marjucha 09.05.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 wpadlam z pozdrowkami To jacyś bracia Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.05.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 marjucha.. Sam zagęszczasz, sam murujesz, sam zbroisz jak tak czytam jak Ty samiutki to wszytsko robisz to az mam ochotę pojedchac do Ciebie i pomóc.. Jak chcesz to namówie Olkelybowa, chcesz? Ale nie wygadaj się tylko prze dnaszymi mezami co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.05.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ja mogę coś na budowę przywieźć w końcu ciężarówka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.05.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ja mogę coś na budowę przywieźć w końcu ciężarówka jestem jeszce nie..za jekiś 3 miesiące to sie stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.05.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ja mogę coś na budowę przywieźć w końcu ciężarówka jestem jeszce nie..za jekiś 3 miesiące to sie stanie... za 3 miesiace będę ciężarówką, czy za 3 miesiace jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.05.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ja mogę coś na budowę przywieźć w końcu ciężarówka jestem jeszce nie..za jekiś 3 miesiące to sie stanie... za 3 miesiace będę ciężarówką, czy za 3 miesiace jedziemy? jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.05.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ale ciężarówką zostałam zachodząc w ciążę sorki marjucha za pogaduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ja ciężarówka nie jestem, to ewentualnie dopchać tylko coś mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.05.2008 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 ale ciężarówką zostałam zachodząc w ciążę sorki marjucha za pogaduszki Nareszcie ktoś przyszedł pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.05.2008 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 marjucha.. Sam zagęszczasz, sam murujesz, sam zbroisz jak tak czytam jak Ty samiutki to wszytsko robisz to az mam ochotę pojedchac do Ciebie i pomóc.. Jak chcesz to namówie Olkelybowa, chcesz? Ale nie wygadaj się tylko prze dnaszymi mezami co? Spoko, będę siedział cicho No chyba, że mi się narazicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.05.2008 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ja ciężarówka nie jestem, to ewentualnie dopchać tylko coś mogę Dopychaj, dopychaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Mury galanty!!!! Marjuszek, ja normalnie z podziwu nie wychodzę!!!! Kiedy Ty to wszystko robisz??? Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.05.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Mury galanty!!!! Marjuszek, ja normalnie z podziwu nie wychodzę!!!! Kiedy Ty to wszystko robisz??? Pozdróweczka Widzę, że nauka Froszki nie idzie w las. Popołudniami, bo wieczorem też pracuje , ale czasami muszę się zmuszać,żeby się przebrać i iść na budowę. Jak już zacznę to wtedy cięzko mi skończyć i praca jakoś idzie. Tempo może nie zawrotne, ale się nie spieszę, bo chyba kredyt się opóźni. W satarostwie ciągle nie wprowadzili podziału działki do ewidencji i nie mogę otrzymać mapek do celów notarialnych . Nic to. Najwyżej zrobię sobie urlop i pojadę gdzieś z Anią, coby trochę odreagować Pozdrawiam i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Powoli, powoli ale się uczę Trudne to, psia kostka!!! Powoli, to powoli, ale idzie w górę!!! Pogoń to pioruńskie starostwo, obcyndalają się widzę koncertowo Wiem, że dom budujesz, ale w urlopie przyjedźcie nawet choćby na dobę, Anię na Brazylię posadzimy Kto wie, może i Ciebie namówię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Rany, Marjuszek, żartowałam z tym namawianiem ..... Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.05.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Rany, Marjuszek, żartowałam z tym namawianiem ..... Cześć Jestem roczarowany Miłego dzionka. Fajny Avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No teraz to się zdenerwowałam Najpierw się nie odzywasz, jakbyś skrewił, a teraz "rozczarowany" Przyjeżdżajcie i już, zobaczysz jak świat fajnie wygląda z końskiego grzbietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.05.2008 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 No teraz to się zdenerwowałam Najpierw się nie odzywasz, jakbyś skrewił, a teraz "rozczarowany" Przyjeżdżajcie i już, zobaczysz jak świat fajnie wygląda z końskiego grzbietu Ale to tylko z braku czasu. Mnie nie tak łatwo obrazić. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.05.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 ale masz porządek na budowie fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.05.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 ale masz porządek na budowie fuj Muszę powiedzieć Ani, żeby już przestała sprzątać na budowie A swoją drogą znam taką jedną co to u siebie na budowie papę zamiatała Dziwna jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts