braza 21.04.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Może być drapanko, ja tam zgodna jestem Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.04.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 no i fajnie juz u ciebie wyglada jestem ciekawa tej bramy i drzwi jak sie czuje ania ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 no i fajnie juz u ciebie wyglada jestem ciekawa tej bramy i drzwi jak sie czuje ania ? pozdro Zdjęcia wstawię, jak już drzwi będą Z Ania ostatnie dwa dni jeździliśmy do szpitala, zanim zdiagnozowali, że ból w bocznej części jamy brzusznej spowodowany jest kolką nerkową Od wczorajszego popołudnia już jest ok. Nam też już się domek podoba. Teraz już oby tylko do posadzek, a potem to już tylko wykończeniówka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 dbaj o nia , nie stresuj, dogadzaj !!! a domek naprawde sprawnie ci "sie buduje " jestem z ciebie szczerze dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Teraz już oby tylko do posadzek, a potem to już tylko wykończeniówka. Czego Wam serdecznie życzę!!!! Ucałowania dla Ani i drapanko za uszkiem dla niemieckiego przystojniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.04.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Teraz już oby tylko do posadzek, a potem to już tylko wykończeniówka. Czego Wam serdecznie życzę!!!! Ucałowania dla Ani i drapanko za uszkiem dla niemieckiego przystojniaka Za uszkiem nie podrapię, bo właśnie je leczymy, ale pod brodą chętnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.04.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 dbaj o nia , nie stresuj, dogadzaj !!! a domek naprawde sprawnie ci "sie buduje " jestem z ciebie szczerze dumna Staram się, ale ja też jestem przemęczony i czasami ciężko utrzymać język za zębami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.04.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 nie denerwuj mnie wspolczuje tobie , bo faktycznie wszystko na wariackich papierach, ale ..dzidzia jest najwazniejsza !!! tylko spokoj moze was uratowac ania niech uwaza, nerki (zwlaszcza w ciazy) to nie wylewki ...tfu..przelewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Syfu nie zauważałam, podziwiałam Beatę Do twarzy jej z tą bramą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Byłam, podziwiałam. Piekny dom, piękny Parys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.05.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dziękuję Paniom za odwiedziny i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Skoro podłogówka już, to niedługo przeprowadzka Gratuluję Marjuszek, ale ... odpocznij trochę cholera!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.05.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dziękuję Paniom za odwiedziny i zapraszam częściej Na tak miłe zaproszenie nie można pozostać obojętną Słuchu mnie dojszły, ze rozłożyłes podłogówkę?? Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dziękuję Paniom za odwiedziny i zapraszam częściej Na tak miłe zaproszenie nie można pozostać obojętną Słuchu mnie dojszły, ze rozłożyłes podłogówkę?? Szacun Dziękuję. Podłogówka rozłożona i nawet posadzki się dzisiaj kończą. A ja teraz skupiam się na ślubie i weselu, bo jeszcze tylko dwa tygodnie Budować pewnie i tak będę, ale teraz już tak z doskoku. Poważne prace dopiero po podróży poślubnej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.05.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Skoro podłogówka już, to niedługo przeprowadzka Gratuluję Marjuszek, ale ... odpocznij trochę cholera!! Przeprowadzka za trochę A ja zaczynam żyć trochę wolniej od dzisiaj, także odpocznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Odpoczywaj, odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jakoweś węże po podłodze Twojej się wiją, a Ty odpoczywasz Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jak tam przygotowania do ślubu i wesela? Wszystko już dopięte na ostani guzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jakoweś węże po podłodze Twojej się wiją, a Ty odpoczywasz Miłego Ten typ już tak ma Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jak tam przygotowania do ślubu i wesela? Wszystko już dopięte na ostani guzik? No właśnie .... a ta wielka chwila to już przecież niedługo!!!!! Marjuszek ... tak nieśmiało poproszę ... zdasz relację, co nieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts