frosch 01.09.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 komu jeszcze podpadłeś? Ciężko zliczyć Tak popatrzyłem na moje ostatnie posty i często były uszczypliwe, a intencje miałem dobre , Dla dwóch osób byłem niemiły, ale tu akurat nie żałuję . Tak się zastanawiam, czy Froschka z RW nie uciekła bo Jej życie zatrułem he he ....mnie nie tak latwo obrazic twarda jestem a nie mientka uciekla ja na dzialke sianokosy mialam , druta ciaglam (ponoc jestem w tym niezla ), ziemie rylam i takie tam zabiegi pielegnujace odciski na dloniach sobie serwowalam ty wiesz jaka ja jestem taka jak ty prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.09.2007 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 komu jeszcze podpadłeś? Ciężko zliczyć Tak popatrzyłem na moje ostatnie posty i często były uszczypliwe, a intencje miałem dobre , Dla dwóch osób byłem niemiły, ale tu akurat nie żałuję . Tak się zastanawiam, czy Froschka z RW nie uciekła bo Jej życie zatrułem he he ....mnie nie tak latwo obrazic twarda jestem a nie mientka uciekla ja na dzialke sianokosy mialam , druta ciaglam (ponoc jestem w tym niezla ), ziemie rylam i takie tam zabiegi pielegnujace odciski na dloniach sobie serwowalam ty wiesz jaka ja jestem taka jak ty prawie Ufff, to odetchnąłem z ulgą Co do podobieństwa, to na szczęście prawie czyni wielką różnicę, bo inaczej musiałbym Ci współczuć Ale czekaj... To nie Frosch kosi trawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.09.2007 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Juz myslalam , ze na lopaty bedziecie szli , chcialam rozganiac Mam nadzieje Marjucha ,ze Tobie nie podpadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.09.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Froscha juz wróciła i kawkę podała na RW. A tak wogóle to powodzenia i targuj co mozesz bo skóre zczłowieka by zdarli, a kasa droga nie chodzi Powodzenia, a ja tak jak Olka za mężowa pomoc do wszystkiego robiłam, nawet ocieplenie razem kładlismy na zewnątrz i wełne na poddaszu i wiele jeszcze tego by zliczyc. Ale w koncu dla siebie to robiliśmy i lepiej jak fachowcy, bo dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.09.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Juz myslalam , ze na lopaty bedziecie szli , chcialam rozganiac Mam nadzieje Marjucha ,ze Tobie nie podpadlam To raczej ja podpadłem, a nie mi ktoś podpadł . Ale się poprawię Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.09.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Froscha juz wróciła i kawkę podała na RW. A tak wogóle to powodzenia i targuj co mozesz bo skóre zczłowieka by zdarli, a kasa droga nie chodzi Powodzenia, a ja tak jak Olka za mężowa pomoc do wszystkiego robiłam, nawet ocieplenie razem kładlismy na zewnątrz i wełne na poddaszu i wiele jeszcze tego by zliczyc. Ale w koncu dla siebie to robiliśmy i lepiej jak fachowcy, bo dokładniej Na szczęście mam paru znajomych w hurtowniach materiałów budowlanych, więc może się coś taniej uda wyszarpać Na razie Ania pomaga mi wyszukując namiary na różne firmy z danej dziedziny, która akurat jest na tapecie. A później zagonię Ją do murowania Żartuję oczywiście , ale liczę na dalszą Jej pomoc, bo każda chociaż najmniejsza jest nieoceniona. Zastanawiam się tylko, czy sił starczy, ale najwyżej będę robił wolniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.09.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Cześć Marjucha Z tymi hurtowaniami i upustami to będziesz miał dobrze Ktoś ostatnio tu pisał, że na pytanie: Czy dosatnę jakiś upust?? Pan sprzedawca powiedział, ze może mu jedynie upuścić cegłówkę na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.09.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Cześć Marjucha Z tymi hurtowaniami i upustami to będziesz miał dobrze Ktoś ostatnio tu pisał, że na pytanie: Czy dosatnę jakiś upust?? Pan sprzedawca powiedział, ze może mu jedynie upuścić cegłówkę na głowę Zobaczymy, czy się nie przeliczę . A sprzedawcy to bym pustaka na głowie rozbił za takie chamskie odzywki . Może rabatu nie dać, ale niech się cham hamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.09.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Patrzcie, patrzcie znalazł się interesujący dziennik no i Inwestor, który nie boi się roboty Do dzieła Marjucha zamiast tracić czas na RW leć wymieniać grunt, do wieczora ma być zrobione powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.09.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Patrzcie, patrzcie znalazł się interesujący dziennik no i Inwestor, który nie boi się roboty Do dzieła Marjucha zamiast tracić czas na RW leć wymieniać grunt, do wieczora ma być zrobione powodzenia Wow, ale mnie zaszczyt kopnął. Mam inżyniera na budowie . Grunt zaczynam wymieniać od środy, a skończę jak mi się znudzi . Dzięki za życzenia powodzenia. Na pewno się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Projektant przyłączy wodnego i kanalizacyjnego " się znalazł". Geodeta też już zaklepany. Będzie we wtorek żeby wytyczyć budynek na palikach, przed wymianą gruntu, a po wymianie przyjedzie wyznaczyć osie i punkt zero. W poniedziałek na działce ma też być koparkowy, żeby zobaczyć co będzie wybierał i zdecydować jaki sprzęt przysłać. Do pracy ma przystąpić w środę. To by było na tyle, bo i tak się rozpisałem jak na takie mizerne postępy Mizerne postępy Odwaliłeś kawał dobrej roboty i nazywasz to mizernymi postępami No Marjucha, o taką kokieterię to Cię nie posądzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.09.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Projektant przyłączy wodnego i kanalizacyjnego " się znalazł". Geodeta też już zaklepany. Będzie we wtorek żeby wytyczyć budynek na palikach, przed wymianą gruntu, a po wymianie przyjedzie wyznaczyć osie i punkt zero. W poniedziałek na działce ma też być koparkowy, żeby zobaczyć co będzie wybierał i zdecydować jaki sprzęt przysłać. Do pracy ma przystąpić w środę. To by było na tyle, bo i tak się rozpisałem jak na takie mizerne postępy Mizerne postępy Odwaliłeś kawał dobrej roboty i nazywasz to mizernymi postępami No Marjucha, o taką kokieterię to Cię nie posądzałam To nie kokieteria, tylko moje prawdziwe odczucia. Przecież jeszcze nic nie widać Ale od środy się zacznie, bo jeśli chcę zrobić sam ten stan zero to nie ma na co czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Pewnie że nie widać Jakby domy były grzybami, to by było widać, bo non stop leje - ale nie są Zacząłeś, podogadywałeś speców to już jest COŚ. A widać będzie już za dni parę Trzymaj się i niech Ci się dobrze buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.09.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Pewnie że nie widać Jakby domy były grzybami, to by było widać, bo non stop leje - ale nie są Zacząłeś, podogadywałeś speców to już jest COŚ. A widać będzie już za dni parę Trzymaj się i niech Ci się dobrze buduje Oby, oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 02.09.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Marjucha a podzielisz się tym projektantem od wod-kan? Bo jakoś znaleźć nie mogę za rozsądną cenę Albo szukać nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.09.2007 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Marjucha a podzielisz się tym projektantem od wod-kan? Bo jakoś znaleźć nie mogę za rozsądną cenę Albo szukać nie umiem Witam. Namiary dostałem na grupie trójmiejskiej. Projektant p.Klawiter (58) 682-93-89 Wstępnie umówiliśmy się na 250zł. od projektu plus uzgodnienia w ZUD-zie i w Gminie. Całość około 650-700zł, ale szczegóły powinienem znać w tym tygodniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 03.09.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dziękuję I wyszło na to że gapa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.09.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 marjuszek , ty mi sie tu nie zalamuj dasz rade beda przeszkody , ale jestes twardy bede plula , charkala , modly odprawiala , sciskala dlonie i pila nawet bede za powodzenie twojej wymiany bedzie gut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.09.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 marjuszek , ty mi sie tu nie zalamuj dasz rade beda przeszkody , ale jestes twardy bede plula , charkala , modly odprawiala , sciskala dlonie i pila nawet bede za powodzenie twojej wymiany bedzie gut Też mam nadzieję, że będzie dobrze. W zasadzie jestem tego pewien, bo skoro Ty będziesz piła i do tego jeszcze charkała to naczej bć nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2007 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Marjucha Najgorsze masz za soba. Jak juz 10 wywrotek poszlo to i dokonczysz. My 12 wywrotek we troje rozwiezlismy . Nie jest to lekka praca , ale wszystko sie da zrobic. Jak juz zakonczysz sprawe bedziesz wielki. Pogoda sie poprawi po Niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts