braza 09.10.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 To się ucieszy z prezentu A jeszcze bardziej ucieszy się z czapeczki Pozdrawiam i gratuluję umowy z bankiem, ja jej łakne jak kania dżdżu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.10.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ja też już mocno pragnę, żeby zasilić moje konto Zaraz zbieram się na budowę, bo kawa prawie wypita. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.10.2008 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Dzidek!!! Sorki za ten tytuł, a Ty wiesz jakie są Twoje parametry? P.S. Gratulki serdeczne zdrowotne, trzymam za Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Przyszłam, żeby nie było że chamka i prostaczka jestem to dzień dobry powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.10.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No super wszystko wyglada .Szalunki jak marzenie Najgorsze dla Ciebie masz zdecydowanie za soba . Teraz ciesle i dekarze , a Ty sily na prace w srodku zbieraj . Gratuluje i musze dodac , ze jestem z Ciebie baaaardzo dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.10.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dzidek!!! Sorki za ten tytuł, a Ty wiesz jakie są Twoje parametry? P.S. Gratulki serdeczne zdrowotne, trzymam za Cię Dzięki królik za trzymanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.10.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Przyszłam, żeby nie było że chamka i prostaczka jestem to dzień dobry powiem Dzień dobry nieprostaczko Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.10.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No super wszystko wyglada .Szalunki jak marzenie Najgorsze dla Ciebie masz zdecydowanie za soba . Teraz ciesle i dekarze , a Ty sily na prace w srodku zbieraj . Gratuluje i musze dodac , ze jestem z Ciebie baaaardzo dumna Zanim cieśle i dekarze to jeszcze ścianka kolankowa z wieńcem, wyprowadzenie szczytów, też z wieńcem i kominy z cegła klinkierową Jeszcze trochę tego zostało No i dziękuję za Twą dumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dzień dobry Czy ta ścianka kolankowa to się robi???? A tak na marginesie, taka refleksja mnie naszła: dlaczego ona nazywa się kolankowa właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.10.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dzień dobry Czy ta ścianka kolankowa to się robi???? A tak na marginesie, taka refleksja mnie naszła: dlaczego ona nazywa się kolankowa właśnie Ściana kolankowa może zacznie się robić od jutra, bo na razie nadganiam moje dodatkowe zlecenia Na razie podlewam strop i dobrze mi z tym A kolankowa chyba dlatego, że albo taka niska jak kolano, albo jak się na niej opierają krokwie to wszystko ma kształt nogi zgiętej w kolanie Chyba Dzisiaj przywieźli paletę cegieł i udało się namówić operatora do wstawienia tego do góry. Oczywiście na strop nad garażem, który ma już swoją wytrzymałość Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Marjucha, postępy ogromne I to wszystko swoimi rencami Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Marjucha, postępy ogromne I to wszystko swoimi rencami Szacun No nie wierzę Kogo mi przyszło zobaczyć Nareszcie Dzięki za szacun, ale praca właściwa to dopiero przede mną Ciepło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 a co to ta niby praca wlasciwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.10.2008 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Jak to co? Spłata kredytu Chodziło o to, że jeszcze masa pracy przede mną, zanim będzie można zamieszakac. Teraz jest wszystko jasne. A potem się zacznie: Jak te kafelki będą pasowały do tamtych? A tutaj panele, czy jednak parkiet? A jaki kolor w przedpokoju? No i się zacznie I bardzo dobrze, ale to jeszcze za jakiś czas Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Nie narzekaj, wszystko musi do siebie pasować, bo jak nie to oczopląsu dostaniesz, a tego chyba nie chcesz Doberek i miłego dzionka P.S. A może ta kolankowa to kolankowa, bo na kolanach trza do niej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.10.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Nie narzekaj, wszystko musi do siebie pasować, bo jak nie to oczopląsu dostaniesz, a tego chyba nie chcesz Doberek i miłego dzionka P.S. A może ta kolankowa to kolankowa, bo na kolanach trza do niej.... Ba, ale jak to zrobić? W sumie to od czego ja mam Ciebie Trzymaj się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No i widzisz Marjuszek, jakiś Ty inteligentny Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 No co słychać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A co? Dziennika się nie czyta? Pracuje na kilku frontach jednocześnie i czasu brak,jak to mam w zwyczaju ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.10.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Czyta nie czyta , zapytac grzecznsciowo mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts