Heath 24.08.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 No, no ciekawie się zaczyna. Mam nadzieję ze na tym nie poprzestaniesz a całość będzie utrzymana w stylu pierwszego odcinka. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 26.08.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Nastepna zachwycona stylem narracji i lekkościa pióra czytelniczka czeka na ciąg dalszy. Pozdrawiam i życzę powodzenia oraz szybkiego i bezbolesnego rozstania z panem Edziem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 26.08.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Widzę, że nie tylko ja słyszę o ruinkach i że "trzeba to wszystko najlepiej rozwalić", co nieco mnie podbudowuje na duchu. Z ciekawością czekam na dalszy ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 26.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Bardzo ciekawie się zapowiada Twój "nie_co_dziennik"- bardzo chętnie zajrzę poczytam , w razie co podtrzymam na duchu, choc myślę że nie będzie takiej potrzeby bo zasadę macie przednią: Działamy zgodnie z zasadą: "sprawy niemożliwe załatwiam od ręki, na cuda potrzebuję kilku dni". Trzymam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 27.08.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Masz lekkie pióro, więc nie marnuj talentu i pisz nam tu wszystko co i jak u Ciebie Wkleisz jakieś fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.08.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 To i ja dołączam do czytelników Bardzo mi sie podoba Czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandrzak 27.08.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 ten niecodziennik, to taka swego rodzaju psychoterapia - gdzieś nadmiar wrażeń trzeba wyrzucić, prawda? Fotki będą, jak znajdę chwilkę. Zatem dziękuję za komentarze i zapraszam do towarzyszenia nam w tej wędrówce_bardzo_pod_górkę... Gosia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.08.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 W życiu bym nie wpadł na to żeby rozmawiać z żoną miedzy pokojami na gg Ale w sumie lepsze to niż milczenie przez cały dzień NApisz co wyniknęło z wizyty w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 28.08.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Super się czyta i fajnie Cię tu widzieć Trzymam mocno za Was kciuki, i za pana Edzia, coby do roboty się wziął i krwi Wam nie psuł Ja też od pewnego czasu omijam babskie działy na Allegro, znam to uczucie, wciaga, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.08.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 aleksandrzak ty to się ciesz ja podpisałem wyrok na 35 lat Chyba trzeba się zabrac za tego totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 29.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 ale wizja ogniska na środku pokoju i sikania do wiadra hm hm hm ale jak potem miło siąść na własnym kibelku, spłukać wodę, umyć ręce ....... wiem, bo przeżyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandrzak 30.08.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 no, wyrok o 10 lat krótszy to jest coś. już mi lepiej no, WŁASNY kibelek to jest to. plus półka na prasę kibelkową. ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 31.08.2007 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 półka na prasę kibelkową. ach. też o tym myślałem - taka szuflada wysuwana ze ściany, otwierana na wciśnięcie ale patrząc na dokonania moich macherów zrezygnowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.08.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 plus półka na prasę kibelkową. ach. A ja mam taką półeczkę!!!! I polecam Swietna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 05.09.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Jeśli chodzi o fachowców, to i ja potwierdzam - lubią, gdy się na nich czeka Nasza ekipa im dalej w las, tym krótszy ma dzień pracy... Ostatnio w ogóle nie mają, czekam sobie na nich od tygodnia Najważniejsze że dach się robi i wygląda pięknie Będę czytała o Waszych zmaganiach z działką, przyda mi się doświadczenie, bo ja walkę o trawnik odłożyłam na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 06.09.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Niooooo ślizności chałupka, przytulna bardzo Kurczę kibelkow półka to jest to , ja koniecznie musze zamontowac w swojej łazience i dzieciowej bo najstarsza latorośl to też mol ksiazkowo-kibelkowy Nt _pana_edzia to może jakies felietoniki do Muratora, cocnieco dorzuciałbym o swoich dekarzach, skończyli w lipcu a ja do dziś zbieram butlki po piwie- nawet nie wiedziałam że z dachu tak daleko można rzucić................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandrzak 09.09.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 hehehe, oj fajni ci dekarzeu nas tymczasem zalega kilka puszek i parę samotnych butelek po piwie w kątach poszczególnych pokoi. no, bo goroąco było, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.09.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 aleksandrzak dlaczego Wasz dach trzeba zdejmować i kłaść od nowa????Czyżby tak tragicznie położył go Pan Edzio??? Smierć wszystkim Edziom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandrzak 17.09.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 niestety, pan_edzio nie tylko nie skończył roboty, nie tylko nie wstawił okna, bo nie umiał i nie założył rynien (bo nie miał czasu), ale też powyginał nieco blachę, poprzycinał nierówno, nie dał WCALE kontrałat, a łaty zamiast co 35 cm położył co 75. efekt? dach mozna podnieść ręcznie. bo i wkręty gdzieniegdzie trafiły w... powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.09.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 No to rzeczywiście kaplica Nic tylko rozbierać dach. To jest najgorsze jak tacy "fachowcy" biorą się za poważne prace. Widział taki kiedys tak robi się dach albo pomagał kumuś i już mu się wydaje że może sam położyć dach. Ręce opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts