marjucha 30.12.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Teraz siedzę u siebie, popijam winko i czytam dziennik Maksia słuchając audycji w Trójce Do myślenia dały mi trochę "nocne przemyślenia..." Maksia z 18 kwietnia 2005 Naprawdę polecam tym, którzy nie czytali, bądź też czytali po łebkach. Rzeczywiście bardzo łatwo przejąć od innych pomysły bądź sugestie nie analizując czy będą spełniać nasze oczekiwania. Jako osoba, która ma raczej słaby charakter uzmysłowiłem sobie, że muszę większą uwagę przykładać do podejmowanych decyzji. serio to czytałeś??? a ja miałem wrażenie że już nikt nie czyta moich wypocin, a tym bardziej nie zastanawia się nad tym co napisałem... pozdrawiam maksiu Wiesz jak jest jak człowiek trochę wina wypije Tak po prawdzie to czytałem po raz drugi i po raz drugi nad tym rozmyślałem, a że rzadko wpisuję się w komentarzach to inna sprawa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 http://rodzinnastrona.ovh.org/nowyrok/1_pliki/14.gif Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana. Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku... zyczy Frosia z Froszem http://img205.imageshack.us/img205/1094/grenouilleduzeqh4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cześć Marjuszku Przeczytałam relację z ostatnich dni i to zdanie mnie jakoś tak ... nastroiło ... Chciałbym, aby dom który buduję spełniał moje wyobrażenia chociaż w połowie więc jest nad czym myśleć. ... i wiesz co, u Ciebie w 100% "chcieć to móc", a skoro tak, to Twój dom spełni wszystkie Twoje wyobrażenia!! Szczęśliwego Nowego Roku, dla Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.01.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Cześć Marjuszku Przeczytałam relację z ostatnich dni i to zdanie mnie jakoś tak ... nastroiło ... Chciałbym, aby dom który buduję spełniał moje wyobrażenia chociaż w połowie więc jest nad czym myśleć. ... i wiesz co, u Ciebie w 100% "chcieć to móc", a skoro tak, to Twój dom spełni wszystkie Twoje wyobrażenia!! Szczęśliwego Nowego Roku, dla Was wszystkich Powiadasz, że Cię nastroiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.01.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Rozumiem, że to ostatni uśmiech przed wyjazdem Powodzenia i dużych zarobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Cześć Marjuszku Przeczytałam relację z ostatnich dni i to zdanie mnie jakoś tak ... nastroiło ... Chciałbym, aby dom który buduję spełniał moje wyobrażenia chociaż w połowie więc jest nad czym myśleć. ... i wiesz co, u Ciebie w 100% "chcieć to móc", a skoro tak, to Twój dom spełni wszystkie Twoje wyobrażenia!! Szczęśliwego Nowego Roku, dla Was wszystkich Powiadasz, że Cię nastroiłem Nastroiłeś ... bardzo pozytywnie I powiem Ci jeszcze, chociaż trochę się obawiam, cobyś nie obrósł "w piórka" ,że Szanowny po zapoznaniu się z Twoimi dokonaniami powiedział krótko: "No, ten facet ma jaja!!!!" Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.01.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.01.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 To ja się pod zdaniem Szanownego podpisuję... w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.01.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 To ja się pod zdaniem Szanownego podpisuję... w ciemno Ale słodzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 To ja się pod zdaniem Szanownego podpisuję... w ciemno Ale słodzicie Mogę coś ewentualnie wymyśleć, żeby Ci się gorzkawo zrobiło... Ale na pewno tego chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.01.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 To ja się pod zdaniem Szanownego podpisuję... w ciemno Ale słodzicie Mogę coś ewentualnie wymyśleć, żeby Ci się gorzkawo zrobiło... Ale na pewno tego chcesz To już wolę na słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 To ja się pod zdaniem Szanownego podpisuję... w ciemno Ale słodzicie Mogę coś ewentualnie wymyśleć, żeby Ci się gorzkawo zrobiło... Ale na pewno tego chcesz To już wolę na słodko Mądra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Marjucha - jak zwykle zadziwiasz!!! Zaczynasz mi się kojarzyć z legendarnym forumowiczem, już nie piszącym - z Kodi_Gdynia. Też tak sam walczył - i wywalczył! Udowodnił, że niemożliwe jest możliwe. Tak jak Ty. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.01.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Marjucha - jak zwykle zadziwiasz!!! Zaczynasz mi się kojarzyć z legendarnym forumowiczem, już nie piszącym - z Kodi_Gdynia. Też tak sam walczył - i wywalczył! Udowodnił, że niemożliwe jest możliwe. Tak jak Ty. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Dziennik Kodiego to pierwszy wątek jaki przeczytałem na forum. Gdzie mi do Niego Trochę brak mi teraz energii na zgłębianie wiedzy z zakresu budownictwa, bo mam akurat trochę innych zajęć, ale lada dzień zacznę "się uczyć" Pozdrawiam i również życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Oj Marjucha Ja w swojej naiwnoci myslalam , ze od mojego dziennika zaczynales Buziaki Noworoczne I sily zbieraj na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.01.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Oj Marjucha Ja w swojej naiwnoci myslalam , ze od mojego dziennika zaczynales Buziaki Noworoczne I sily zbieraj na wiosne O naiwności Tymi buziakami to mnie ujęłaś Ale psa masz fajnego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Ucz się Marjucha, ucz - nauka to potęgi klucz Wszystko się uda - za dużo nas tutaj siedzi z nosem prawie w monitorze, czytając Twoje wieści, żeby się miało nie udać No i faktycznie, stajesz się Legendą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 marjucha, dzięki za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.01.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 marjucha, dzięki za zaproszenie Nie zajarzyłem na początku gdzie ja Cię zapraszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts