Nefer 21.12.2008 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłysnie niech Cie aniołek ode mnie uścisnie i przekaże serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. http://i62.photobucket.com/albums/h86/samberlove6/merry-christmas/019.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.12.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 W dzień Bożego Narodzenia ,radość wszelkiego stworzenia,więc niech pełnia tej radości,zawsze w sercach waszych gości.zyczy Frosia z Froschem http://gendpol.files.wordpress.com/2007/12/weihnachten.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.12.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 MAriuszku, przyjmij proszę najserdeczniejsze świąteczne życzenia. Radości,zdrowia i spokoju. Na Nowy Rok życzę wytrwałości, sił, które przydadzą się na budowie.Zejdź czasem z rusztowania i przytul Anię, co by miała z Ciebie uciechę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Radosnych, rodzinnych Świat i samych usmiechów losu w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.12.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 MAriuszku, przyjmij proszę najserdeczniejsze świąteczne życzenia. Radości,zdrowia i spokoju. Na Nowy Rok życzę wytrwałości, sił, które przydadzą się na budowie.Zejdź czasem z rusztowania i przytul Anię, co by miała z Ciebie uciechę . Przyjmuję Oluś Nie pokażę tego Ani, bo mi się teraz będzie kazała przytulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.12.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za świąteczne życzenia. Od razu cieplej i świąteczniej się zrobiło Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.12.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku życzy stukpuk http://images34.fotosik.pl/423/e36ee2ab04a4f763.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.12.2008 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Spokojnych Świąt, pełnych odpoczynku, serdeczności i ciepła rodzinnego,oraz dobrego zdrowia i spełnienia marzeń w Nowym Roku http://www.bosko.pl/kartki/kartki/537.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.12.2008 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność. http://kartki.duno.pl/kartki/48/115.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?Hula po polach i szumi w lesie,Jak stuka w okna, wchodzi w kominyI obserwuje dziecięce miny?Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/carteneige005.gifZ najlepszymi życzeniami Świątecznymi i Noworocznymi -Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Dopiero sobie uswiadomilam , ze nie zlozylam Ci zyczen . Wesolych Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Dopiero sobie uswiadomilam , ze nie zlozylam Ci zyczen . Wesolych Swiat Serio Ja tam się czułem, jakbyś złożyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Nie rob podsmiechujek ze mnie , to ja od stolu odchodze , bo nie moge sie najesc do konca przez wyrzuty , a Ty tu takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.12.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Nie rob podsmiechujek ze mnie , to ja od stolu odchodze , bo nie moge sie najesc do konca przez wyrzuty , a Ty tu takie tam Pozbądź się wyrzutów, to się więcej w brzuchu zmieści Bardzo mi miło, że aż tak się poświęciłaś Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.12.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Odnośnie ostatniego wpisu w dzienniku... Nie łam się kolego, ja to wszystko doskonale rozumiem, przechodziłem przez tą drogę (kawałek jeszcze przede mną), znam ten stan permanentnego zmęczenia, zarówno fizycznego jak i psychicznego. I powiem Ci jedno... wszystko to jest warte tego co czeka Cię na końcu, od 3 miesięcy mieszkam u siebie i wiem co mówię.tak więc jeśli masz taką możliwość to odpocznij chwilkę, przede wszystkim głowa niech odpocznie.pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.12.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Cześć Maksiu . Fizycznie jeszcze pociągnę i dobrze mi robi taki fizyczny zapieprz. Muszę tylko na kilka dni wyłączyć głowę i będzie dobrze. Jeszcze tylko cztery dni pracy i pięć dni wolnego , to odpocznę. Miło, że wpadłeś Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Marjuszek, jaka Ty masz śliczną dachówkę!!!!!!!! Trzymaj się!!! Zgadzam się z Maksiem całkowicie, pozwól odpocząć głowie!!!! Pewne rzeczy możesz zwalić na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 OK , wszystko pieknie . Jestem dumna ja 150 Poczuj sie na zwolnieniu od myslenia do poniedzialku rano .Od powiedzmy 10 rano wlacz szare komorki i do dziela . Tutaj dasz rade zasadniczo ze wszystkim , nie przeskoczysz elektryka i jego uprawnien potrzebnych do odbioru . Daj im troche zarobic , reszte dasz rade . Te troche mam na mysli po gniazdku w pokoju . Najlepszego zycze Tobie i Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.12.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 OK , wszystko pieknie . Jestem dumna ja 150 Poczuj sie na zwolnieniu od myslenia do poniedzialku rano .Od powiedzmy 10 rano wlacz szare komorki i do dziela . Tutaj dasz rade zasadniczo ze wszystkim , nie przeskoczysz elektryka i jego uprawnien potrzebnych do odbioru . Daj im troche zarobic , reszte dasz rade . Te troche mam na mysli po gniazdku w pokoju . Najlepszego życzę Tobie i Ani Elektrykę robimy sami. Kolega ma odpowiednie uprawnienia. Ja się boję najbardziej tej całej hydrauliki i ogrzewania Myślenie powoli wraca(takie bardziej pozytywne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Hydrauliki sie nie boj , taka sama bulka z maslem jak elektryka . Jak cos to masz telefon do mnie , dzwon A moze sie wybierasz do "miasta" to zajedziesz i popatrzysz , a moj Stary najlepiej wytlumaczy co i jak Namawiam Cie na powaznie na podlogowke wszedzie . Jeden z lepszych naszych wyborow . Po przeszkolnych drzwiach wejsciowych , jak slowo daje W zyciu zadnego grzejnika w zadnym kolejnym moim domu nie bedzie , przysiegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts