braza 20.08.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Poczytałam Twoje ostatnie przemyślenia juz parę dni temu, ale nie miałam odwagi się odnieść Teraz nabrałam, w końcu kawałek drogi nas dzieli, to zanim mnie sięgniesz to z lekka Ci przejdzie Jestem pełna podziwu dla Ciebie i nie ukrywałam tego, szacunek i czapki z głów przed Tobą, ale tak sobie myślę, że najwyższy czas powiedzieć głośno i wyraźnie: w pojedynkę będziesz ten dom budował jeszcze kilka lat; najczarniejszy scenariusz wygląda tak, że możesz zacząć gryźć na dźwięk słów "budowa" i "dom" Nie skarżysz się głośno, ale odnoszę wrażenie, że jak każdy, masz czasami dość i tego domu i wszystkiego co z nim związane... Szczerze mówiącto ja bym jednak zdecydowanie pomyślała o zatrudnieniu ekipy przynajmniej do tych najgorszych, ale jakże ważnych, prac budowlanych. Dzięki temu odpoczniesz i nabierzesz sił do walki z wykończeniem domu, co w ogólnym rozrachunku może okazać się samą przyjemnością. Uffff .... się wymądrzyłam ale teraz spadam, bo pomimo odlegości mogę jednak nieźle oberwać.... Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Poczytałam Twoje ostatnie przemyślenia juz parę dni temu, ale nie miałam odwagi się odnieść Teraz nabrałam, w końcu kawałek drogi nas dzieli, to zanim mnie sięgniesz to z lekka Ci przejdzie Jestem pełna podziwu dla Ciebie i nie ukrywałam tego, szacunek i czapki z głów przed Tobą, ale tak sobie myślę, że najwyższy czas powiedzieć głośno i wyraźnie: w pojedynkę będziesz ten dom budował jeszcze kilka lat; najczarniejszy scenariusz wygląda tak, że możesz zacząć gryźć na dźwięk słów "budowa" i "dom" Nie skarżysz się głośno, ale odnoszę wrażenie, że jak każdy, masz czasami dość i tego domu i wszystkiego co z nim związane... Szczerze mówiącto ja bym jednak zdecydowanie pomyślała o zatrudnieniu ekipy przynajmniej do tych najgorszych, ale jakże ważnych, prac budowlanych. Dzięki temu odpoczniesz i nabierzesz sił do walki z wykończeniem domu, co w ogólnym rozrachunku może okazać się samą przyjemnością. Uffff .... się wymądrzyłam ale teraz spadam, bo pomimo odlegości mogę jednak nieźle oberwać.... Buziaki. Spoko majonez Co do ekipy to pierwsza która się pojawi będzie robiła więźbę. W sobotę zalewam pierwszą część stropu a w przyszłym tygodniu wyprowadzam kominy. Potem powoli muruję ściany poddasza i zalewam wieńce. A potem już ekipy. W kolejności: Od więźby, od dachówki, od okien i drzwi. A dalej to się będę zastanawiał Ja wiem, że jestem uparty i trochę oderwany od rzeczywistości, ale ciągle wierzę że dam radę A w twoich okolicach będę we wtorek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Wiesz co marjucha - dzielny chłop z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 To się odezwij, jak będziesz. I dzielny chłop z Ciebie - faktycznie, jeno pomyśl o sobie i swoim zdrowiu niczego więcej nie wymagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Zaglądam i kciuki trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 To się odezwij, jak będziesz. I dzielny chłop z Ciebie - faktycznie, jeno pomyśl o sobie i swoim zdrowiu niczego więcej nie wymagam Jak mam się odezwać Poza tym będę w Koszalinie i tylko na godzinkę A o zdrowiu to chyba psychicznym pomyślę Ciepło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.08.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Wiesz co marjucha - dzielny chłop z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.08.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Zaglądam i kciuki trzymam. Witam i bardzo mi miło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No myślałam, że to będą bliższe okolice A tak ... iiiieeetaaaam Marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.08.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No myślałam, że to będą bliższe okolice A tak ... iiiieeetaaaam Marjucha Spoko, będę jeszcze nie raz bardzo blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Mariuszek Dasz rade , tylko jak piszesz do wiezby wezmiesz ekipe , bo nie dasz rady , jako i my nie dalismy. Pozniej instalacje sam porobisz .Z palcem ...Wykonczeniowka..apsik Juz Wiesz co jest grane . Nie poddawaj sie . Nie oglupiejesz od budowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.08.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Mariuszek Dasz rade , tylko jak piszesz do wiezby wezmiesz ekipe , bo nie dasz rady , jako i my nie dalismy. Pozniej instalacje sam porobisz .Z palcem ...Wykonczeniowka..apsik Juz Wiesz co jest grane . Nie poddawaj sie . Nie oglupiejesz od budowania . Też tak myślę. Ania mnie pocieszyła i powiedziała, że jak się nie wyrobię do tych przyszłorocznych świąt to się nic nie stanie i już tak bardzo się nie spinam Pozdrawiam i zazdraszczam psiórów, ale i tak wolę owczarki niemieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Ania mnie pocieszyła i powiedziała, że jak się nie wyrobię do tych przyszłorocznych świąt to się nic nie stanie i już tak bardzo się nie spinam Pozdrawiam i zazdraszczam psiórów, ale i tak wolę owczarki niemieckie Pozdrow wiec ode nie Anie , madra z Niej dziewczynka.Wiesz , ja zdaje sobie srawe z tego , ze my nie pracowalismy w czasie budowy , wiec bylo latwiej . Roznica jest taka , ze dluzej Ci zejdzie. Pomocnika dorywczo bym brala , bo nie wyrobisz chwilami , ale wiem , ze Brat Ci pomaga to mysle , ze styknie. Ja jestem pelna podziwu . Pamietaj , ze o tyle mniej potzebujesz kredytu. Latwiej i przyjemniej bedziesz zyl pozniej ,bez wzgledu na to jak duzo zarabiasz. Poza tym im wiecej sie zarabia tym lepiej sie zyje. Wiec na jedno.... Co to ja chcialam jeszcze ? aa o pieskach , dziekuje , wiem, sa najladniejsze w calej wsi . Z tym , ze u nas we wsi poza moimi same owczarki , znaczy owczarkopodobne W ten weekend wypije za Twoje sukcesy Bo to sa sukcesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.08.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 hejka braza dobrze prawi, istnieje niebezpieczeństwo zaniedbywania innych ważnych spraw w życiu. Z pewnością dasz radę i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.08.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Wielkie dzięki Czasami jest taki natłok różnych zajęć wokół że nie wiadomo czym zająć się najpierw i wtedy przychodzą te gorsze myśli, ale jakoś udaje się potem wszystko wyprostować i znowu jest ok. Czas się kłaść spać, bo jutro znowu od rana praca na budowie, a wieczorem praca przy kompie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Mariuszek Pozdrawiam i zazdraszczam psiórów, ale i tak wolę owczarki niemieckie ja też Ale rrmi dobki sa bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Verunia, śledzę cię cześć Marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Mariuszek Pozdrawiam i zazdraszczam psiórów, ale i tak wolę owczarki niemieckie ja też Ale rrmi dobki sa bardzo ładne O Ciebie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Mariuszek Pozdrawiam i zazdraszczam psiórów, ale i tak wolę owczarki niemieckie ja też Ale rrmi dobki sa bardzo ładne O Ciebie lubie nie dość że ładne, to jeszcze dobrze wychowane ps. mnie też lubisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Z tym wychowaniem to bym nie przesadzala Lubie , kazdy kto powazelinuje bedzie lubiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts