bogumil 24.08.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów.Jako początkująca w pracach ogrodowych ,chciałam się was dopytać jak to jest z przesadzaniem roślin i drzewek.Czy trzeba czekać do jesieni, czy mogę to zrobić teraz? Chodzi mi o sosnę, zwaną japońską.Będę wdzięczna za każdą radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 24.08.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Prawy, górny róg - szukaj w dziale Pamiętajcie o ogrodach. Wpisz przesadzanie ( 61 wyników) , a potem " przesadzanie sosny" ( 214 postów). minn. ten : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=13218&highlight=przesadzanie Po zatym do odpowiedzi brakuje danych- ile ma lat- czy rośnie w gruncie sosny mają palowy korzeń, więc prócz bośniackiej raczej nie nadają się do przesadzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.08.2007 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Bardzo dziękuję hanka55. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts