marjucha 11.02.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Bardzo fajnie się prezentuje. Widzę, że jak jeszcze trochę popracuję, to też będę miał fajny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona-c 11.02.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Teraz patrzę, że nie zrobiłam zdjęcia od drugiej strony domu ale tam śnieg po pas ... Jak zamieszczę w albumie coś nowego, to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.02.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Teraz patrzę, że nie zrobiłam zdjęcia od drugiej strony domu ale tam śnieg po pas ... Jak zamieszczę w albumie coś nowego, to dam znać. Super. czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jak się zmobilizuję, to może też w końcu porobię aktualne fotki domu. Pozdrawiam Nooo w końcu!!! A Pierworodny to ci przypadkiem nie urósł torchę??? Jak nie jak tak Więc Jemu też sptryknij przy okazji Nie wiem czy mi pozwoli nie pytaj się Go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Przyszłam sprawdzić, czy Parys odśnieżał już dziś, czy się leni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.02.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Przyszłam sprawdzić, czy Parys odśnieżał już dziś, czy się leni? Odśnieżał jak zawsze. http://lh6.ggpht.com/_Vv66_8bt7h4/S3PQnV_RTiI/AAAAAAAAASk/U0cU4Nikrco/s800/e.jpg Jeszcze ma śnieg na nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Cześć Pawełek kochany jest i ma słodki dzióbek na tej ostatniej fotce . Jest jakiś fenomen w niemowlęcych buziach są słodkie i piękne pomimo, że bez ząbków. Potem na starość kiedy zęby wylecą to buzia wygląda po prostu jak pupa najdelikatniej mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Marjuszek, jakby tak do naszej Katmy Parysa dołączyć, to działki mielibyśmy w trymiga odśnieżone do czarnoziemu Pozdrowionka dla Was zostawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.02.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Cześć Pawełek kochany jest i ma słodki dzióbek na tej ostatniej fotce . Jest jakiś fenomen w niemowlęcych buziach są słodkie i piękne pomimo, że bez ząbków. Potem na starość kiedy zęby wylecą to buzia wygląda po prostu jak pupa najdelikatniej mówiąc Mnie też zawsze urzeka bezzębny uśmiech takiego malucha Mam nadzieję, że w najbliższych dniach nie będzie go brakowało, bo Paweł zaczął dzisiaj rano nieładnie odkasływać Popołudniu do lekarza, żeby całkiem się nie rozłożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.02.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Marjuszek, jakby tak do naszej Katmy Parysa dołączyć, to działki mielibyśmy w trymiga odśnieżone do czarnoziemu Pozdrowionka dla Was zostawiam!! Obawiam się że nie tylko śnieg by zniknął Moja mama już całą zimę mnie prosi, abym szybko zrobił płot między naszymi działkami, bo Parys jej wszystkie róże w ogrodzie stratuje Normalnie jest spokój, ale na jednego psa ma taką awersję, że nie patrzy gdzie biegnie i w ten sposób przeskakuje płotek i biega po ogrodzie kwiatowym Wczoraj Parys wziął się za rozbijanie zbrylonego śniegu. Kawał śniegu w zęby, przenosił na chodnik, tutaj go kładł i dalej w niego łapami. Jak rozkruszył na drobne elementy to po następny Chyba szybko śnieg mi z działki zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.02.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 To ja chcę Parysa na tydzień wypożyczyć. Można? A synuś taki fajny, uśmiech ma rozbrajający. Fajnie być tatą, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.02.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 To ja chcę Parysa na tydzień wypożyczyć. Można? A synuś taki fajny, uśmiech ma rozbrajający. Fajnie być tatą, co? Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 26.02.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam!Bardzo podobają mi się Wasze płytki w kuchni. Zastanawiam się nad takimi samymi, nawet założyłam wątek na ten temat, ale nikt się nie odezwał.http://forum.muratordom.pl/plytki-jadar-z-paradyza,t177934.htm Możecie podzielić się wrażeniami z użytkowania? Jaki daliście kolor fugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.02.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Z terakot w kuchni jesteśmy zadowoleni. Daliśmy jasną fugę, ale teraz nie pamiętam dokładnie odcienia. Będziemy ją impregnować, ale to za jakiś czas. Nie wiem co jeszcze mogę napisać. My jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 26.02.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dzięki A jak myślicie będzie się nadawała do wiatrołapu? Nie jest za śliska? Ja chciałam ją dać w wiatrołapie, holu i kuchni. Czy bardzo widać na niej brud, nie jest za jasna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.02.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dzięki A jak myślicie będzie się nadawała do wiatrołapu? Nie jest za śliska? Ja chciałam ją dać w wiatrołapie, holu i kuchni. Gdy jest mokra to jest śliska. Ja bym w wiatrołapie nie dawał, chociaż z drugiej strony mammy podłogówkę, więc wszystko szybko wysycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapz 26.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpgWesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpgWesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.03.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ale słodkie pysio w dzienniku Studnie chłonną ktoś ci dobierał, czy tak na oko? Jaki masz grunt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts