przed zakupami w ogrodniku.... aż policzyłam wydatki w jeden miesiąc i oczy mi wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts