Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do-budowa poddasza- już mieszkamy!!!

Bianca

Recommended Posts

Olga dzięki za wizytę.

Też jestem zdania że pierdółki i spółka nadają mieszkaniom ślad zamieszkania, dzięki nim staje się bardziej rodzinne tylko jest jedno ale - nie powinny wprowadzać chaosu. Ja lubie mieć je pogrupowane. Jak na parapecie stoją maskotki to tylko tam i nigdzie więcej, zdjęcia osobna półka, świeczki na komodzie,książki na swoim miejscu itd. Żeby nie było to wszystko pomieszane ze sobą i rozsiane po całym domu.

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A z tym, że musi być pogrupowane, to jasne :D W końcu kosmetyki w kuchni to niekoniecznie, a misie przy wannie też by się raczej nie sprawdziły :wink: Najważniejsze, żeby wszystko miało swoje miejsce :D

Nie, mi bardziej chodzi o to że masz np. cztery półki i na każdej z nich stoi wszystko razem wymemłane: miśki ze zdjęciami i świeczkami i książkami itd...

A skoro zahaczyłyśmy o łazienkę to pomóżcie mi bo już nie mam pomysłów gdzie mogę znaleźć płytki na podłogę do czegoś takiego np:

to listwa ozdobna - podoba mi się do szaleństwa i ona musi być a nie mam reszty bo nie pasują te upatrzone kolorem 8)

http://www.opoczno.com/products/1626.jpg

a taki chcę kolor podłogi ale w tym kolorze są tylko ścienne

:cry: http://www.opoczno.com/products/1622m.jpg

Może na podłogę takie:

http://catalogo.imolaceramica.it/libweb/minimali/KLDIMO/ZEN%2030Z.JPG

Wiesz, jeśli chodzi o pluszaki, to do tej półki w tej chwili nie ma dostępu (zastawiona gratami, bo wszyscy na kupie mieszkamy :-? ), ale jakby był, to na bank by się tam znalazły i jeszcze jakieś plastikowe laleczki :wink: Córy Brata rozkładają toto wszędzie i to szybciej, niż nadążamy usuwać :D

Życie z dziećmi weryfikuje ideały :wink: Zwłaszcza te porządkowe :D

A jeśli chodzi o ludwiki, to spoko, wersalu sobie w chałpce nie zrobię, ale mały damski buduarek mi się marzy :roll:

Ładne masz tam te zdjęcia "zabytkowe" w sepii, aż się proszą o osobną ekspozycję, ale w nowym gniazdku znajdą swoje miejsce :wink:

Też mi się podobają, ale nie wiem, czy Mama odda :roll: Bo to u niej stoją. Wcześniej stały u Babci. Będę negocjować :wink:

To Imola Zen. Widziałam je ostatnio w Valdim pod Wawą, w Jerozolimskich. I wiem, że nawet mieli je na składzie. Ceny nie kojarzę, ale wydaje mi się, że gdzieś tak w górnej granicy niżej stówki (80-90?). Głowy nie dam :oops:

Bardzo mi się podobały, jak szukałam do kuchni zielonych, ale niestety całkiem inny odcień potrzebowałam :roll: Stąd tak szybko skojarzyłam :D