braza 21.10.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Czyta nie czyta , zapytac grzecznsciowo mozna Howgh!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Czyta nie czyta , zapytac grzecznsciowo mozna Ano można Post powyżej miał być zabawny a nie roszczeniowy, ale pewnie wyszło inaczej No to trochę rozszerzę swoją wypowiedź, bo mam chwilę jedząc obiad Zaczyna się klarować sytuacja z dachem i za jakieś dwa, trzy tygodnie wchodzą cieśle, bo powinienem mieć zrobione co do mnie należy. Generalnie zasuwam i naprawdę nie jest lekko. Do tego chodzę zmęczony i drażliwy, co niestety odbija się trochę na Ani Wiem, że robię źle, ale staram się poprawić Tak poza tym to jakoś leci i staram się jakoś to wszystko ogarnąć. Ciepło pozdrawiam obie Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Marjuszek, ja Cię świetnie rozumiem z tym rodrażnieniem, mój Szanowny jak ma pecha i jest w domu, też Słoneczka życzę i mniej powodów do drażliwości!!! Ucałowania dla Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Przyszłam słoneczka trochę zostawić. Fajnie, że dach już się zaczyna robić, dom stanie się domem, a nie kupą gołych ścian. Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.10.2008 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Przyszłam słoneczka trochę zostawić. Fajnie, że dach już się zaczyna robić, dom stanie się domem, a nie kupą gołych ścian. Pozdrówka! No. Stanie się kupą gołych ścian, ale przykrytych dachem Dzięki za słoneczko i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ty nie gadaj!!!!! Jak jest dach, to już przestaje być kupa ścian a zaczyna byc dom!!!! Dzieńdoberek!!!! Gratuluję zakończenia kolejnego etapu!!!! Też słoneczko zostawię, a co Ci będę żałować http://republika.pl/blog_ux_3160244/3312757/tr/slonce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.10.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dziękuję za słoneczko, bo u mnie pochmurno i wietrznie dzisiaj Miłego dnia Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Cześć Marjuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.11.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Cześć Braza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Jak tam zdróweczko??? Zadbałeś troszkę o siebie???? Warto iść do dziennika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.11.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Jak tam zdróweczko??? Zadbałeś troszkę o siebie???? Warto iść do dziennika ... Nie warto Zdrowie ok. W tym tygodniu wracam do prac na budowie, bo ubiegły poświęciłem na nadgonienie zajęc dodatkowych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Jak będę pamiętał to wkleję jakieś zdjęcia Pozdrawiam Ekhm .... Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.11.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Jak będę pamiętał to wkleję jakieś zdjęcia Pozdrawiam Ekhm .... Cześć i czołem Nie pamiętałem Kluski z rosołem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 A wymądrzać się to nawymądrzałeś, co Dawaj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 No dobra, coś tam jest, jakaś marna podróba prawdziwej roboty Marjuszek, rośnie domek, oj rośnie!!! Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.11.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 No dobra, coś tam jest, jakaś marna podróba prawdziwej roboty Marjuszek, rośnie domek, oj rośnie!!! Oby tak dalej Mów mi marny podrabiacz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 To jak już zamkniesz to dom będzie pełną gembom Jakbyś miał problem z zobaczeniem oczami wyobraźni wnętrz, to wiesz, gdzie pukać Miłęgo dzionka marny podrabiaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.11.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 To jak już zamkniesz to dom będzie pełną gembom Jakbyś miał problem z zobaczeniem oczami wyobraźni wnętrz, to wiesz, gdzie pukać Miłęgo dzionka marny podrabiaczu Pukam od jakiegoś czasu, ale tak trochę nieśmiało Trzym się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Faktycznie, słabo pukasz .... Nic nie słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 13.11.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Fajnie Wam leci budowa. Schody niczego sobie betonowe - my też takie robimy w naszym GL-ku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts