kaśka maciej 10.03.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 marjucha, nie płakaj nad przyłączem U mnie to trochę taniej wyszło, ale ja tak miałam po koleżeńsku zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.03.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 marjucha, nie płakaj nad przyłączem U mnie to trochę taniej wyszło, ale ja tak miałam po koleżeńsku zrobione Że też ja nie mamm takich kolegów Nic to, zapłacone-zapomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.03.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jak juz tynki ugadane to koniec widac . A wylewki ? Jak Ci idzie ? Wiedzialam , ze dasz rade Jak przygotowania do slubu ? Ania kreacje juz wybrala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 marjucha dzielny chlopak jest czesc rrmi dawno cie nie pozdrawialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.03.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jak juz tynki ugadane to koniec widac . A wylewki ? Jak Ci idzie ? Wiedzialam , ze dasz rade Jak przygotowania do slubu ? Ania kreacje juz wybrala ? Cześć. Na budowie wznawiam boje od czwartku, bo cały tydzień spędziliśmy na bieganiu w sprawach okołoślubnych Tynkarze chcą wejść 25.03, więc muszę się sprężać bo jest co robić do tego czasu. Po tynkach planuję robienie całego ogrzewania i wtedy dopiero wylewki. Ania kreacje będzie wybierała w przyszłym tygodniu . Ślub z weselem odbędzie 6.06.2009. Wszystko udało się zaklepać, więc będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.03.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 marjucha dzielny chlopak jest czesc rrmi dawno cie nie pozdrawialam Zapomniałaś dodać, że przystojny i ma fajnego psa Cześć Frosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.03.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ślub z weselem odbędzie 6.06.2009. Wszystko udało się zaklepać, więc będzie git. Super data jak dla mnie Bede miala okazje dzieki niej pamietac kiedy i dobrze opic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Serdecznie dziękujemy Teraz czekamy na niusy typu: podstawowa jednostka społeczna się powiększy Mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Serdecznie dziękujemy Teraz czekamy na niusy typu: podstawowa jednostka społeczna się powiększy Mówisz i masz SERIO????????????????????? CUDOWNIEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! bardzo się cieszę i gratuluję z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.03.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Serdecznie dziękujemy Teraz czekamy na niusy typu: podstawowa jednostka społeczna się powiększy Mówisz i masz SERIO????????????????????? CUDOWNIEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! bardzo się cieszę i gratuluję z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Serio, serio My też się cieszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Noooooo, pieknie się spisałeś Takiego słodkiego aniołka Wam życzę http://i48.photobucket.com/albums/f246/Ssousa29/AnneGeddes_Wallpaper18.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.03.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Czyżby Ania coś pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Czyżby Ania coś pisała nieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.03.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witanko same dobre nowiny marjucha, gratulacje Kasia, natrysk brałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witanko same dobre nowiny marjucha, gratulacje Kasia, natrysk brałaś? Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 19.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jakiej grubości robisz wylewki na parterze. Wg projektu jest to 6,5 cm , mój kierownik mówi ,że wystarczy max 5 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.03.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jakiej grubości robisz wylewki na parterze. Wg projektu jest to 6,5 cm , mój kierownik mówi ,że wystarczy max 5 cm ? U Nas będzie 6,5cm, tak jak w projekcie. Poza tym będzie ogrzewanie podłogowe, więc tym bardziej nie będę odchudzał posadzki. A Wy już jesteście na tym etapie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Marjucha, no chopie, mało żeś przystojny, masz łądnego psa to i szybki jesteś jak niewiemco Pozdrawiam ciepło i życzę nie zwariowania w przedślubnych przygotowaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Marjucha, no chopie, mało żeś przystojny, masz łądnego psa to i szybki jesteś jak niewiemco Pozdrawiam ciepło i życzę nie zwariowania w przedślubnych przygotowaniach Za późno Z ty przystojnym to przesada, ale psa mam ładnego Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 marjucha dzielny chlopak jest ... Zapomniałaś dodać, że przystojny i ma fajnego psa ... Przesada... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts