braza 09.02.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To po mnie Jestem bardzo daleko od pomniejszania Twojego ego ale ... Parysa uroda jakoś bardziej do mnie przemawia ... Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.02.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To po mnie Jestem bardzo daleko od pomniejszania Twojego ego ale ... Parysa uroda jakoś bardziej do mnie przemawia ... Miłego dzionka To zerknij teraz do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 On jest śliczny!!!!!! Prawie jak moja Katunia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.02.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Melduje moje zgłoszenie do przeglądania waszego Dziennika tym bardziej, że budujemy domki z tego samego Studia, wiec zawsze mogę coś podpatrzeć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.02.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Miło mi powitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Zabawa z Parysem to w tej chwili Twoje główne zajęcie Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.02.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Marjucha, dawno nie zaglądałam, przyznaję bez bicia.A tu takie zmiany, Beata wydoroślała, nosi ciemny kapelusz, oczy przysłonięte okularami w białych oprawach, bardzo jej w nich do twarzy.Teraz to już elegancka dama, fiu, fiu.A Parys wygląda jakby był w smokingu, też elegant.Pięknie, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nooo Tola ma rację, taka z klasą się ta Beata zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.02.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Marjucha, dawno nie zaglądałam, przyznaję bez bicia. A tu takie zmiany, Beata wydoroślała, nosi ciemny kapelusz, oczy przysłonięte okularami w białych oprawach, bardzo jej w nich do twarzy. Teraz to już elegancka dama, fiu, fiu. A Parys wygląda jakby był w smokingu, też elegant. Pięknie, pięknie A już myślałem, że o mnie zapomniałaś Bardzo dziękuję za miłe słowa. Co do Beaty to na początku marca będzie miała 18-tke Znaczy się 18 miesięcy już ją buduję . Kurcze, ale ten czas zasuwa. Na szczęście do końca roku chcemy zamieszkać, a potem powoli wykańczać resztę. Obiecuję, że w przyszłym tygodniu wstawię trochę fotek aktualnych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.02.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nooo Tola ma rację, taka z klasą się ta Beata zrobiła Bardzo dziękuję Brazka za miłe słowa. Też uważam, że ładny domek buduję dla Parysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Nie zapomniałam, tylko czas tak zasuwa Przyjdę z przyjemnością pooglądać kolejne zdjęcia domu Parysa. Pięknego, słonecznego weekendu życzę i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 24.02.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Aż miło popatrzeć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.03.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 GRATULACJE ja tez gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Gratuluję Podstawowej Jednostce Społecznej Jakieś zdjęcia domku Parysa by się przydały, trzeba sprawdzić, czy będzie mu tam wygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Serdecznie dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Serdecznie dziękujemy Teraz czekamy na niusy typu: podstawowa jednostka społeczna się powiększy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 marjuszek szczere gratulejszyn wiedzialam , ze ania jest ta jedyna i na zawsze i na wieki wiekow ... ciesze sie z waszego szczescia jak nie wiem co (Frosch tez ) PS. kiedy impreza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.03.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 marjuszek szczere gratulejszyn wiedzialam , ze ania jest ta jedyna i na zawsze i na wieki wiekow ... ciesze sie z waszego szczescia jak nie wiem co (Frosch tez ) PS. kiedy impreza ? Impreza jak najszybciej, bo potem terminy pozajmowane Niby kryzys, a ludzie chcą się bawić Zobaczymy na kiedy się uda coś załatwić, ale na dzień dzisiejszy nawet maj wchodzi w grę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts