marjucha 22.05.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jak tam przygotowania do ślubu i wesela? Wszystko już dopięte na ostani guzik? Budowa podwyższyła mi próg odczuwania stresu, więc się tak bardzo nie przejmuję czasem Ślub oczywiście jest dla mnie bardzo ważny, ale nie przejmuję się tym, że muszę jeszcze parę rzeczy dopiąć. Sukcesywnie załatwiamy wszystkie drobiazgi. Jeszcze tylko zamknięcie protokołu w Kościele i pozwozić wszystko co do mnie należy, ale to dopiero w piątek Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Pewnie, że będzie!!!!! Pozdrowienia dla Ani!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 My tu gadu gadu, a zdjecia to jakieś będą, niee?? Ze ślubu rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 My tu gadu gadu, a zdjecia to jakieś będą, niee?? Ze ślubu rzecz jasna Se jaja robicie Jakie zdjęcia Ktoś jakieś będzie robił? Przecież to już wyszło z mody Jak Ania mi pozwoli, to może wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ja ci dam, że z mody wyszło, że się nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Na temat wjazdu się nie wypowiem, nie mam pojęcia, znając jednak naszą polską rzeczywistość jestem dziwnie spokojna, że będziesz chyba jednak musiał zrobić ten projekt oficjalnie Jak przygotowania do Wielkiego Dnia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Się niecierpliwię wielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Marjuszku i Aniu!!! Oby ten dzień pozostał w Waszej pamięci jako najpiękniejsze wspomnienie i obyście przez dłuuuugieeeee lata mogli z pewnością siebie zawsze mówić: "Ślub z Tobą to była najlepsza rzecz, jaką w życiu zrobiłem/am" http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/12/3690.jpg http://www.roze.pl/gfx/W058.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Braza, Ty mu życzenia składasz, a On się szlaja po cudzych wewontkach zamiast tu nam porządną i szczegółową relację zdać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Fotorelację tak dla ścisłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Fotorelację tak dla ścisłości no wiesz, jakby parę szczegółów zdradził, to mógłybyśmy się jeszcze czegoś od młodzieży nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Teraz to On się może szlajać tylko po wewontkach, to co Mu będę żałować A relacja ... no i owszem, przyznaję, przydałaby się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Chociaż takie jedno, malutkie zdjątko, Marjucha, nie daj się dłużej prosić.Baby już tak mają, że ciekawe są, zwłaszcza takie romantyczne uroczystości nas kręcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.06.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Chociaż takie jedno, malutkie zdjątko, Marjucha, nie daj się dłużej prosić. Baby już tak mają, że ciekawe są, zwłaszcza takie romantyczne uroczystości nas kręcą. Wiem, że trudno w to uwierzyć, ale nie mam Zdjęcia będę miał za dwa tygodnie, gdy wrócimy z Zakopanego. Nikt ze znajomych nie robił, a fotograf potrzebuje około dwóch tygodni na obróbkę zdjęć i filmu. W poniedziałek na tydzień wyjeżdżamy i po powrocie pewnie już będę mógł się pochwalić A tak poza tym to już wiem: będziemy mieli syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.06.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Fotorelację tak dla ścisłości no wiesz, jakby parę szczegółów zdradził, to mógłybyśmy się jeszcze czegoś od młodzieży nauczyć Jakiej młodzieży Ja już stary jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.06.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A tak poza tym to już wiem: będziemy mieli syna GRATULACJE W ekspresowym tempie załatwiłeś wszystko, wybudowałeś dom, postarałeś się o syna, drzewo pewnie też już jest. Po prostu SUPERMĘŻCZYZNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Gratuluję Chociaż dziewczynki sa the best!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Młoda była, jest i będzie zawsze, pamiętaj o tym!!!!!!!! Ślicznie wyglądała P.S. Jak wynik sprawdzania czystości złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Fotorelację tak dla ścisłości no wiesz, jakby parę szczegółów zdradził, to mógłybyśmy się jeszcze czegoś od młodzieży nauczyć Jakiej młodzieży Ja już stary jestem Synku Jam starsza Syna gratuluję!!!!!!!! Cieszę się bardzo, fajnie mieć pierwszego chłopaka, a drugą dziewczynkę Jakby co, do Macieja mojego po nauki możesz się udac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Panna młoda śliczna jak z obrazka . Czyżby nie ufała w oryginalnośc złotych obraczek obraczek Ale nie bądź taki skromny, pokaz Pana Młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts