jurcus 24.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam! Kupilem kociol co zebiec kwk 25 i nie wiem czy zamontowac do niego elektroniczny miarkownik ciagu czy lepszym rozwiazaniem bedzie zastosowanie wentylatora i sterownika (prosze o podanie sprawdzonych i dobrych firm, ale tanich!!) PoZdRoHELP!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vicio6 04.09.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam Od 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem elektronicznego miarkownika. rozpalam w piecu i zapominam o sprawie - sam pilnuje temperatury, włącza pompę, a w domu mam takiego pilocika i z pokoju mogę sobie zrobić cieplej albo zimniej. Aaa i jeszcze ma alarm jak temperatura przekroczy np. 90 stopni (to można sobie też zmieniać) Znalazłem go w internecie. kocioł zawsze będzie oszczędniejszy na naturalnym ciągu - wentylator wywala gorące powietrze w kominzerknij sobie: dksystem.pl Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts