Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze dla Marjuchy:)

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Nie ja szkole, tylko szkoła miesza w moim życiu, bo latorośl ... duma naszego rodu ... jakoś tak nie pała zbytnią sympatią do tego przybytku :D

Jak weźmiesz odpowiednio dużą pałe, to latorośl zapała miłością do szkoły 8) :lol: :lol:

Tutaj to chyba nawet maczuga Waligóry by nie pomogła, ale ... po mamusi córcia to ma... :oops: :D No to się kopać z Nią nie będę za bardzo :D

Marjuszek, no szacun cały czas dla Ciebie :D

Fajnie wygląda domek z kominami. My myślimy o kominach z Plewy . Co sądzisz ?

Dzięki.

Co do kominów Plewy to nie mam zdania, bo ich nie znam.

Brałem Schiedla, bo dostałem naprawdę dobrą cenę.

Ograniczeniem był dla mnie zewnętrzny wymiar pustaka kominowego, bo projektant na etapie adaptacji dał ... :roll: ciała i ściana fundamentowa wyszła bardzo wąska :-?

Pozdrawiam :D

Nie ja szkole, tylko szkoła miesza w moim życiu, bo latorośl ... duma naszego rodu ... jakoś tak nie pała zbytnią sympatią do tego przybytku :D

Jak weźmiesz odpowiednio dużą pałe, to latorośl zapała miłością do szkoły 8) :lol: :lol:

Tutaj to chyba nawet maczuga Waligóry by nie pomogła, ale ... po mamusi córcia to ma... :oops: :D No to się kopać z Nią nie będę za bardzo :D

Marjuszek, no szacun cały czas dla Ciebie :D

A dziękuję, ale nie robię nic wyjątkowego tylko trochę oszczędzam

:wink: :lol:

• 3 weeks później...
Pan kurier, jak czytam, światowy człowiek :-? Co mu jakieś tam pipidówki, ja to bym go do Honolulu wysłała .... przez Rosję... wtedy zobaczyłby, co to jest pipidówka :-?

Trzymaj się Marjuszek, dbaj o siebie!!!

Cześc Braza.

Dzięki mnie będzie miał okazję poznac też te mniej znane zakątki świata :wink:

Miłego dnia :D