Olkalybowa 28.05.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Dziwna jakaś zaryzykowałabym stwierdzeniem,że nienormalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 marjuszek super ci idzie nie podlamuj sie jakimis pierdolami mysl pozytywnie , a wszystko ci sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.06.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 marjuszek super ci idzie nie podlamuj sie jakimis pierdolami mysl pozytywnie , a wszystko ci sie uda Fajnie Cię znowu widzieć Na zdjęciach ze spotkania Forum, Frosch jakiś taki wychudzony. Co Ty z Nim zrobiłaś? Co do mnie to nie jest tak źle. Ja już tak mam, że dążę do założonego celu, mimo że zdarzają się gorsze chwile. Pierdoły pierdołami,ale jakiś taki nerwowy się zrobiłem Dobrze, że jest wizja urlopu, bo już mi go trzeba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 sugerujesz, ze Frosch przy mnie cienko wyglada ? no coz......sex Panie, sex ....z ukochana oczywiscie ... czyni cuda wypoczywaj tam w tych gorach , a po drodze wdepnij do B.....juz rok na ciebie czekam i nico znaczy na wino czekam nie zebym tam na sex..... ucaluj anke i znajdz wolne miedzy 1-8.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.06.2008 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 sugerujesz, ze Frosch przy mnie cienko wyglada ? no coz......sex Panie, sex ....z ukochana oczywiscie ... czyni cuda wypoczywaj tam w tych gorach , a po drodze wdepnij do B.....juz rok na ciebie czekam i nico znaczy na wino czekam nie zebym tam na sex..... ucaluj anke i znajdz wolne miedzy 1-8.08 I nie jesteś zazdrosna Rozumiem, że będziesz w sierpniu w okolicach trójmiasta Super. powinienem znaleźć miejsce dla Was w moim kajeciku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 o siebie nie musze mam nadzieje, ze w koncu sie usciskamy , bo okazji juz troche bylo , tyle , ze niewykorzystanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.06.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 o siebie nie musze mam nadzieje, ze w koncu sie usciskamy , bo okazji juz troche bylo , tyle , ze niewykorzystanych Tylko nie wiem,czy mój duży brzuch nie będzie przeszkadzał. Chyba, że masz długie ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 o siebie nie musze mam nadzieje, ze w koncu sie usciskamy , bo okazji juz troche bylo , tyle , ze niewykorzystanych Tylko nie wiem,czy mój duży brzuch nie będzie przeszkadzał. Chyba, że masz długie ręce skoczna jestem damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.06.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 o siebie nie musze mam nadzieje, ze w koncu sie usciskamy , bo okazji juz troche bylo , tyle , ze niewykorzystanych Tylko nie wiem,czy mój duży brzuch nie będzie przeszkadzał. Chyba, że masz długie ręce skoczna jestem damy rade No to super. Ja raczej do nielotów należę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2008 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Oglądałem postępy z prac w dzienniku, nie ma się co podłamywać, idzie Ci naprawdę dobrze, a że wolno.. no cóż...tak już jest jak się buduje samemutrzymam kciuki pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.06.2008 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Z tym podłamywaniem to jest tak, że dopada mnie w momencie nawarstwienia się wielu spraw do załatwienia. Z jednej strony budowa z drugiej praca i praca dodatkowa, bo przecież trzeba skądś wziąć kasę na budowę i totalny brak czasu na życie prywatne . Nic to, podołam. Na szczęście widać już końcówkę ścian parteru, bo zostało mi murowania na jeden dzień i zaszalowanie i zalanie nadproży. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.06.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Marjucha, pociesz się, że każdy budujący facet tak ma. Nie ma lekko. I to chyba najbardziej łączy nas wszystkich na forum. Każdy przechodzi przez te wszystkie etapy, w związku z tym rozumie i żale i rozterki. Ale ta droga prowadzi na szczyt i każdy w końcu go zdobywa. Ty też tam się znajdziesz Pozdrawiam i życzę pięknego urlopu. Opowiesz później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.06.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Marjucha, pociesz się, że każdy budujący facet tak ma. Nie ma lekko. I to chyba najbardziej łączy nas wszystkich na forum. Każdy przechodzi przez te wszystkie etapy, w związku z tym rozumie i żale i rozterki. Ale ta droga prowadzi na szczyt i każdy w końcu go zdobywa. Ty też tam się znajdziesz Pozdrawiam i życzę pięknego urlopu. Opowiesz później Czuję się pocieszony Pewnie że będę na szczycie, bo jadę do Zakopanego to może chociaż Sarnią skałkę zdobędę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Pozdrów gory również ode mnie I wypoczywaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.06.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Pozdrów gory również ode mnie I wypoczywaj!!!! T dopiero w poniedziałek, ale na pewno je pozdrowie. Może nawet ucałuje w Twoim imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Pozdrów gory również ode mnie I wypoczywaj!!!! T dopiero w poniedziałek, ale na pewno je pozdrowie. Może nawet ucałuje w Twoim imieniu Ucałuj, ucałuj!!!!!! Boszszszsz!!! 12 lat w górach nie byłam!!!!! Chyba najwyższy czas to zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.06.2008 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Pozdrów gory również ode mnie I wypoczywaj!!!! T dopiero w poniedziałek, ale na pewno je pozdrowie. Może nawet ucałuje w Twoim imieniu Ucałuj, ucałuj!!!!!! Boszszszsz!!! 12 lat w górach nie byłam!!!!! Chyba najwyższy czas to zmienić... Nie wyrobiłbym tyle lat bez gór. Wiem, że jestem dziwny, ale tylko tam jestem w stanie w krótkim czasie porządnie odpocząć . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Dzieńdoberek Miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.06.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Dzieńdoberek Miłego dzionka życzę Bry Jak na razie nawet jest miły. I taki pewnie pozostanie, mimo że bardzo pracowity i nie będę miał czasu dla siebie Również życzę miłego dnia i dużo uśmiechu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 24.06.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 witam...PODZIWIAM PODZIWIAM.....samemu budować dom!!! poza fizyczną pracą musiałeś się jeszcze trochę dokształcać- i podejmować decyzję- i czasami te dylematy są bardziej wyczerpujące i powalające niż ta "praca ręcami mymi"... GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! aha-.a dziennik też świetnie pisze/sz-cie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts