frosch 02.04.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 widze , ze cie d.upka swedzi i nie mozesz wysiedziec pisze , zebys wiedzial , ze juz z toba gadam chociaz i tak w wiadomej sprawie sobie z toba pogadam ( moze jak sie uda , to juz niebawem ) p.s. jak czytalam jak ci zal bylo tych 3 dyszek , to tak jakbym siebie widziala , na plecach bym przyszarpala te z tego dnia chyba tak juz majom np. dzisiaj szylam firanki , ktore moglam lajtowo kupic w sklepie naprzeciwko, ale po co przeplacac 14 eu , jak moge sobie za to jakas roslinke kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.04.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 widze , ze cie d.upka swedzi i nie mozesz wysiedziec pisze , zebys wiedzial , ze juz z toba gadam chociaz i tak w wiadomej sprawie sobie z toba pogadam ( moze jak sie uda , to juz niebawem ) p.s. jak czytalam jak ci zal bylo tych 3 dyszek , to tak jakbym siebie widziala , na plecach bym przyszarpala te z tego dnia chyba tak juz majom np. dzisiaj szylam firanki , ktore moglam lajtowo kupic w sklepie naprzeciwko, ale po co przeplacac 14 eu , jak moge sobie za to jakas roslinke kupic Rury kupione i przywiezione. Niczego nie zgubiliśmy po drodze i jakoś dojechaliśmy. Z tym swędzeniem to coś jest na rzeczy A jeśli chodzi o wiadomą sprawę to jest wiadoma Tobie bo mi nie bardzo Dawaj znać kiedy będziesz w Gdańsku P.S. za 14eu to sam bym Ci te firanki obszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 hejka krzywo, prosto...byle ostro nie zawsze się sprawdza trzymaj się planu minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.04.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 hejka krzywo, prosto...byle ostro nie zawsze się sprawdza trzymaj się planu minimum Tak robię, chociaż wkurzam się gdy nie mogę popracować, gdy mam akurat wolne Nic to, nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 hejka krzywo, prosto...byle ostro nie zawsze się sprawdza trzymaj się planu minimum Tak robię, chociaż wkurzam się gdy nie mogę popracować, gdy mam akurat wolne Nic to, nadrobię na pewne rzeczy nie mamy wpływu, sam wiesz wszystko będzie po Twojej myśli jak będziesz chciał...pamiętaj o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Cześć Marjuszku Na pogodę się nie wkurzaj, bo szkoda zdrowia ... ona się tym Twoim wkurzaniem przejmuje, jak bocian losem żaby Nadrobisz zaległości, jak Ciebie znam to nie popuścisz Trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.04.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Cześć Marjuszku Na pogodę się nie wkurzaj, bo szkoda zdrowia ... ona się tym Twoim wkurzaniem przejmuje, jak bocian losem żaby Nadrobisz zaległości, jak Ciebie znam to nie popuścisz Trzymaj się cieplutko Nie popuściłem Kręgosłup boli, ale jestem zadowolony z dzisiejszego dnia. Wyprowadziłem trzy narożniki i już coś widać. Pozdrawiam i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Trzy narożniki powiadasz ... No chłopie, szacun, ale qurcze Ty uważaj na swój kręgosłup Marjuszek, wiem co mówię, mój tata działa podobnie i ... w końcu wylądował w szpitalu. Wszystko sam, ogromniastą altanę na działce też sam i się doczekał Po prostu trochę zadbaj o siebie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Brazuniu Murarz tez czlowiek i daje rade . Marjucha nie taki kozak jest i poradzi. Ja nie taka damulka i przy betoniarce stalam . Nawet pluc sie nauczyla jak chlopy Jak sie chce to mozna , jak sie ma checi to sie da rade. Jakby co to czuwam i jestem dumna z Ciebie Marjuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja wiem rrmisiu, wiem!! Nie z takimi rzeczami sobie radzimy, ja też potrafię "góry przenosić" i pluć i kląć i ... całe mnóstwo innych rzeczy równie pożytecznych Chodzi tylko o to, żeby w miarę bezboleśnie, jak się uda, to zrobić Ja też czuwam i tez jestem dumna z Marjuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.04.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Stary, chyba się opuszczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.04.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Stary, chyba się opuszczasz Znaczy się co? Za wolno buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.04.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Od poniedziałku mam tydzień wolnego i postaram siępowklejać trochę zdjęć w dziennikui uzupełnić wpisy. Generalnie brak czasu, bo oprócz budowy mam też obecnie dużo zleceń dodatkowych . Z jednej strony dobrze, bo będzie za co budować, ale z drugiej permanentny brak czasu . Brażka byłem we czwartek w Kołobrzegu,ale nie pisałem bo i tak miałem strasznie mało czasu W jakiej części Kołobrzegu mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Stojąc twarzą do morza ... we wschodniej! Jakoś tak wylot na Koszalin, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Znowu braki, znowu braki... Nadrób to chłopcze, bo nie zdasz!!!!!!!!!!!! Nic się nie dzieje na budowie?? Czy też czasu brak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Belferska krew wrze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.04.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Znowu braki, znowu braki... Nadrób to chłopcze, bo nie zdasz!!!!!!!!!!!! Nic się nie dzieje na budowie?? Czy też czasu brak??? Przeczytaj dwa posty wyżej niż Twój ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 I jeszcze jedno. Na początku tygodnia przywiozą mi 1m3 betonu B20 do zalania stóp fundamentowych . W sumie sam nie wiem jak ich przekonałem Pozdrawiam No jak to "jak"? To ten Twój zwierzęcy magnetyzm Dzielną masz pomocnicę!!! Pozdrów Anię ode mnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 wpadlam z pozdrowkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.05.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 I jeszcze jedno. Na początku tygodnia przywiozą mi 1m3 betonu B20 do zalania stóp fundamentowych . W sumie sam nie wiem jak ich przekonałem Pozdrawiam No jak to "jak"? To ten Twój zwierzęcy magnetyzm Dzielną masz pomocnicę!!! Pozdrów Anię ode mnie!!!! Czyżby Ania coś Ci o mnie opowiadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts