Bianca 05.07.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ach, ty zawsze na posterunku A ja dzisiaj pomalowałam pierwszą warstwą farby moją bieliźniarkę.... Od jutra urlop, więc muszę ja skończyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Z tym "zawsze" to bym nie przesadzała Ja mam jeszcze tydzień do urlopu - na razie zabrałam się za porządki Czekam na fotki bieliźniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 05.07.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Jak pieknie i slodko! Rowniez lubie lavende i takie klimaty. Szkoda tylko, ze masz tak malo miejsca dla swojego zamilowania. nie uważam że mam mało miejsca, to tylko prawy kącik na moim długaśnym balkonie Wobec tego sorry Bianca, ze sescji zdjeciowej ktora nas uraczylas, przepieknej zreszta, nie mialam moznosci ujrzec Twojego jak piszesz - dlugasnego balkonu, wydawalo sie mi, ze masz tylko ten sliczny zakatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 06.07.2009 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Jak pieknie i slodko! Rowniez lubie lavende i takie klimaty. Szkoda tylko, ze masz tak malo miejsca dla swojego zamilowania. nie uważam że mam mało miejsca, to tylko prawy kącik na moim długaśnym balkonie Wobec tego sorry Bianca, ze sescji zdjeciowej ktora nas uraczylas, przepieknej zreszta, nie mialam moznosci ujrzec Twojego jak piszesz - dlugasnego balkonu, wydawalo sie mi, ze masz tylko ten sliczny zakatek Nic się nie stało Specjalnie zaaranżowałam taka przestrzeń do zdjęć, bo balkon jeszcze nie wykończony,więc po co ma szpecić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 eeee, no pewnie, że zaglądam, jak tylko wchodzę na forum Tylko ostatnio rzadko na forum jestem Do zimy pewnie... Bianco, Ty masz artystyczną duszę, juz Ci to mówiłam, podziwiam Twoje wszelakie dzieła, ten kącik na balkonie jest boski, ta lawenda pasuje tam idealnie A może wkop tą Hakuro do ziemi?? Nie widziałam, żeby ktoś ją trzymał w doniczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 08.07.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 OK, chyba tylko ty tu jeszcze z moich "starych" znajomych zaglądasz Wypraszam sobie Zagladam bardzo często tylko inkoguto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 08.07.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Bianco, Ty masz artystyczną duszę, juz Ci to mówiłam, podziwiam Twoje wszelakie dzieła, ten kącik na balkonie jest boski, ta lawenda pasuje tam idealnie : To po cichu powiem że kupiłam jeszcze trzy doniczki lawendy i dla odmiany zamiast hakuro kupiłam jałowiec (jak on też padnie to sie poddaję) A dzisiaj pobawiłam sie znowu troszke z szafką i pokażą Wam pośredni efekt, bo już blisko końca, ale jeszcze troszkę brakuje... PRZED http://images43.fotosik.pl/158/51c76a889b0e4f63.jpg PRAWIE PO http://images37.fotosik.pl/154/0f5d08143f41a4c8.jpg I jeszcze kwiatki, kwiatki,kwiatki... http://images46.fotosik.pl/159/460f6faf719fccc6med.jpg http://images47.fotosik.pl/159/eeb9457f390e2d2amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 08.07.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 OK, chyba tylko ty tu jeszcze z moich "starych" znajomych zaglądasz Wypraszam sobie Zagladam bardzo często tylko inkoguto To proszę mi chociaz uśmieszki posyłać )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.07.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 OK, chyba tylko ty tu jeszcze z moich "starych" znajomych zaglądasz Wypraszam sobie Zagladam bardzo często tylko inkoguto To proszę mi chociaz uśmieszki posyłać )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.07.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No dobra, żartowałam Bianca, szafeczka super wyszła - jestem pod wrażeniem Dużym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 09.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Z tą szafką to się chyba napracowałaś... Ciekawa jestem efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 09.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Ladna szafeczka i jakie bedzie miala zastosowanie? Ciekawa jestem jak przyjmuje sie jalowiec i czy powinno sie go przycinac, bardzo je lubie, rowniez o nich myslalam ale zaczekam jeszcze ... co napisze Bianca odnosnie "przyjecia i pielegnacji" Pieeeekna jest Twoja lavenda! a takze ten krzaczek z pieknym niebieskim kwiatostanem ... nie wiem nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.07.2009 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Po pierwsze: Ania - wierzba na dole wypuszcza listki na razie liliputki, ale jak tylko będzie o widać to dam fotosa.... na razie jeszcze nie żeby nie zapeszyć.... Po drugie: Olga - szafkę jak zobaczył po odpakowaniu mój m to się ze mnie nabijał, że jest taka, ale ja już wtedy widziałam ja taką jak jest teraz (właśnie przed chwilą skończyłam malować pilastry i listwy) Beata - fakt faktem jest że sporo się przy niej narobiłam, ale dobrze wiemy, że to co się zrobi osobiście jest nam najdroższe za odnowienie profesjonalne bym się nie wypłaciła.... Fairy Dream - przeznaczeniem tej bieliżniarki będzie na razie pomieszczenie moich zasobów do wyrobu wszelakich rzeczy, czyli pudełka z farbami do decu, pudełka z tkaninami, pudełka z haftami i takie tam... Jałowiec na razie żyje Ale hakuro potrzebowała miesiąca żeby się poddać więc na razie go obserwuję. Krzaczek to hortensja, a lavendy mam już 11 krzaczków i jeszcze mi mało. Ostatnio dorzuciłam gałązkę do gulaszu, co M przyjął z godnym politowania wzrokiem i zapytał czy wiem że niektóre roślinki są trujące? Tak, wiem. Lavenda się do nich nie zalicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.07.2009 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A tu macie coś na dzień dobry.... Poranna herbatka http://images45.fotosik.pl/160/6b05f05fceb8aa11med.jpg i coś pachnącego http://images50.fotosik.pl/159/9e853d1b17d8f37e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.07.2009 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A tak mimochodem zauważyłam, że w kilku znajomych mi wątkach każdy ma swoją ulubioną zieleninę.... U Olgi hosty i żurawki, u Ani róże, a u mnie lawenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 10.07.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ze bez herbatki nie ma dla mnie dnia wiec czuje sie zaproszona mniemam, ze jest to - lavendowa? Bedziesz miec ladna - bielizniarke, czekam na koncowy efekt Nooo wlasnie! hortensja, cos mi majaczylo w glowie... forsycja (?) eh, szkoda slow! Lavenda ma wszelakie zastosowanie u mnie to - herbatka i pachnaca lavenda sypialka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.07.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Cześć Bianca U mnie hosty i żurawki wzięły się stąd, że w tym moim cieniu nic innego raczej nie urośnie Ale wciągnęły Na lawendę nie mam szans, a też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.07.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Cześć Bianca U mnie hosty i żurawki wzięły się stąd, że w tym moim cieniu nic innego raczej nie urośnie Ale wciągnęły Na lawendę nie mam szans, a też lubię W myśl porzekadła: Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.... Cześć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.07.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Dokładnie Jeszcze się chciałam spytać o szufladę do tej bieliźniarki - będziesz dorabiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 11.07.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Zastanawiam się jeszcze, opcjonalnie wymyśliłam półkę z matowego szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts