braza 18.07.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dzieńdoberek Braza. Cóż za dygnięcie Zgrabne, prawda Kilka dni ćwiczyłam Teraz rozumiem skąd ta nieobecność Ano tak jakoś wyszło ... ja bardzo sorry .... ale opłacało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.07.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dzieńdoberek Braza. Cóż za dygnięcie Zgrabne, prawda Kilka dni ćwiczyłam Teraz rozumiem skąd ta nieobecność Ano tak jakoś wyszło ... ja bardzo sorry .... ale opłacało się No ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.07.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 No co tam słychać w wielkim świecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.07.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Buziaczki Marjuszek. Po urlopie do roboty bierz sie chlopie. Dumna jestem z Ciebie , ze tak fajnie sobie radzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.07.2008 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 No co tam słychać w wielkim świecie??? W wielkim świecie Ja z zadupia jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.07.2008 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Buziaczki Marjuszek. Po urlopie do roboty bierz sie chlopie. Dumna jestem z Ciebie , ze tak fajnie sobie radzisz O urlopie już zdąrzyłem zapomnieć Miło mi, że uważasz że sobie radzę, ale wkurza mnie ciągły brak czasu na budowę Łudzę się, że po uzyskaniu kredytu będzie trochę łatwiej, bo nie będę musiał tyle dorabiać w trakcie budowy, żeby jakoś ją ciągnąć do przodu Dzisiaj dostarczę w końcu kosztorys budowy do banku i czekam na strop i kominy. Planuję zacząć walkę z nimi w przyszłym tygodniu . Do zimy muszę koniecznie zrobić stan surowy, żebym mógł robić w środku i nie mieć większych przestojów . A jak będzie, się zobaczy Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 No i proszę, jaki fajny domek już rośnie! Marjucha, radzisz sobie z tym budowaniem koncertowo. Aż przyjemnie popatrzeć, słowo daję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 No co tam słychać w wielkim świecie??? W wielkim świecie Ja z zadupia jestem co ty wiesz o zadupiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.07.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 No i proszę, jaki fajny domek już rośnie! Marjucha, radzisz sobie z tym budowaniem koncertowo. Aż przyjemnie popatrzeć, słowo daję. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.07.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 No co tam słychać w wielkim świecie??? W wielkim świecie Ja z zadupia jestem co ty wiesz o zadupiu Zadupie to moje drugie imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 30.07.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Fajnie Wam idzie budowa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 31.07.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Fajnie Wam idzie budowa !! A bardzo dziękuję. Widzę, że też teraz sami budujecie, także powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.07.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Się przywitam, chociaż dzisiaj bez dygnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 31.07.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Się przywitam, chociaż dzisiaj bez dygnięcia Cześć Brazka Ale mnie przewoźnik wk... Strop będzie dopiero w poniedziałek popołudniu Szlag mnie trafia, że mam dzień wolnego i siedzę na tyłku, bo nie mam mojego stropu i kominów Nerwowy się coś robię bo dawno tak już nikogo nie zjechałem A taka piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Takiś nerwowy, że wolałam się nie odzywać Dojechało wszystko???? Pogoda nadal fajna to i pracować można Widzę, że dojechało!!!! No to sobie buduj dalej w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 13.08.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Podziwiam Waszą pracę na budowie , teraz sam wiem co to znaczy budować ... naszego GL150. Ale ciesze się ,że odważyłem się na własną prace . Daje mi to furę satysfakcji , brak czasu , i oczywiście przybywa siwych włosów na głowie od problemów. Ale tężyzna fizyczna rośnie w siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.08.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dziękuję Pracy sporo, czasu mało, satysfakcji dużo Ciężko zapanować nad wszystkim i jeszcze samemu budować, ale można. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Co to za projektanci, którzy zapominają o tak ważnej sprawie Rany!!!!! Fantastyka normalnie!!!! Pogodę mamy do d .... ale ponoć ma się coś zmienić, czego życzę z całego serca szczególnie Tobie, bo potrzebę masz ogromną!!! I wiesz co??? Tak sobie myślę, że Święta Bożego Narodzenia 2009 to już spędzicie z Anią u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.08.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Co to za projektanci, którzy zapominają o tak ważnej sprawie Rany!!!!! Fantastyka normalnie!!!! Pogodę mamy do d .... ale ponoć ma się coś zmienić, czego życzę z całego serca szczególnie Tobie, bo potrzebę masz ogromną!!! I wiesz co??? Tak sobie myślę, że Święta Bożego Narodzenia 2009 to już spędzicie z Anią u siebie A ja jak widzę, jak mi to wolno idzie, to mam wątpliwości Ale może to dobrze bo wtedy bardziej się mobilizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts