marjucha 14.11.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Witam. U Was też widać postępy, bo podglądałem ostatnio. Jest trochę zabawy z szalunkiem do tych schodów i bardzo się cieszę, że nie robiłem tego sam. Od poniedziałku wchodzą cieśle i będzie w końcu upragniony dach. Potem odrobinę wrzucę na luz, bo muszę trochę się przeorganizować i złapać drugi oddech. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Marjuszek, skręciło się???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.11.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Marjuszek, skręciło się???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Witam. U Was też widać postępy, bo podglądałem ostatnio. Jest trochę zabawy z szalunkiem do tych schodów i bardzo się cieszę, że nie robiłem tego sam. Od poniedziałku wchodzą cieśle i będzie w końcu upragniony dach. Potem odrobinę wrzucę na luz, bo muszę trochę się przeorganizować i złapać drugi oddech. Pozdrawiam O, i z tym wrzucaniem na luz to dobrze gadasz. Trzeba od czasu do czasu odpocząć, bo inaczej człowiek nie nadaje się do przebywania między ludźmi. Oczywiście, mówię o sobie , u Ciebie pewnie tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Witam. U Was też widać postępy, bo podglądałem ostatnio. Jest trochę zabawy z szalunkiem do tych schodów i bardzo się cieszę, że nie robiłem tego sam. Od poniedziałku wchodzą cieśle i będzie w końcu upragniony dach. Potem odrobinę wrzucę na luz, bo muszę trochę się przeorganizować i złapać drugi oddech. Pozdrawiam O, i z tym wrzucaniem na luz to dobrze gadasz. Trzeba od czasu do czasu odpocząć, bo inaczej człowiek nie nadaje się do przebywania między ludźmi. Oczywiście, mówię o sobie , u Ciebie pewnie tak nie jest. Ależ skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 15.11.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Fakt odpocząć trzeba , ale ..... ile pracy jeszcze czeka aż strach pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ja wolę patrzeć ile pracy już za Nami i wtedy mi łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.11.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ja wolę patrzeć ile pracy już za Nami i wtedy mi łatwiej Marjucha, no prosze cię!!! Tyle już zrobiłeś, reszta to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Marjuszek, skręciło się???? Przepraszam!!!!!! Poplątało mi się ze skręcającymi się meblami Kasi, miałam jakiś mało inteligennty dzień i coś mi się ubzdrzyło, że to Ty meble kupiłeś. Zanim się zastanowiłam, to walnęłam wielkiego postowego babola u Ciebie Prosze o wybaczenie I miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.11.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Miło mi Cie znowu widzie Kaśka Wiem, że ta najcięższa fizycznie praca dobiega końca, ale wcale mi to nie przeszkadza Marzę tylko o dachu, żeby już na głowę nie kapało i będę mógł spbie spokojnie pracować. Braza, spoko. Też tak czasem mam, że jak coś powiem to... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Czy dach już gotowy? Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 No właśnie, no właśnie ... przybyli???? Miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.11.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzień dobry. Cieśle, tak jak pisałem w dzienniku wchodzą jednak od jutra a dzisiaj działają jeszcze w tartaku (kończą struganie końcówek krokwi i murłat). Przed chwilką upewniałem się jeszcze czy na pewno będą i uzyskałem odpowiedź twierdzącą , Pożyjemy zobaczymy . Wczoraj daliśmy też okna do wyceny i teraz pozostaje czeka na odpowiedź . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Trzymam kciukasy za przybycie cieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Wiwat Cieśle!!!! Marjuszek, ale jak juz zakończą robotę, to Ty opis z pokazem zrób, a nie tylko sam opis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.11.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Wiwat Cieśle!!!! Marjuszek, ale jak juz zakończą robotę, to Ty opis z pokazem zrób, a nie tylko sam opis... Za szybko robi się ciemno na zdjęcia, ale może jak ładnie poprosisz to wyjmę lampę błyskową Dzisiaj dzwonił ich majster i przepraszał, że zawraca głowę, bo wziął z domu nie ten rysunek i nie ma rozstawu krokwi. Ucieszył się jak podałem mu przez telefon i mógł zabrać się za dalszą pracę. Sam jestem ciekawy ile zrobią Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 No okey, ładnie proszę http://www.kaldata.com/forums/style_emoticons/default/cool.gif Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Marjuszek Dam na tace za pogode .Trzymam bardzo mocno kciukasy , zeby jak najszyciej sie uwineli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.11.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 No to jutro wstawię, bo mój aparat pojechał z Anią się integrować na jakiejś imprezie . Obiecuję, że jutro na pewno wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.11.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Marjuszek Dam na tace za pogode .Trzymam bardzo mocno kciukasy , zeby jak najszyciej sie uwineli. Pogoda u mnie typowa jak na tą porę roku. Wieje i pada, ale cieśle dzielnie pracują Dzisiaj jeszcze ich nie ma, ale już jadą bo dzwonili. Pytali się czy u mnie dużo śniegu, bo u nich za Kartuzami podobno całkiem sporo napadało Poza tym byli w Tartaku po brakujące elementy więźby. Dzisiaj powinna stanąć reszta konstrukcji i wtedy zaczną mocować jętki. Podoba mi się ich praca, a wczorajsza wizyta kierownika budowy potwierdziła moją opinię Ja poczekam na poprawę pogodę z wyciągnięciem szczytów, bo znowu mam pilną pracę dodatkową. Na szczęście pogoda nieciekawa więc nie jest mi aż tak bardzo żal Poza tym muszę dzisiaj pojechać do hurtowni po parę rzeczy, bo zabrakło okuć, trzeba zamówić klinkier na kominy i kupić płaskownik na stężenie wiatrowe. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts