Endriuszka 24.08.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 do kiedy obowiązuje ta "ulga" ???? ja napewno nie w tym roku planuje więc pytam do kiedy bedzie ona obowiazywała?????????????????? może wiecie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 24.08.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 do kiedy obowiązuje ta "ulga" ???? ja napewno nie w tym roku planuje więc pytam do kiedy bedzie ona obowiazywała?????????????????? może wiecie???? aktualnie do końca tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 24.08.2007 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 czyli jak ktoś planuje budowe w nastepnych latach to du****pa zimna i nie będzie mozna odliczyc :( myslałem że gdy będę "kiedyś tam" budował to chociaz troszkę odzyskam tych cięzko zarobionych PLN-ów, jak zwykle pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 24.08.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 nie no, zawsze coś jeszcze mogą uchwalić. nawet mają jakieś chęci ku temu niby, ale cholera wie czy naprawdę, na razie robią wszystko, żeby to nie wyszło. czytaj prasę/portale:http://biznes.interia.pl/nieruchomosci/news/na-vat-braknie-czasu,964686 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byszek 27.08.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Znam takich co planują w grudniu zakupić materiały żeby jeszcze skorzystać z odlieczenia. Jakieś tam rozwiązanie to jest dla "zdecydowanych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.09.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Tak i właściciele hurtowni znowu ręce zacierają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts