ROBINSON 19.07.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 Poszukuję tanich i dobrych bloczków fundamentowych w okolicach Warszawy, oraz niedrogiej betoniarni.Jeżeli znacie coś konkretnego, godnego polecenia dajcie jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 tych rzeczy raczej nikt nie przywiezie ci za friko z drugiego końca Warszawy. Najlepiej zrobisz jak przejedziesz się po okolicy i spiszesz numery ze słupów z tabliczek. Przyda ci się dyktafon, bo bardzo wygodnie się w nim notuje numery odczytywane ze słupów podczas prowadzenia samochodu. Ja pojechałem raz na działkę i zrobiłem wokół niej kilka usemek i uzbierałem 3 strony telefonów do: piasków, betonów, koparek, bloczków, styropianów, bram itede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość awak 21.07.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 ja kupowałam beton od pana Radka Góreckiego super beton i pompa w cenie telefon do niego 501 248 386 - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiebok 21.07.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Bardzo dużo materiałów i usług kupiłem za pomocą gazety wyborczej (środowe wydanie). Bloczki fundamentowe też. Faceci przywieźli mi bloczki z Białegostoku czy Terespola (juz nie pamietam). Cena byla nizsza niz w Warszawie, a transport mieli gratis. Poszukaj w gazecie, jesli nie znajdziesz- wyslij maila, to ci znajdę do nich telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.07.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Budokrusz! Gorąco polecam - mają wiele wyrobów betonowych (bloczki fundamentowe też). Oprócz tego beton w "gruszkach". Dostali godło Teraz Polska. Ja korzystałam z ich usług - bloczki fundamentowe dowieźli mi gratis. Mają wszystkie atesty i certyfikaty - obsługa bardzo dobra. Firma jest w Warszawie (ul. Ordona). Gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 23.07.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 to prawda. W Budokruszu mają wszystko tanio (tańszej kostki brukowej nie znajdziecie), ale transport, choć symbolicznie, zawsze trochę mnie kosztował. Ja zaopatruję się w Grodzisku Maz.Bloczki b.ładne - proste. Widziałem już gdzie indziej takie bloczki, że... Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBINSON 23.07.2003 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Dziękuję Wam wszystkim serdecznie za udzielenie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts