rrmi 01.11.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 MarjuchaCudnie , cudnie. Bardzo wszystko mi sie podoba i jestem pelna podziwu. Bloczki im wyzej tym lzej sie muruje. Ciezkie sa cholery , ale zobacz , ze juz prawie koniec tego murowania widac. Pozniejsze murowanie bedzie juz jak bu;ka z maslem. Normalnie jak sobie popatrzylam od rana na Twoje murowanie to mi sie humor poprawil. Bardzo sie ciesze , ze tak fajnie Ci idzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.11.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 MarjuchaCudnie , cudnie. Bardzo wszystko mi sie podoba i jestem pelna podziwu. Bloczki im wyzej tym lzej sie muruje. Ciezkie sa cholery , ale zobacz , ze juz prawie koniec tego murowania widac. Pozniejsze murowanie bedzie juz jak bu;ka z maslem. Normalnie jak sobie popatrzylam od rana na Twoje murowanie to mi sie humor poprawil. Bardzo sie ciesze , ze tak fajnie Ci idzie . Ja też się cieszę, że jakoś to idzie. Co do murowania to dla najmozolniejsze było wyznaczenie narożników i lini ścian. Teraz to już pikuś i wiem że domuruje w tym roku bez większego stresu. Kwestia otwarta co jeszcze zdarzę a właściwie na co pogoda pozwoli. Mam dylemat czy dzisiaj popołudniu murować jak wrócę z pracy troche głupio bo święto, z drugiej strony szkoda popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.11.2007 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Marjucha, ja to normalnie jestem pod wrażeniem. Tak to murowanie na zdjęciach wygląda pedantycznie, dokładnie, czyściutko jak w laboratorium. Żaden obcy fachman by się tak do roboty nie przyłożył. Aż miło patrzeć. Jesteś Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.11.2007 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Pozdrawiam i podziwiam Winkle ok... Mój dziadek, tak mi mówił...im wcześniej zaczniesz, tym szybciej skończysz... tak trzymaj a ze zdrowiem się licz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.11.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Marjucha, ja to normalnie jestem pod wrażeniem. Tak to murowanie na zdjęciach wygląda pedantycznie, dokładnie, czyściutko jak w laboratorium. Żaden obcy fachman by się tak do roboty nie przyłożył. Aż miło patrzeć. Jesteś Wielki Specjalnie zrobiłem takie zdjęcia, żeby tak wyglądało Ach te cudowne programy do obróbki grafiki Tak po prawdzie to mam zapędy pedantyczne A fachmana nie biorę, bo jak wezmę to mi kasy nie starczy Ot życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.11.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Pozdrawiam i podziwiam Winkle ok... Mój dziadek, tak mi mówił...im wcześniej zaczniesz, tym szybciej skończysz... tak trzymaj a ze zdrowiem się licz Cześć Jea. Mądry ten Twój dziadek . To mówisz, że winkle w porządku Miło, że zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 06.11.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Zaglądnąłem z ciekawości... Ładna robota - pogratulować. Szkoda, że mieszkasz tak daleko - moze podzieliłbyś się tymi zwałami ziemi )) Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.11.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Zaglądnąłem z ciekawości... Ładna robota - pogratulować. Szkoda, że mieszkasz tak daleko - moze podzieliłbyś się tymi zwałami ziemi )) Pozdrawiam, Witam. Ziemią chętnie bym się podzielił Co do roboty to ja jeszcze jestem w powijakach, ale na wszystko przyjdzie właściwy czas. Tak sobie dłubie wieczorami i powoli prę naprzód. Satysfakcja po każdym przepracowanym dniu jest ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No to gratuluję funadamentów!!!! Głębokie są, nie?? Tak mi się widzi, że takie jak moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Ho, ho, no to najważniejsza część domu już gotowa! GRATULUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.11.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Tak po prawdzie to myślałem że będą głębsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 marjuszek gratuluje !!!! i czekam na zdjecia nie jestem tak latwowierna jak myslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 patrze , a tu mojego postu nie ma wybacz ,ale pisalam jednoczesnie do ciebie i wklejalam fotki do kaski komentow oczywiscie moj post do ciebie czekal sobie na wyslalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.11.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 marjuszek gratuluje !!!! i czekam na zdjecia nie jestem tak latwowierna jak myslisz No pewnie bądą szybciej niż zdjęcia Waszego blaszaka A tak swoją drogą to miło Cię znowu widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No to się pochwalę. Murowanie ścian fundamentowych zakończone. Fotki jutro jak zrobię Profesjonalna robota, do tego jak ładnie i równo Gratuluję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 marjuszek gratuluje !!!! i czekam na zdjecia nie jestem tak latwowierna jak myslisz No pewnie bądą szybciej niż zdjęcia Waszego blaszaka A tak swoją drogą to miło Cię znowu widzieć mniej jest milej , ze tobie jest takk milo , niz sobie myslisz na fotki garazu bedziesz musial poczekac najprawdopodobniej do wiosny plan na ten rok wykonany no chyba , ze beda mrozy , to pojade przykryc moje roslinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.11.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Marjucha no to zima juz nie straszna. gratulacje. Fajnie ci ta robota poszła, choc z pewnoscia wiele pracy cie to kosztowało, ale za to jak cieszy I powiem ci jeszcze ze mało który murarz tak równo muruje, robia chłopaki szybko i byle jak no nie to co u ciebie A u mnie za oknem juz biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.11.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Marjucha no to zima juz nie straszna. gratulacje. Fajnie ci ta robota poszła, choc z pewnoscia wiele pracy cie to kosztowało, ale za to jak cieszy I powiem ci jeszcze ze mało który murarz tak równo muruje, robia chłopaki szybko i byle jak no nie to co u ciebie A u mnie za oknem juz biało. Zima ma jeszcze zakaz nadejścia, bo trzeba jeszcze trochę dysperbitem przesmarować, okleić styropianem ściany fundamentowe, wtopić siatkę, znowu dysperbit, rozprowadzić kanalizację i zasypać to wszystko. Wtedy może przyjść Tak w styczniu I dzięki za komplementa Tak poza tym to nie wiem czy nie będę musiał jeszcze jednej warstwy domurować Niby wysokość domu jest ok, ale ten garaż to jakiś płytki i nie wiem jak to się ma do głębokości przemarzania gruntu No, ale o tym to już będzie decydował kierownik budowy Co do pracy to naprawdę to polubiłem, ale wkurza mnie to ciągłe śledzenie prognoz pogody Oglądam rózne i wybieram tę najlepszą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.11.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Ho, ho, no to najważniejsza część domu już gotowa! GRATULUJĘ!!! A dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.11.2007 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Marjucha Gratuluje . Bardzo ladne murowanie. I dobrze , ze polubiles murarke , bo wciaz duzo przed Toba. Moj Majster mowi , ze najbardziej z budowania to sie Jemu murowanie podoba Mi nie bardzo , bo ja bloczki nosilam , to lekko nie bylo Ladnie naprawde ladnie , bardzo jestem z Ciebie dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts