Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze dla Marjuchy:)

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marjuszek, nie kombinuj za dużo ze zmianami!!! Takie kombinacje potrafią się zemścić w najmniej oczekiwanym momencie - nie, żebym Cię straszyła, ale przemyśl!!!!

A geodety tylko pogratulować, faktycznie!!!

Ja zaraz za Króliczkiem stoję, w razie tej parapetówy :oops:

Marjuszek, nie kombinuj za dużo ze zmianami!!! Takie kombinacje potrafią się zemścić w najmniej oczekiwanym momencie - nie, żebym Cię straszyła, ale przemyśl!!!!

A geodety tylko pogratulować, faktycznie!!!

Ja zaraz za Króliczkiem stoję, w razie tej parapetówy :oops:

To wyślę Wam wspólne zaproszenie :p

Co do zmian o których piszę, to decyzja zapadnie po rozmowie z kierownikiem budowy, bo chcę poznać jego zdanie na ten temat. Może podzieli się jakąś trafną uwagą :wink:

Braża, a jak Wasza działka?

Wybrana? 8)

Oj Marjuszku, słowo działka zaczyna we mnie wywoływać dziwne uczucia, żeby nie powiedzieć - mieszane :-? :wink:

Wybrana jest, ale mam wątpliwości. Jeśli masz czas i ochotę na więcej szczegółów to zajrzyj do dziennika, nie chcę się powtarzać. Każda opinia mile widziana :lol:

A zaproszenie może być wspólne, my się z Futrzaczkiem dogadamy :D

Oj Marjuszku, słowo działka zaczyna we mnie wywoływać dziwne uczucia, żeby nie powiedzieć - mieszane :-? :wink:

Wybrana jest, ale mam wątpliwości. Jeśli masz czas i ochotę na więcej szczegółów to zajrzyj do dziennika, nie chcę się powtarzać. Każda opinia mile widziana :lol:

A zaproszenie może być wspólne, my się z Futrzaczkiem dogadamy :D

Zaraz zajrzę.

Znowu powiadomień nie dostaję :evil:

Widzę, że powoli zaczynasz budzić się do życia Marjuszku, jak ten niedźwiedź :wink: :D Chudziaczki Ci już po głowie się pałętają :D , ziemię na którąś z kolei stronę przewracasz - znaczy się wiosna idzie :D

A w domu bez wody to faktycznie tak jakoś głupio by się mieszkało ... :roll: Byłeś u Wójtowej??

Widzę, że powoli zaczynasz budzić się do życia Marjuszku, jak ten niedźwiedź :wink: :D Chudziaczki Ci już po głowie się pałętają :D , ziemię na którąś z kolei stronę przewracasz - znaczy się wiosna idzie :D

A w domu bez wody to faktycznie tak jakoś głupio by się mieszkało ... :roll: Byłeś u Wójtowej??

Dobrze,że chudziaczki a nie chudzinki :oops:

Co do wody to dzisiaj projektant, a Wójtową zostawiam sobie na jutro, jeśli będzie taka potrzeba :wink:

Mam nadzieję, że nie będzie :roll:

A generalnie w weekend chcę robić rozprowadzenie kanalizacji, tyle że mam też do podłubania w moim "nowym" cacku, coby jeździło bez większych problemów i nie wiem czy zdążę ze wszystkim.

W komentarzach u Ciebie tego nie zrobiłem, to zrobię to teraz: Braża, ja też oblałem za pierwszym razem, więc nie ma się czym przejmować.

Głowa do góry :wink:

Kurcze,mam coraz mniej wolnego czasu.

Latam po forum i czytam, ale nie mam czasu się wpisywać :oops:

Pozdrawiam :D

Na chudzince to by ten dom długo nie postał :wink: :D

To ja trzymam kciuki za wodę i za te chudziaczku i ... no za wszystko :D A jak czasu nie ma pisać, to na szybko buźkę można wkleić (byle nie taka :evil: :wink: )

Mam nadzieję, że druga próba będzie lepsza i przynajmniej do miasta wyjadę :D

Powodzenia!

• 2 weeks później...
Gdzie jesteś i co robisz???????? :evil: :evil:

Myślisz, że co??

Że możesz se tak pójść bez słowa????? :evil:

Wracaj!!!!!!!!!!! :roll: :-?

:oops: :oops: :oops:

Nie piszę, bo i nie ma o czym.

Jak na razie budowa stoi, bo mam nawał innej,dodatkowej pracy i nie bardzo kiedy wziąć się do pracy przy budowie.

W pracy też zachrzan, bo kontrole walą się na głowę i nie wiem w co ręce włożyć.

Mam nadzieję, że do Świąt się wyrobię i będę miał czas zaplanować kilka rzeczy, które chcę zrobić. Pogoda też przestała rozpieszczać, ale może to dobrze, bo inaczej chybabym się rozpłakał, że nie mam czasu :cry: :wink: :wink:

Mam nadzieję ruszyć z budową "pełna parą" w pierwszym tygodniu kwietnia.

Do tego czasu muszę załatwić wszystko czego się podjąłem. :roll:

Może się uda 8)

Tak poza tym to ja jestem ciągle na forum, ale tylko czytam, bo na pisanie brak czasu.

Pozdrawiam :D

Oby zdrówko dopisało

By jajeczko smakowało

By babeczka nie tuczyła

Atmosfera była miła

By zajączek uśmiechnięty

Przyniósł radość w ten dzień święty

http://www.twojezyczenia.pl/kartki_zyczenia/wielkanoc_kompozycja.jpg

Z Okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku.. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! :D