braza 31.12.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Zdrowia psychicznego i wytrwałości fizycznej Marjuszku, a dla Ani ... cierpliwości i wyrozumiałości, chociaż tego ma aż w nadmiarze Najlepszego!!!!!! http://i67.photobucket.com/albums/h306/jermy342/j2/christmas/new_years/0014.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.12.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Z ostatnią kartką kalendarza zerwij złe nastroje, zapomnij wszystkie złe chwile i dni. W Nowy Rok wejdź tak jak na najwspanialszy bal, który nazywa się ŻYCIE! Wspaniałego Nowego Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.12.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-2093/Ala-nowy%20rok.gif Wszystkiego najlepszego w całym przyszłym roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Marjuszek, to już 4 stycznia, czy Ty nadal witasz Nowy Rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.01.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Żyje, ale co to za życie Wielkie dzięki, wszystkim którzy o mnie pamiętali. Ja nawet nie znalazłem czasu żeby się do kompa dorwać i cokolwiek napisać. Generalnie odpocząłem i byłoby ok, gdybym sobie deską na budowie w nos nie przywalił Krew się lała przez pół dnia, nos cały obolały, a dzisiaj(mimo, że walnąłem w sobotę) mam opuchnięte oczy i boli mnie głowa A w pracy koniec roku i masa roboty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No to pięknie Ci sie rok zaczął, nie ma co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No to pięknie Ci sie rok zaczął, nie ma co.... Też tak pomyślałem. Mam nadzieję, że dalej to już będzie tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 I tego Ci szczerze życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Pewnie, że będzie lepiej!!! Poczatek miałeś hardcorowy, dalej to już pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dach wyglada super , mowlam , ze zdazysz , no mowilam czy nie ? Teraz to juz bedzie tylko lepiej , tez mowie Nos do wesela sie zagoi . Poki co wygladasz jak bohater powiedzmy i tego sie trzymaj , ze niby pobiles kogos w slusznej sprawie , a ze samemu sie oberwalo przy okazji to bywa. Bo tak gadac po ludzich , ze deska to troche kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Podoba mi się dach!!!!!!! A Rrmisia ma rację ... za skarby nie przyznawaj się, że deska Ci podskoczyła, udawaj rycerza, że to niby właśnie w słusznej sprawie .... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.01.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Witam Panie Każdemu mówię, że walczyłem z deską, ale w słusznej sprawie Cieszy mnie fakt, że nie tylko mi się ten dach podoba Jak na razie dalej budowlany zastój, bo pogoda mało przyjazna jest, a i moja forma jest ciągle daleka od tej właściwej Rrmi - mówiłaś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Korzystaj z okazji, że nie możesz nic robić i nabieraj sił A dach jest naprawdę ekstra!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Rrmi - mówiłaś Pozdrawiam Ja jesli mowie to mowie . Ot co Teraz mowie ,ze poogladaj zdjecia hydraulikiu ludzi i ukladaj sobie to w glowie. Pojdzie jak po masle , aby zaczac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.01.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Korzystaj z okazji, że nie możesz nic robić i nabieraj sił A dach jest naprawdę ekstra!!!! Właśnie nabieram, robiąc projekt Dziś był Kierownik Budowy i jedyną sugestią jaką miał to przesunięcie jednej z rynien o 3cm, żeby ciut bardziej była wysunięta poza dachówkę skrajną Reszta ok i bez zarzutu na chwilę obecną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.01.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Rrmi - mówiłaś Pozdrawiam Ja jesli mowie to mowie . Ot co Teraz mowie ,ze poogladaj zdjecia hydraulikiu ludzi i ukladaj sobie to w glowie. Pojdzie jak po masle , aby zaczac . Już zacząłem to robić, ale jeszcze jestem "ciemny" w tej materii Teraz muszę sprawdzić czy są jakieś przepisy mówiące ile kotew dać przy montażu okien, ale z tym to się chyba udam do Jareko Byłem dzisiaj u Ciebie. Fajne te Twoje pociechy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 10.01.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Mariucha biedny byłeś z tymi :Tak jak pisałem w komentarzach, w sobotę podczas zdejmowania szalunków schodowych jedna z desek zaczęła mi fikać. To jej przywaliłem z główki, a w zasadzie z nosa. Krew się lała przez pół dnia, ja z wrażenia, że mi oddała, to usiadłem i przez moment nie wiedziałem gdzie jestem. Dzisiaj nos jest cały obolały a przez noc zapuchły mi oczy Najgorsze te spojrzenia ludzi w pracy. Wyglądam jakbym w Sylwestra ostro wpierdziel dostał Nas też niedługo czeka ściąganie odeskowania ze schodów więc musimy uważać !! A Wasz domek pięknie rośnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.01.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 No niestety, zdarzyło się Dom zaczyna nareszcie wyglądać jak dom, bo dach wiele zmienia. Teraz jeszcze okna i będzie można robić bez względu na pogodę . Fajnie, że się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Nic mądrego nie mam aktualnie do powiedzenia, to tylko dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Nie widze zdjec , ale moge sobie wyobrazic , ze wszystk wyglada juz super . Popraw linki no i czas odpalic koze, niech sie grzeje . Bardzo sie ciesze , ze zamkniete masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts