marjucha 30.12.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Hydrauliki sie nie boj , taka sama bulka z maslem jak elektryka . Jak cos to masz telefon do mnie , dzwon A moze sie wybierasz do "miasta" to zajedziesz i popatrzysz , a moj Stary najlepiej wytlumaczy co i jak Namawiam Cie na powaznie na podlogowke wszedzie . Jeden z lepszych naszych wyborow . Po przeszkolnych drzwiach wejsciowych , jak slowo daje W zyciu zadnego grzejnika w zadnym kolejnym moim domu nie bedzie , przysiegam Co do podłogówki, to na chwilę obecną i tak zapewne zostanie to będzie na całym dole i w górnej łazience. W pokojach na piętrze będą grzejniki, ze względu na dużą ilość okien dachowych i podobno lepiej żeby pod nimi były grzejniki ścienne. Waham się co pomieszczenia nad garażem, ale chyba podłogówka, bo jest różnica poziomów pomiędzy domem a garażem i albo musiałby wysoko wisieć, albo by się zapowietrzał Pewnie zadzwonię jak się bardziej podszkole, bo jak mi teraz zacząłby tłumaczyć, to i tak nic bym nie zrozumiał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Namawiam Cie na powaznie na podlogowke wszedzie . Jeden z lepszych naszych wyborow . Po przeszkolnych drzwiach wejsciowych , jak slowo daje W zyciu zadnego grzejnika w zadnym kolejnym moim domu nie bedzie , przysiegam I ja się z rrmi zgadzam!!! Mam na górze grzejniki i to jest dziadostwo!! Jest zdecydowanie zimniej niż na dole. Choć grzejniki sa gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Pewnie zadzwonię jak się bardziej podszkole, bo jak mi teraz zacząłby tłumaczyć, to i tak nic bym nie zrozumiał To juz widze bardzo duzo Wiesz . Zastanow sie nad podlogowka wszedzie , naprawde Kasia Ze mna ciezko sie nie zgodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.12.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Namawiam Cie na powaznie na podlogowke wszedzie . Jeden z lepszych naszych wyborow . Po przeszkolnych drzwiach wejsciowych , jak slowo daje W zyciu zadnego grzejnika w zadnym kolejnym moim domu nie bedzie , przysiegam I ja się z rrmi zgadzam!!! Mam na górze grzejniki i to jest dziadostwo!! Jest zdecydowanie zimniej niż na dole. Choć grzejniki sa gorące Może są źle dobrane A jak kwestia skraplania się pary na okna połaciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Mysle , ze podlgowka jest lepszym rozwiazaniem na poddasze niz grzejniki , ale domu z poddaszem nie mialam , moj poprzedni byl pietrowy po prostu i mial grzejniki .Teraz widze roznice .Powaznie gadam , jak na ostatniej spowiedzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Może są źle dobrane A jak kwestia skraplania się pary na okna połaciowych grzejniki są ok, duże, nawet ciut większe niż mogłyby być. No ale na okna sa suche Z wyjątkiem okna w łazience ( a tam jest i grzejnik i podłogówka) ale to chyba ze względu na wysoką wilgotność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.12.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Mysle , ze podlgowka jest lepszym rozwiazaniem na poddasze niz grzejniki , ale domu z poddaszem nie mialam , moj poprzedni byl pietrowy po prostu i mial grzejniki . Teraz widze roznice . Powaznie gadam , jak na ostatniej spowiedzi . No i teraz ma zagadkę A już się wszystko jasne wydawało Nic to, trzeba przemyśleć i Anię przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.12.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Mysle , ze podlgowka jest lepszym rozwiazaniem na poddasze niz grzejniki , ale domu z poddaszem nie mialam , moj poprzedni byl pietrowy po prostu i mial grzejniki . Teraz widze roznice . Powaznie gadam , jak na ostatniej spowiedzi . i ja pod tym stwierdzeiem sie podpisuje ...w nastepnym domu bedzie podłogówka na poddaszu obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.12.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Może są źle dobrane A jak kwestia skraplania się pary na okna połaciowych grzejniki są ok, duże, nawet ciut większe niż mogłyby być. No ale na okna sa suche Z wyjątkiem okna w łazience ( a tam jest i grzejnik i podłogówka) ale to chyba ze względu na wysoką wilgotność Łazienka na pewno ze względu na wyższą wilgotność. W sumie na poddaszu mógłbym dać ciut gęściej rurki w okolicach podokiennych i chyba też byłoby dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.12.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Mysle , ze podlgowka jest lepszym rozwiazaniem na poddasze niz grzejniki , ale domu z poddaszem nie mialam , moj poprzedni byl pietrowy po prostu i mial grzejniki . Teraz widze roznice . Powaznie gadam , jak na ostatniej spowiedzi . i ja pod tym stwierdzeiem sie podpisuje ...w nastepnym domu bedzie podłogówka na poddaszu obowiązkowo Jezuuu, nawet Ew-ka mnie odwiedziła No, czuję się zaszczycony To się chyba dam przekonać, ale ostatnie zdanie i tak ma Ania, a ja mogę jedynie Ją przekonywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Marjuszek Nie ma co myslec , naprawde .A i cala instalacja duzo prostsza jesli jest tylko podlogowka .U mnie nie ma nawet drabinkowych grzejnikow w lazienkach , bo nie chcialam .I nie wydaje mi sie , ze popelnilam blad .No a jak Ew-ka tez tak gada co Ty masz dyskutowac w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 ja mogę jedynie Ją przekonywać na pewno masz odpowiednie argumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.12.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Marjuszek Nie ma co myslec , naprawde . A i cala instalacja duzo prostsza jesli jest tylko podlogowka . U mnie nie ma nawet drabinkowych grzejnikow w lazienkach , bo nie chcialam . I nie wydaje mi sie , ze popelnilam blad .No a jak Ew-ka tez tak gada co Ty masz dyskutowac w ogole Chyba się poddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Mysle , ze nie masz wyboru , daj tez Ani poczytac . Roztlumacz , ze ja na przyklad to nie czesto tak na powaznie , a teraz jak sie losy Waszego grzania w domu waza to i jak najbardziej No ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.12.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Mysle , ze podlgowka jest lepszym rozwiazaniem na poddasze niz grzejniki , ale domu z poddaszem nie mialam , moj poprzedni byl pietrowy po prostu i mial grzejniki . Teraz widze roznice . Powaznie gadam , jak na ostatniej spowiedzi . i ja pod tym stwierdzeiem sie podpisuje ...w nastepnym domu bedzie podłogówka na poddaszu obowiązkowo Jezuuu, nawet Ew-ka mnie odwiedziła No, czuję się zaszczycony To się chyba dam przekonać, ale ostatnie zdanie i tak ma Ania, a ja mogę jedynie Ją przekonywać cuda Panie ,cuda a tak na poważnie .....lepiej i TANIEJ jest uczyc sie na cudzych błedach mnie nikt nie podpowiedział ,że na poddaszu jet zdecydowanie chłodniej i dobrze by było zrobic tam ogrzewanie podłogowe -przeciez to nic innego jak taki podłogowy piec kaflowy -długo po odłączeniu ogrzwania nadal oddaje ciepło -czego nie można powiedziec o grzejnikach -te natychmiast są zimne . Ania na pewno ( jak kazda kobitka ) lubi ciepełko wiec to sa argumenty na tak pozdrawiam serdecznie ...i jeszcze tu zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.12.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Z tym ciepełkiem to jest coś na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.12.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 DOSIEGO ROKU !!! http://photos.nasza-klasa.pl/7308211/145/main/22209f79f2.jpeg zyczy frosia z Froschem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.12.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Na Nowy Rok życzę Ci :12 miesiecy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund milości.http://www.sylwester.dujawica.com.pl/sylwester_zakopane.jpg Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.12.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Szczęsliwego Nowego Roku http://wrzesnia.w.interia.pl/przyslowia/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.12.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Recepta na Szczęśliwy Rok Bierzemy 12 miesięcy, Oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku. Po czym rozkrajamy każdy miesiąc na 30 lub 31 części tak, aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno: z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy 3 duże łyżki nagromadzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, ziarenko ironii i odrobinę taktu. Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością i filiżanką dobrej orzeźwiającej herbatki. ,•*´¨)¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) (¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨) ......\~~~~~/.....\~~~~~/ .......\~~~~/.......\~~~~/ ........\~~~/.........\~~~/ .........\~~/...........\~~/ ..........\~/.............\~/ ...........||...............|| ...........||...............|| ...........||...............|| ......./****\........../ ****\. Wszystkiego Najpiekniejszego w NOWYM ROKU dla Ciebie i Twoich bliskich ....... Buziaki -Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts