VIP Jacek 24.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Czy ktoś ma u siebie takie deski z firmy http://www.parkiethajnowka.plZastanawiam się nad zakupem tych robionych na postarzałe.Są już wycyklinowane i gotowe do lakierowania lub olejowania, grubość 20 mm.Czy jest to dobrej jakości wyrób i warto w to wchodzić?Jak się w ogóle sprawuje? http://www.parkiethajnowka.pl/foto/07.jpg http://www.parkiethajnowka.pl/foto/04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 26.08.2007 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 no nikt takich desek nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 12.09.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 no mnie sie osobiscie bardzo podobaja .tez czekam na realizacje ,moze ktos juz polozył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.09.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Pięęękne są. Aż żałuję, że podłogi już mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julita2 12.09.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Rzeczywiście śliczne. A ile kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 12.09.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 no wreszcie się ktoś odezwał. Prawda, że są piękne. U nas w domku staramy się wykańczać w starym stylu, stąd taką podłogę wyczaiłem. Tylko nie wiem jak się sprawuje toto w użytkowaniu. Metr kwadratowy gotowy do ulożenia, już wycyklinowany pod olej lub lakier, kosztuje coś 170 zł. Czekamy więc na opinie użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 14.09.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witam serdecznieCo prawda u nas do wykończeniwki to jeszcze bardzo długa droga bo dopiero jesteśmy na etapie formalności, ale ponieważ chcemy postawić dom do świąt przyszłego roku, to już teraz staram się powybierać maksymalnie wszystko co potrzebne do wykończenia, bo jak się zacznie to już nie będę miała na to czasu. Przeglądałam rożne wątki na kotrych wspominano o podłogach i dopiero tutaj znalazłam to czego szukałam. Te deski są prześliczne i właśnie takie chcę u siebie mieć. Ciekawa jestem tylko jak wyglada sprawa z zamowieniem z drugiego końca Polski. Czy oni mają jakiś dystrybutorow, czy transport we własnym zakresie. VIP Jacek czy Ty z nimi rozmawiałeś, czy coś na ten temat wiesz?Pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 14.09.2007 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 basiab, zadzwoń do firmy: http://www.parkiethajnowka.pl i poproś, aby podali Ci tel. do najbliższego ich dystrbutora na twoim terenie.Firma sprzedaje tylko i wyłącznie poprzez swoich dealerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 09.07.2008 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 odświeżam wątek. Ktoś ma u siebie takie deski z tej firmy, może coś na ten temat powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.07.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 jaki jest koszt tej deski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 09.07.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 w ubiegłym roku było to ok. 170 zł/m2, wycyklinowanej pod olej lub lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.07.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 hmm cena jest przystepna stosuje podobne deski innego producenta a znam co najmniej 4rech którzy robia cos podobnego..myślę że system jest bardzo zbliżony..położyć na dobrej wylewce wilg 2% na dwuskładniku zaolejować olejem polecanym przez producenta i bedzie ok..nie obawiałbym się niczego..bedą z pewnością różnice na szerokości ale od tego jest faza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 09.07.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 jak możesz, to podaj adresy tych producentów.Może będzie coś ciekawszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts