braza 26.11.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Drewienka na dachu No super!!! Jak pisała Rrmisia, jeszcze trochę i po strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Drewienka na dachu No super!!! Jak pisała Rrmisia, jeszcze trochę i po strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ty uważaj na tym dachu, bo Batman to nie jesteś, jakbyś nie wiedział ... Pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.11.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ty uważaj na tym dachu, bo Batman to nie jesteś, jakbyś nie wiedział ... Pozdrowionka zostawiam Jak to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.12.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Temat drzwi na taras - stanowczo bez belki bo: 165 cm / 2 = 82,5 cm. Od tego odejmujesz ramę i zostaje poniżej 80 cm. A jak wyniesiesz stół na taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Przywitać się przyszłam po dłuższym niebycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.12.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Temat drzwi na taras - stanowczo bez belki bo: 165 cm / 2 = 82,5 cm. Od tego odejmujesz ramę i zostaje poniżej 80 cm. A jak wyniesiesz stół na taras? Drzwi na taras prawie na pewno będą z ruchomym słupkiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.12.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Przywitać się przyszłam po dłuższym niebycie Wczoraj się nie udało, to chociaż dzisiaj się przywitam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 http://fajnegify.blox.pl/resource/psy0068.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.12.2008 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Super Bardzo sie ciesze brawo , mowilam , ze sie uda i ze zdazysz i w ogole Kiedy Ania zdaje ? Nasz Mlody za 5 razem zdal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.12.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Super Bardzo sie ciesze brawo , mowilam , ze sie uda i ze zdazysz i w ogole Kiedy Ania zdaje ? Nasz Mlody za 5 razem zdal Cześć Rrmi Ania dopiero zaczyna i na razie bardzo intensywnie wykładają Jej teorię, także popołudnia ma zajęte. A niech zdaje aż do skutku, byleby kiedyś zdała Ja już szkolę się z instalacji c.o. i się zastanawiam czy robić samemu. Coraz bardziej utwierdzam się w zdaniu, że zrobię sam, najwyżej schemat instalacji zlecę doświadczonemu instalatorowi No, ale to ma jeszcze ciutkę czasu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Strzałeczka Coś znajomo zaczyna Twój domek wyglądać Z zewnątrz rzecz jasna Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.12.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Strzałeczka Coś znajomo zaczyna Twój domek wyglądać Z zewnątrz rzecz jasna Fajnie Myślę, że położona dachówka dużo zmieni Fajnie, że fajnie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Strzałeczka Coś znajomo zaczyna Twój domek wyglądać Z zewnątrz rzecz jasna Fajnie Myślę, że położona dachówka dużo zmieni Fajnie, że fajnie Pozdrawiam serdecznie a dachówka jaki kolor??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.12.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Strzałeczka Coś znajomo zaczyna Twój domek wyglądać Z zewnątrz rzecz jasna Fajnie Myślę, że położona dachówka dużo zmieni Fajnie, że fajnie Pozdrawiam serdecznie a dachówka jaki kolor??? Brązowa eska z Euronitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Strzałeczka Coś znajomo zaczyna Twój domek wyglądać Z zewnątrz rzecz jasna Fajnie Myślę, że położona dachówka dużo zmieni Fajnie, że fajnie Pozdrawiam serdecznie a dachówka jaki kolor??? Brązowa eska z Euronitu.No wiedzisz!! Wszystko się zgadza!! Tylko ja mam grafitową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.12.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ja Was bardzo prosze, nie mówicie nic więcej o egzaminach na prawo jazdy Żle na mnie wpływa ten temat Marjuszek ... dom jak malowany, a jak myślę, że Ty prawie wszystko temi własnemi rencami to ukłon Ci niski składam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.12.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ja Was bardzo prosze, nie mówicie nic więcej o egzaminach na prawo jazdy Żle na mnie wpływa ten temat Marjuszek ... dom jak malowany, a jak myślę, że Ty prawie wszystko temi własnemi rencami to ukłon Ci niski składam!!!!! Tylko uważaj na czoło, bo o ziemię zahaczysz Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Za póxno to ostrzeżenie ... juz grzmotnęłam Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts