Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze dla Marjuchy:)

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak się zmobilizuję, to może też w końcu porobię aktualne fotki domu.

Pozdrawiam :D

Nooo w końcu!!! :roll: A Pierworodny to ci przypadkiem nie urósł torchę???

Jak nie jak tak :wink:

Więc Jemu też sptryknij przy okazji :wink:

Nie wiem czy mi pozwoli 8)

nie pytaj się Go :lol:

Cześć

Pawełek kochany jest i ma słodki dzióbek na tej ostatniej fotce :D . Jest jakiś fenomen w niemowlęcych buziach są słodkie i piękne pomimo, że bez ząbków.

Potem na starość kiedy zęby wylecą to buzia wygląda po prostu jak pupa najdelikatniej mówiąc :-? :lol:

Cześć

Pawełek kochany jest i ma słodki dzióbek na tej ostatniej fotce :D . Jest jakiś fenomen w niemowlęcych buziach są słodkie i piękne pomimo, że bez ząbków.

Potem na starość kiedy zęby wylecą to buzia wygląda po prostu jak pupa najdelikatniej mówiąc :-? :lol:

Mnie też zawsze urzeka bezzębny uśmiech takiego malucha :D

Mam nadzieję, że w najbliższych dniach nie będzie go brakowało, bo Paweł zaczął dzisiaj rano nieładnie odkasływać :-?

Popołudniu do lekarza, żeby całkiem się nie rozłożył :roll:

Marjuszek, jakby tak do naszej Katmy Parysa dołączyć, to działki mielibyśmy w trymiga odśnieżone do czarnoziemu :D

Pozdrowionka dla Was zostawiam!!

Obawiam się że nie tylko śnieg by zniknął :lol:

Moja mama już całą zimę mnie prosi, abym szybko zrobił płot między naszymi działkami, bo Parys jej wszystkie róże w ogrodzie stratuje :oops:

Normalnie jest spokój, ale na jednego psa ma taką awersję, że nie patrzy gdzie biegnie i w ten sposób przeskakuje płotek i biega po ogrodzie kwiatowym :oops: :oops: :oops:

Wczoraj Parys wziął się za rozbijanie zbrylonego śniegu.

Kawał śniegu w zęby, przenosił na chodnik, tutaj go kładł i dalej w niego łapami.

Jak rozkruszył na drobne elementy to po następny :lol: :lol: :lol:

Chyba szybko śnieg mi z działki zniknie :lol: :lol: :lol:

• 1 month później...

http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpg

Wesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!!

http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpg

Wesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!!