Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Masz babo domek - komentarze do dziennika aleksandrzak

Heath

Recommended Posts

Bardzo ciekawie się zapowiada Twój "nie_co_dziennik"- bardzo chętnie zajrzę poczytam , w razie co podtrzymam na duchu, choc myślę że nie będzie takiej potrzeby bo zasadę macie przednią:

Działamy zgodnie z zasadą: "sprawy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda potrzebuję kilku dni".

Trzymam mocno kciuki :)

Jeśli chodzi o fachowców, to i ja potwierdzam - lubią, gdy się na nich czeka :wink:

Nasza ekipa im dalej w las, tym krótszy ma dzień pracy... Ostatnio w ogóle nie mają, czekam sobie na nich od tygodnia :evil:

Najważniejsze że dach się robi i wygląda pięknie :D Będę czytała o Waszych zmaganiach z działką, przyda mi się doświadczenie, bo ja walkę o trawnik odłożyłam na przyszły rok :roll:

Niooooo ślizności chałupka, przytulna bardzo :-)

Kurczę kibelkow półka to jest to , ja koniecznie musze zamontowac w swojej łazience i dzieciowej bo najstarsza latorośl to też mol ksiazkowo-kibelkowy :lol:

Nt _pana_edzia to może jakies felietoniki do Muratora, cocnieco dorzuciałbym o swoich dekarzach, skończyli w lipcu a ja do dziś zbieram butlki po piwie- nawet nie wiedziałam że z dachu tak daleko można rzucić................

• 2 weeks później...
niestety, pan_edzio nie tylko nie skończył roboty, nie tylko nie wstawił okna, bo nie umiał i nie założył rynien (bo nie miał czasu), ale też powyginał nieco blachę, poprzycinał nierówno, nie dał WCALE kontrałat, a łaty zamiast co 35 cm położył co 75. efekt? dach mozna podnieść ręcznie. bo i wkręty gdzieniegdzie trafiły w... powietrze.