marjucha 18.01.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Nie widze zdjec , ale moge sobie wyobrazic , ze wszystk wyglada juz super . Popraw linki no i czas odpalic koze, niech sie grzeje . Bardzo sie ciesze , ze zamkniete masz Cześć. Wszedłem jeszcze raz i zdjęcia widzę normalnie Koza już działa Wczoraj miałem ciepełko jak murowałem ścianki działowe Ja też się cieszę, że są już okna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.01.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Ja też nic nie widzę, żadnych okien No ale wierzę na słowo, że je masz. I cieszę sie razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.01.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Poprawiłem, mimo, że u mnie się wyświetlały. Dajcie znać, czy teraz już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.01.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Ja też nic nie widzę, żadnych okien No ale wierzę na słowo, że je masz. I cieszę sie razem z Tobą Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Sa , sa , super , no tak sie ciesze z tych Twoich okien Z pradu tez . T juz jakby prawie z gorki , aby do wiosny , bedzie sie fajniej pracowalo na budowie , bo przyjemniej i grilla mozna rozpalic .I szczeniaczek pewnie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Widzę okna!!!!! Świetnie wyglądają, brawo!!!! Zaznaczam, że ja bardzo lubię szprosy, pod warunkiem, że nie są złote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.01.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Cześć Braza. Złote nie są Szpros ma szerokość 18mm i nam naprawdę się podobają te okna Do tego w środku listwa przy szybowa taka półokrągła i fajne klamki dopełniające całości. Cieszę się, że nie tylko nam się podobają Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.01.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 byłam, widziałam i bardzo mi się podoba wczesniej z doskoku podglądałam jak rosły mury, ale teraz z daszkiem i oknami - miodzio w ogóle taki układ z "doklejonym " garażem bardzo nam odpowiadał, ale ze względu na wąską działkę musieliśmy zrezygnować no i u mnie z jakiś dla mnie niezrozumiałych powodów trzeba było boki (nie wiem jak to sie nazywa) obić struktonitem a marzyłam żeby je tylko ładnie pomalować tak jak u Ciebie... i po co tu właziłam zaś to odchoruję pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 mnie tez sie podobaja nawet baaardzo dzieki , ze mi przypomniales o dniu babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.01.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dzieki , ze mi przypomniales o dniu babci ale obciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dzieki , ze mi przypomniales o dniu babci ale obciach ze co ? ze niby bycie stara babcia to wstyd ??? po raz pierwszy zapomnialam , ze dzisiaj jest to swieto w De nie obchodza tego swieta (lacza go w maju z dniem kobiet ) , dlatego nikt w radio ani w tv mi nie przypomnial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.01.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ale obciach ze co ? ze niby bycie stara babcia to wstyd ??? trutu tu tu po raz pierwszy zapomnialam , ze dzisiaj jest to swieto w De nie obchodza tego swieta (lacza go w maju z dniem kobiet ) , dlatego nikt w radio ani w tv mi nie przypomnial ale w kalendarzu mają że dziś 21.01?? Frosia dałaś ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.01.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 byłam, widziałam i bardzo mi się podoba wczesniej z doskoku podglądałam jak rosły mury, ale teraz z daszkiem i oknami - miodzio w ogóle taki układ z "doklejonym " garażem bardzo nam odpowiadał, ale ze względu na wąską działkę musieliśmy zrezygnować no i u mnie z jakiś dla mnie niezrozumiałych powodów trzeba było boki (nie wiem jak to sie nazywa) obić struktonitem a marzyłam żeby je tylko ładnie pomalować tak jak u Ciebie... i po co tu właziłam zaś to odchoruję pozdrowionka Bardzo Nam miło, że domek się podoba. Mam nadzieję, że po ukończeniu nadal będzie się ładnie prezentował. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.01.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 mnie tez sie podobaja nawet baaardzo dzieki , ze mi przypomniales o dniu babci Cieszę się, że Ci się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.01.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dzieki , ze mi przypomniales o dniu babci ale obciach ze co ? ze niby bycie stara babcia to wstyd ??? po raz pierwszy zapomnialam , ze dzisiaj jest to swieto w De nie obchodza tego swieta (lacza go w maju z dniem kobiet ) , dlatego nikt w radio ani w tv mi nie przypomnial A nie z dniem Matki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dzieki , ze mi przypomniales o dniu babci ale obciach ze co ? ze niby bycie stara babcia to wstyd ??? po raz pierwszy zapomnialam , ze dzisiaj jest to swieto w De nie obchodza tego swieta (lacza go w maju z dniem kobiet ) , dlatego nikt w radio ani w tv mi nie przypomnial A nie z dniem Matki tez i z dniem corki i wnuczki bez kitu zasadniczo nie otrzymasz zyczen od sasiada, kolegi a nawet chyba od meza , bo dnia zony wtedy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.01.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Posrane mają we łbie te niemcy Tak sobie ograniczać ilość świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ale i wydatkow mniej no ja nie wiem ..zona to nie kobieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.01.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ale i wydatkow mniej no ja nie wiem ..zona to nie kobieta? To zależy dla kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 No juz tak nie dobijaj sie !!! Jak przeziebiony jestes to sie wygrzej lub niech Ania Cie wygrzeje Znaczy niech naparzy herbaty czy cos Punkty juz pozaznaczane na scianach? Gdzie gniazdko gdzie wlacznik i takie tam ? To w sumie duzo roboty , mam nadzieje , ze uda Wam sie rozplanowac tak , zeby nie trzeba bylo kuc scian pozniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts