Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze dla Marjuchy:)

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Buziaczki Marjuszek.

Po urlopie do roboty bierz sie chlopie. :D

Dumna jestem z Ciebie , ze tak fajnie sobie radzisz :D

O urlopie już zdąrzyłem zapomnieć :roll:

Miło mi, że uważasz że sobie radzę, ale wkurza mnie ciągły brak czasu na budowę :roll:

Łudzę się, że po uzyskaniu kredytu będzie trochę łatwiej, bo nie będę musiał tyle dorabiać w trakcie budowy, żeby jakoś ją ciągnąć do przodu 8)

Dzisiaj dostarczę w końcu kosztorys budowy do banku i czekam na strop i kominy.

Planuję zacząć walkę z nimi w przyszłym tygodniu :D .

Do zimy muszę koniecznie zrobić stan surowy, żebym mógł robić w środku i nie mieć większych przestojów :roll: .

A jak będzie, się zobaczy :wink:

Pozdrawiam serdecznie :D :D :D

Się przywitam, chociaż dzisiaj bez dygnięcia :D

Cześć Brazka :D

Ale mnie przewoźnik wk... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Strop będzie dopiero w poniedziałek popołudniu :-?

Szlag mnie trafia, że mam dzień wolnego i siedzę na tyłku, bo nie mam mojego stropu i kominów :-?

Nerwowy się coś robię bo dawno tak już nikogo nie zjechałem :wink:

A taka piękna pogoda :wink:

Podziwiam Waszą pracę na budowie , teraz sam wiem co to znaczy budować ... naszego GL150. Ale ciesze się ,że odważyłem się na własną prace . Daje mi to furę satysfakcji , brak czasu , i oczywiście przybywa siwych włosów na głowie od problemów. Ale tężyzna fizyczna rośnie w siłę.

Co to za projektanci, którzy zapominają o tak ważnej sprawie :o Rany!!!!! Fantastyka normalnie!!!!

Pogodę mamy do d .... ale ponoć ma się coś zmienić, czego życzę z całego serca szczególnie Tobie, bo potrzebę masz ogromną!!! I wiesz co??? Tak sobie myślę, że Święta Bożego Narodzenia 2009 to już spędzicie z Anią u siebie :D

Co to za projektanci, którzy zapominają o tak ważnej sprawie :o Rany!!!!! Fantastyka normalnie!!!!

Pogodę mamy do d .... ale ponoć ma się coś zmienić, czego życzę z całego serca szczególnie Tobie, bo potrzebę masz ogromną!!! I wiesz co??? Tak sobie myślę, że Święta Bożego Narodzenia 2009 to już spędzicie z Anią u siebie :D

A ja jak widzę, jak mi to wolno idzie, to mam wątpliwości :roll:

Ale może to dobrze bo wtedy bardziej się mobilizuje :wink: