kaśka maciej 20.08.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Z tym wychowaniem to bym nie przesadzala Lubie , kazdy kto powazelinuje bedzie lubiany no serio mówię, ja się boję dużych psów, a ten, pełna kultura po uszach lizał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.08.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Z tym wychowaniem to bym nie przesadzala Lubie , kazdy kto powazelinuje bedzie lubiany no serio mówię, ja się boję dużych psów, a ten, pełna kultura po uszach lizał To i potem nie trzeba myć bo pięknie wylizane Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Za te owczarki jeszcze bardziej Cię lubię Rrmisia ma świetnie wychowane psiaki i szacun ogromny dla Niej za to Ja dobki bardzo lubię, boć w końcu najlepszy przyjaciel mojej psuki to dobek Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 A dlaczego nikt się do mnie nie odzywa (dzień pytan chyba dzisiaj mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.09.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 A dlaczego nikt się do mnie nie odzywa (dzień pytan chyba dzisiaj mam ) Bo tak Miło, że zajrzałaś. Co u Ciebie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Miło mi, że w końcu zostałam zauważona U mnie jako-tako, czyli trochę po japońsku Szkoła się niestety zaczyna, znooooowuuuuuu .... Kawał domu już masz!!!! Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.09.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Miło mi, że w końcu zostałam zauważona U mnie jako-tako, czyli trochę po japońsku Szkoła się niestety zaczyna, znooooowuuuuuu .... Kawał domu już masz!!!! Miłego dzionka Kawał domu to ja mam jeszcze do zrobienia A w czym przeszkadza Ci szkoła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Eeeeetaaaammmmm... domu to już niewiele zostało, teraz to migiem pójdzie, zobaczysz Szkoła przeszkadza mi w normalnym, sielskim i bezproblemowym życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.09.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Eeeeetaaaammmmm... domu to już niewiele zostało, teraz to migiem pójdzie, zobaczysz Szkoła przeszkadza mi w normalnym, sielskim i bezproblemowym życiu Rozumiem, że mieszasz przy szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Nie ja szkole, tylko szkoła miesza w moim życiu, bo latorośl ... duma naszego rodu ... jakoś tak nie pała zbytnią sympatią do tego przybytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.09.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Nie ja szkole, tylko szkoła miesza w moim życiu, bo latorośl ... duma naszego rodu ... jakoś tak nie pała zbytnią sympatią do tego przybytku Jak weźmiesz odpowiednio dużą pałe, to latorośl zapała miłością do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 04.09.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Fajnie wygląda domek z kominami. My myślimy o kominach z Plewy . Co sądzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Nie ja szkole, tylko szkoła miesza w moim życiu, bo latorośl ... duma naszego rodu ... jakoś tak nie pała zbytnią sympatią do tego przybytku Jak weźmiesz odpowiednio dużą pałe, to latorośl zapała miłością do szkoły Tutaj to chyba nawet maczuga Waligóry by nie pomogła, ale ... po mamusi córcia to ma... No to się kopać z Nią nie będę za bardzo Marjuszek, no szacun cały czas dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.09.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Fajnie wygląda domek z kominami. My myślimy o kominach z Plewy . Co sądzisz ? Dzięki. Co do kominów Plewy to nie mam zdania, bo ich nie znam. Brałem Schiedla, bo dostałem naprawdę dobrą cenę. Ograniczeniem był dla mnie zewnętrzny wymiar pustaka kominowego, bo projektant na etapie adaptacji dał ... ciała i ściana fundamentowa wyszła bardzo wąska Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.09.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Nie ja szkole, tylko szkoła miesza w moim życiu, bo latorośl ... duma naszego rodu ... jakoś tak nie pała zbytnią sympatią do tego przybytku Jak weźmiesz odpowiednio dużą pałe, to latorośl zapała miłością do szkoły Tutaj to chyba nawet maczuga Waligóry by nie pomogła, ale ... po mamusi córcia to ma... No to się kopać z Nią nie będę za bardzo Marjuszek, no szacun cały czas dla Ciebie A dziękuję, ale nie robię nic wyjątkowego tylko trochę oszczędzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Trochę Człowieku, zaoszczędzasz kupę szmalu ... ale mam nadzieję, że o zdrowiu swoim własnym też pamiętasz Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Pan kurier, jak czytam, światowy człowiek Co mu jakieś tam pipidówki, ja to bym go do Honolulu wysłała .... przez Rosję... wtedy zobaczyłby, co to jest pipidówka Trzymaj się Marjuszek, dbaj o siebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.09.2008 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Pan kurier, jak czytam, światowy człowiek Co mu jakieś tam pipidówki, ja to bym go do Honolulu wysłała .... przez Rosję... wtedy zobaczyłby, co to jest pipidówka Trzymaj się Marjuszek, dbaj o siebie!!! Cześc Braza. Dzięki mnie będzie miał okazję poznac też te mniej znane zakątki świata Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Pozdrówka zostawiam i wyrazy uznania - jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.09.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Dzidek!!! Sorki za ten tytuł, a Ty wiesz jakie są Twoje parametry? P.S. Gratulki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts