jea 29.02.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ja się zapytam...kiedy parapetówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Marjuszek, nie kombinuj za dużo ze zmianami!!! Takie kombinacje potrafią się zemścić w najmniej oczekiwanym momencie - nie, żebym Cię straszyła, ale przemyśl!!!! A geodety tylko pogratulować, faktycznie!!! Ja zaraz za Króliczkiem stoję, w razie tej parapetówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.03.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ja się zapytam...kiedy parapetówka Jak kupię parapety Jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.03.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Marjuszek, nie kombinuj za dużo ze zmianami!!! Takie kombinacje potrafią się zemścić w najmniej oczekiwanym momencie - nie, żebym Cię straszyła, ale przemyśl!!!! A geodety tylko pogratulować, faktycznie!!! Ja zaraz za Króliczkiem stoję, w razie tej parapetówy To wyślę Wam wspólne zaproszenie Co do zmian o których piszę, to decyzja zapadnie po rozmowie z kierownikiem budowy, bo chcę poznać jego zdanie na ten temat. Może podzieli się jakąś trafną uwagą Braża, a jak Wasza działka? Wybrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Oj Marjuszku, słowo działka zaczyna we mnie wywoływać dziwne uczucia, żeby nie powiedzieć - mieszane Wybrana jest, ale mam wątpliwości. Jeśli masz czas i ochotę na więcej szczegółów to zajrzyj do dziennika, nie chcę się powtarzać. Każda opinia mile widziana A zaproszenie może być wspólne, my się z Futrzaczkiem dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.03.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Oj Marjuszku, słowo działka zaczyna we mnie wywoływać dziwne uczucia, żeby nie powiedzieć - mieszane Wybrana jest, ale mam wątpliwości. Jeśli masz czas i ochotę na więcej szczegółów to zajrzyj do dziennika, nie chcę się powtarzać. Każda opinia mile widziana A zaproszenie może być wspólne, my się z Futrzaczkiem dogadamy Zaraz zajrzę. Znowu powiadomień nie dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Widzę, że powoli zaczynasz budzić się do życia Marjuszku, jak ten niedźwiedź Chudziaczki Ci już po głowie się pałętają , ziemię na którąś z kolei stronę przewracasz - znaczy się wiosna idzie A w domu bez wody to faktycznie tak jakoś głupio by się mieszkało ... Byłeś u Wójtowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Widzę, że powoli zaczynasz budzić się do życia Marjuszku, jak ten niedźwiedź Chudziaczki Ci już po głowie się pałętają , ziemię na którąś z kolei stronę przewracasz - znaczy się wiosna idzie A w domu bez wody to faktycznie tak jakoś głupio by się mieszkało ... Byłeś u Wójtowej?? Dobrze,że chudziaczki a nie chudzinki Co do wody to dzisiaj projektant, a Wójtową zostawiam sobie na jutro, jeśli będzie taka potrzeba Mam nadzieję, że nie będzie A generalnie w weekend chcę robić rozprowadzenie kanalizacji, tyle że mam też do podłubania w moim "nowym" cacku, coby jeździło bez większych problemów i nie wiem czy zdążę ze wszystkim. W komentarzach u Ciebie tego nie zrobiłem, to zrobię to teraz: Braża, ja też oblałem za pierwszym razem, więc nie ma się czym przejmować. Głowa do góry Kurcze,mam coraz mniej wolnego czasu. Latam po forum i czytam, ale nie mam czasu się wpisywać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Na chudzince to by ten dom długo nie postał To ja trzymam kciuki za wodę i za te chudziaczku i ... no za wszystko A jak czasu nie ma pisać, to na szybko buźkę można wkleić (byle nie taka ) Mam nadzieję, że druga próba będzie lepsza i przynajmniej do miasta wyjadę Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Gdzie jesteś i co robisz???????? Myślisz, że co?? Że możesz se tak pójść bez słowa????? Wracaj!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.03.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Gdzie jesteś i co robisz???????? Myślisz, że co?? Że możesz se tak pójść bez słowa????? Wracaj!!!!!!!!!!! Nie piszę, bo i nie ma o czym. Jak na razie budowa stoi, bo mam nawał innej,dodatkowej pracy i nie bardzo kiedy wziąć się do pracy przy budowie. W pracy też zachrzan, bo kontrole walą się na głowę i nie wiem w co ręce włożyć. Mam nadzieję, że do Świąt się wyrobię i będę miał czas zaplanować kilka rzeczy, które chcę zrobić. Pogoda też przestała rozpieszczać, ale może to dobrze, bo inaczej chybabym się rozpłakał, że nie mam czasu Mam nadzieję ruszyć z budową "pełna parą" w pierwszym tygodniu kwietnia. Do tego czasu muszę załatwić wszystko czego się podjąłem. Może się uda Tak poza tym to ja jestem ciągle na forum, ale tylko czytam, bo na pisanie brak czasu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Oby zdrówko dopisałoBy jajeczko smakowałoBy babeczka nie tuczyłaAtmosfera była miłaBy zajączek uśmiechniętyPrzyniósł radość w ten dzień święty http://www.twojezyczenia.pl/kartki_zyczenia/wielkanoc_kompozycja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ze świątecznego korzystam zwyczaju,By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w majuI życzyć Wam naprawdę z całą serdecznościąBy święta napełniły Wam duszę radością http://kartki.net.pl/kartki/3/102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCHDOBREGO HUMORU, PIĘKNEJ POGODY I ODROBINY SZALEŃSTWAW LANY PONIEDZIAŁEKżyczy tola http://www.borow.ug.gov.pl/news/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.03.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Z Okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku.. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.03.2008 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.03.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Serdecznie dziękuję za wszystkie świąteczne życzenia Bardzo mi miło, że o mnie pamiętacie. Wesołych Świąt http://1.1.1.4/bmi/kartki.net.pl/kartki/3/96.gif[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.03.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Oby zdrówko dopisało, by jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła atmosfera była miła, by zajączek uśmiechnięty przyniósł wreszcie te prezenty WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Wesołych Świąt http://www.onet.pl/_m/b2fce204b55192f3b847fa6824a9f827.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 23.03.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych : zdrowia , zdrowia i powodzenia na na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts