trojka 31.01.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Cześć wszystkim.Jestem tu nowa.Jak widzę wątek ucichł.Ja mam taki właśnie dylemat i może ktoś mi doradzi.Jesteśmy 1,5 roku po ślubie-mieszkamy kątem u rodziców .Pytanie jest następujące-mam dylemat czy dobudować piętro do domu rodziców czy zabrac się za budowę nowego domu?Działkę powiedzmy ze mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZACHA2003 09.03.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam.Zależy jakie macie relacje z rodzicami dobudowa wyjdzie taniej znacznie oraz mniej kłopotow z zalatwianiem podlaczaniem mediów poniewaz juz tam są tylko trzeba zwiekszyc przesył.poza tym taniej wychodzi duuużo przy comiesiecznych rachunkach i ogrzewaniu a i dziecko mozna w kazdej chlili podrzucic na przechowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trzmielowa 03.03.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Witam jestem tutaj nowa... zastanawiamy się aktualnie z Mężem nad dobudową poddasza. Rodzinka Nam się powiększa i przydałoby się nieco więcej miejsca. Ale trzeba mierzyć siły na zamiary.... najpierw musimy dowiedzieć się czy Nas na to stać... dlatego ogromna prosba do Ciebie Bianco i do osób ktore już się rozbudowały/dobudowały o jakich kostach mówimy? nie mówię tu o jakichś bardzo szczegółowych wyliczeniach... nasz domek to taki typowy kwadraciok... 11x10 m... z plaskim dachem... mowimy o kwocie rzedu 100 tys czy bliżej 200???? CHoć trochę naswietlcie mi tą sprawę prosze. Mowimy na razie o dobudowaniu plus media... reszta pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts