Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Co chcę jeszcze wiedzieć ? ile wzięli za mkw dachówki od Ciebie ?

Mnie mój dom / stan surowy otwarty wraz z więźbą - sosną, i poszyciem dachu - około 300m2 - dach dwuspadowy ,dwie duże lukarny , 7 okien dachowych Velux / 80x170 - dokładnie wymiarów okien nie pamiętam / , dom w połowie podpiwniczony - wys piwnicy 250cm ,fundamenty lane monolityczne , strop lany monolityczny 15cm , ściany pustak ceramiczny max 30cm / wykonywał jeden wykonawca z którym miałem podpisaną umowę - za wszystkie roboty począwszy od robót ziemnych , doprowadzeniu wody , zrobieniu podjazdu pod dwustanowiskowy garaż , wybudowaniu wszystkiego - w cenie wszystkie materiały i robocizna - zapłaciłem brutto 125 000 pln .

Niestety nie powiem Ci ile zapłaciłem za mkw położenia dachówki gdyż kosztorys miałem kompleksowy na całokształt wymienionej przeze mnie inwestycji ...

Pozdarwiam

https://forum.murator.pl/topic/85557-zakurzony-dach-tuz-po-wykonaniu-pokrycia/page/2/#findComment-1955416

ok. nie mam więcej pytań. Pozdrawiam

Służę uprzejmie - umowa podpisana w 2005 roku - początek inwestycji marzec 2006 - teraz już robię wykończeniówkę i mam zamiar na początku listopada się przeprowadzić i zamieszkać w moim domku :)

Pozdrawiam

https://forum.murator.pl/topic/85557-zakurzony-dach-tuz-po-wykonaniu-pokrycia/page/2/#findComment-1955428