raffran 18.09.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 ja mam pośrodku światła otworu słupek ...dzieki temu mogłam zamówić dwie bramy o standardowych wielkościach...czytaj "taniej" pozdrawiam, smoczyca mamy dokladnie tak samo,przeciez nie wyjezda sie dwoma samochodami rownoczesnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 18.09.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 No tak, ale jak ktoś nie chce mieć dwóch. Brama dzielona słupkiem, to tak jak do garażu jednostanowiskowego, a ja chcę wygodnie wjeżdżać, bez oglądania się, czy lusterek nie zgubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 18.09.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ponad 2.5m brama ,sadze ze jest wystarczajaca do swobodnego wyjezdzania i wjezdzania do garazu.No chyba ze masz jakis skomplikowany podjaz do niego.Pewnie jesli chcesz to mozesz sobie ja zwezic,ale wydaje mi sie ze jak przesadzisz to wjazd do garazu pod katem bedzie bardziej klopotliwy niz slup stojacy pomiedzy dwiema bramami.Oczywiscie przy zalozeniu,ze w garazu stoi drugi samochod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 my mamy garaz w piwnicy - brama standardowa o szekokosci 2,40 metra lecz garaz dlugi na okolo 11,5 metra i spokojnie 2 kombiaki sie mieszcza + rowery i motory po dlugosci nieco nieporecznie lecz inej opcji w naszym projekcie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 19.09.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 To się dołączę. Dwustanowiskowy - bo mamy dwa samochody, bo w planie zagospodarowania gminnym była - że miejsca postojowe na dwa samochody - po co ma się lać na głowę Miejsca oddzielone słupem - bo domek drewniany - bramy bedą dwie - ale i tak nietypowe - więc drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrys 25.09.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ja też sie dołączam Tylko że ja własnie planuje dobudowę garażu do domu. I wydaje mi się że 2 stan jes tlepszym rozwiązanie. Nie wiem tylko jaka szerokośc zapewnia wygodne korzystanie z niego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Dwustanowiskowy Ciekawa jestem czy to Ty stałbyś autem pod tą wiatą i odmrażał szyby w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts